Concurrerende prijzen, persoonlijke service en snelle verzending
Dit is een leuke shop om al je motorkleding en accessoires te kopen. Ze hebben een mooi assortiment met goede prijzen, mocht de prijs elders toch beter zijn, dan kan je soms een prijsmatch krijgen. Heb er nu al meerdere dingen besteld en zelfs nu met het coronavirus is de bezorging goed, het word dezelfde dag nog verzonden en ik had het elke keer de volgende dag al in huis. Bestellen bij deze shop voelt gewoon goed voor mij en zal het iedereen aanraden die een motor heeft. Wel goed kijken welke maat je nodig hebt etc, want retouren is wel voor eigen rekening en verantwoordelijkheid. Dit lukt prima want ze verschaffen voor bijna alle kledingstukken etc. een maattabel, waarin je de juiste maat kan vinden. Wat ik zelf wel jammer vind is dat je bij de producten in de webshop geen reviews/ervaringen van andere klanten kan lezen, maar dat doet verder niet af aan het geheel. Er is is mij opgevallen dat je niet op de beschikbare maten kan selecteren en staan er vaak producten tussen de selectie die al tijden niet meer op voorraad zijn.