Niet tevreden in de winkel en niet tevreden over de webshop
Ben zelf een beginnende motorrijder, ik weet nog niet goed wat ik moet voelen als ik een helm pas. Meneer in de winkel probeerde natuurlijk eerst de duurdere helmen, maar kon me niet echt vertellen waar ik nou op moest letten. Toevallig kwam de helm in de aanbieding als laatste nog even voorbij, en die leek mij het beste te zitten. Eenmaal thuis na even testen toch hoofdpijn na 20 minuten, dus maar weer teruggebracht.
Via de webshop ondertussen een andere besteld, die werd ten eerste niet op tijd verzonden (om 14:00 besteld, dat is ruim voor de deadline van 16:00). Geen mail, geen communicatie, de volgende dag alleen een mail van PostNL dat het pakket bij hun binnen is en pas de dag dáárna weer wordt afgeleverd.
Helm dus eindelijk binnen: ontbreekt de handleiding en zijn er een aantal stickers en dergelijke afgescheurd. Het was dan wel een sale helm, maar ik verwacht (1) op z'n minst dat ie compleet is en (2) dat er duidelijk bij het artikel staat dat ie niet helemaal nieuw is.
Veel goede reviews dus ik hoop dat mijn ervaring niet vaker voorkomt, maar ik ben voor nu niet tevreden met twee van de twee interacties.