Geweldige service

Vlak voor mijn motortrip vond ik op de webshop van Biker Outfit mijn favoriete motorsneakers. Ik bestelde ze voor 16 uur en kreeg ze de volgende dag al binnen. Ik ontvang het pakket even na 16 uur. Ik paste de sneakers en... helaas te krap. Ik wist dat je voor 16 uur moest bestellen om ze meteen met de post mee te laten gaan. Ik belde om kwart over vier met een medewerker van de webshop en die zorgde ervoor dat ze nog mee gingen! Nu heb ik de sneakers op tijd voor mijn motortrip!

Uitstekende service

Vriendelijke mensen en een goede service helpen je netjes en zorgvuldig.

Super service

Super service en snelle levering

top

heel netjes, ik had protectors er bij gestaan omda thet mij die duidelijk was op de site dat die er bij zaten. toen belde ze mij meteen zelf op en regelde ze dat de prijs van protectors niet hoefde en regelde het bedrag van de protectors terug. ook de prijs klopte niet die ik betaald had en na 1 mailtje regelde ze een nette korting. ik kom graag bij biker outfit ook hoe ze je in de winkel je helpen is top ze hebben ook goed zicht of een helm past.

Gewoon zo je het wil hebben, zo krijg je het!

En snel geleverd ook nog!

Goede service in de winkel

Communicatie van de webshop had beter gekund. Mijn bestelling was een aantal keer vertraagd zonder dat ik daar bericht over ontvangen heb. Uiteindelijk bij het afhalen goed geholpen en fijne service.

Top product

Motorbroek van Magna gekocht, past perfect, ziet er ook nog eens goed uit.

Fijn bedrijf!

Super snelle levering, netjes verpakt en goede prijs/kwaliteit!

Bestelling en de omruil zijn allebei vlot afgehandeld

Vlotte levering, scherpe prijs.

Bestellen ging gemakkelijk, de levering was volgens afspraak en daarbij nog een scherpe prijs ook. Zeer aan te bevelen!

Fijne ruime winkel met groot assortiment

Grote keuze in een ruim opgezette winkel. Gratis parkeren voor de deur. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kortom kom er graag ook om zomaar eens te neuzen naar iets leuks.

Great

Great product (Biker leather jacket GC Kirk), sizing exactly as in provided table, good customer service and shipment tracking.

SUPER!

Besteld een waterproof motorbroek, volgende dag in huis. Kwaliteit super. Eerste 800 kilometer ermee gereden door regen en wind, ik blijf lekker droog.

zeer goed

het duurde even voordat me jas er was..contact opgenomen via de mail direct andw en uitleg dat hij vr of ma binnen kwam en inderdaad toch mooi optijd..chappo..fijne zaak..top

Uitstekend TOP

Alles is naar wens verlopen bij de bestelling Dank u .

Snelle levering en prima retourbeleid

Broek besteld en omgeruild voor een grotere. Snelle retour afhandeling en levering

Helaas moeten retourneren (op eigen kosten) na verkeerde maatsuggestie

Ik had een helm online besteld. Mijn hoofdomtrek meet 56cm en in de aangegeven maattabel staat bij maat medium 57-58cm. Ik bestel maat medium, ontvang hem relatief snel. Echter zwaar teleurgesteld toen bleel dat ik de helm niet eens over mijn hoofd kreeg. Veel te strak. Als je verwacht dat klanten op eigen kosten retourneren, mag je er wel voor zorgen dat je maatsuggesties up to date zijn!

snelle levering en top kwaliteit

Producten voldoen aan de verwachting.

De motogirl Irene Dungri besteld. De motorbroek binnen 3 dagen bezorgd. Een hele fijne broek. Superblij mee! Supersnelle service en fijne winkel en webshop

I still did not receive my package

Easy to order but i still did not receive my package. Will do a better review when it arrives

Duidelijke webshop en snelle levering. Aanrader!

Zeer positieve ervaringen met deze shop.

Onlangs motor handschoenen gekocht ,zondag besteld vanuit Belgie, dinsdag in huis ,ook de prijs was vergeleken met andere shops zeer correct.

Snelle leveringen

Duidelijke website daardoor makkelijk online te bestellen. Bestellingen worden snel geleverd.

Goed geregeld

Rev it riem besteld en was mooi op tijd binnen

Goede service webshop

Na een bestelling voor één volledige set van motorkleding, ben ik tevreden over de service en de levertijd. Na het versturen van 2 artikelen is er 1 nog niet verstuurd, maar dat vindt ik helemaal niet erg. Na het bellen is het helemaal opgelost en kreeg ik het de volgende dag binnen. Een goede service, en een mooie ontwerp van de webshop, waarbij shoppen makkelijk is, en na het meten met de maatlabel, past alles heel goed, zal zeker in de toekomst meer kleding en helmen bestellen bij Biker Outfit.

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV