Top winkel, aanrader!!
Groot assortiment, heel scherpe prijzen, vriendelijk personeel, en goede service, dat is Biker Outfit in één zin.
Eén eerlijke, scherpe prijs is misschien nog wel het belangrijkste, maar daarnaast is het persoonlijk ook nog eens kundig, maar vooral ook heel relaxt. Geen onzin adviezen, geen druk om iets te kopen.
Voorbeeld: Motorschoenen bij Biker Outfit online gekocht, maar deze zaten misschien net iets te strak. Dus toch maar naar de winkel gereden om een grotere maat te passen, maar de betreffende schoen was alleen online te koop. Geen probleem, een grotere maat wordt gewoon bij de leverancier naar de winkel besteld, waar ik deze straks vrijblijvend kan passen. De online bestelde schoenen kan ik gewoon vasthouden tot die tijd, en eventueel van de koop afzien als het het toch niet helemaal is (ook als de ruil termijn dan over is, als ze maar niet gedragen zijn). Wel fijn, want als je €200,- voor een schoen betaald, moet hij wel perfect zitten, vond ook de verkoper.
Dus op alle punten een geweldige zaak, één waarvoor ik graag een uurtje omrij ipv naar een minder goede concurrent in de buurt (Zoeterwoude Rijndijk) te rijden ;-)