Slordig
Ik had een Roof boxxer besteld deze was helaas een maatje te groot, dus n.a.v. een telefoongesprek met de medewerker heb ik ook specifiek gevraagd of er een maat kleiner op voorraad is als ik deze retourneer/omruil. Ja dit was allemaal geen probleem en daar hebben wij "genoeg van op voorraad volgens de medewerker." Goed dan kan ik het dus via de post retourneren, hoef ik niet langs de winkel (aangezien ik flink wat km's weg woon.) Mij werd gegarandeerd dat de helmen nog in een maat kleiner gewoon te leveren zijn. Nu zijn we een week verder: Net een bericht gehad dat de helmen helaas niet meer leverbaar zijn. Ik heb direct contact opgenomen met een medewerker, maar meneer kon mij helaas niet meer zeggen dan dat deze helmen niet meer leverbaar zijn. Slechte zaak, dit ben ik niet gewend bij Biker Outfit. Heel jammer, ik schrijf dan ook deze recensie omdat ik er enorm van baal, als mij toegezegd was dat de helmen slecht of minimaal te leveren zijn. Had ik de flinke km's gemaakt en dus naar de winkel kunnen gaan om de helm te ruilen.