Top service weer!

Al meer bij Biker Outfit besteld, echt top, altijd vriendelijke service, en ik moest even weten welke maat ik het beste kon bestellen. Dat was zo geregeld en kreeg ook nog een kortingscode voor korting, super! Echt een aanrader!

Duidelijke site en snelle levering!

Ik hoefde nergens anders de shoppen, alle info op de site te vinden in combinatie met een snelle levering. Perfect!

Zeer goed product.

De Rev'it motorschoenen zitten als gegoten. Echter nog niet mee gereden. Dit vanwege het abominabele weer. Levering was vlot en via track & trace goed te volgen.

Uitstekend 👍👍👍

Service 👍 Prijs kwaliteit 👍 Veel keuze 👍 Verzending top 👍 Aanrader voor iedereen 👍👍👍👍

Megagoede webshop

Mijn bestelling van een Rev'it Neptune2 GTX jas uit de sample collectie werd snel en correct verpakt geleverd. De jas is niet van nieuw te onderscheiden en dit tegen een zeer democratische prijs. Deze webshop is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en is zeker het bezoeken waard. Ik ben er alleszins heel tevreden over en zal de webshop zeker aanraden aan vrienden en familie. Deze webshop en winkel zijn een "MUST" voor iedere motorrijder.

Snel en goed

Mooie aanbieding, service zoals ik van ze gewend ben. Ik bestel volgende keer weer.

Snelle levering!

De levering was super snel! De helm zit super fijn, de broek is iets aan de grote kant (textiel broek maat 36). De jas (textiel maat 38) zit aan de bovenkant goed, maar is onderaan net iets te wijd. Met extra kleding eronder zit het op zich redelijk.

Aankoop Revit tornado 2 broek

Levering zoals het hoort. Broek zit perfect en heeft een goede thermische kwaliteit. Bedankt!

Ruim assortiment en m'n nieuwe laarzen zijn snel geleverd!

Nieuwe laarzen (Rev'it) voor een mooie prijs en ook nog snel geleverd. Normaal ga ik naar de winkel, want daar wordt je prima geholpen, maar nu had ik geen tijd dus dan maar online, met de geruststelling dat ik altijd naar de winkel kan als er problemen zijn. Uiterst scherpe prijs, was afgelopen week op de motorbeurs en heb ze daar niet goedkoper gevonden!

Snel contact met gevraagde info, scherpe prijs en snelle levering binnen 24 uur

Zeer goede onlineshop ervaring. Persoonlijk contact met goede info per email. Snelle levering binnen 24 uur in huis. Goed artikel waar ik erg blij mee ben. Zeker een aanrader en ga hier vaker bestellen!

makkelijk, zoals verwacht

Het duurde een momentje om de juiste maat te vinden, maar voor de rest was het makkelijk om een nieuwe broek te bestellen. De volgende dag geleverd, en ben er tevreden mee.

super

Vriendelijk personeel, goede ervaring waar op te letten en nemen de tijd om een en ander te laten zien

Snelle levering.

Mooie volledige site met veel keuze aan kleding e.d. Top!

SP Connect Samsung moto bundle

Zeer scherpe prijs. bijna 20 euro goedkoper als elders. Snelle levering. Zaterdag besteld, maandag binnen. Product is zelfde als de dure winkels. Geen op, aanmerkingen. Makkelijk te bevestigen. Telefoon zit als een huis op het stuur. Op klinkers, snelweg, vluchtheuvels, overal blijft hij netjes zitten. Enige nadeel van de regenhoes die bij de houder zit, dat er geen uitsparing voor een oplader is.

Zeer goede jas, snel geleverd, en nog goedkoop ook

Ben tijden op zoek geweest naar een Goretex gelamineerde jas. Dus niet zo'n los binnenjasje waardoor het water al door je jas heen is voordat het wordt tegen gehouden. Nergens onder de €500, maar hier voor €350. Zondag besteld, dinsdag rijden. Eindelijk weer eens niet bang meer voor uun bui :-) Enige minpunt: bij de sample sale kan je niet goed een beschrijving vinden. Die moet je elders zoeken.

Voordelig, kwaliteit en goede klantenservice

Broek en jas van revit gekocht super kwaliteit en dankzij hun "sample sale" extreem voordelig. Fijne website met goede filters en duidelijk overzicht van de beschikbaarheid.

Great deals on revit items

Very good deals on Rev'it items. Items were shipped quickly in the scheduled interval, had no faults and were in very good condition. Will definitely keep a lookout for future deals and offers

Snelle levering en goede kwaliteit kom zeker nog een keer terug.

Reeds al diverse spullen gekocht. Fijne ontvangst en goed geïnformeerd en geadviseerd door de medewerkers

Het bestelde item netjes op tijd geleverd

Ik ben zeer tevreden over het bestelde product. daarbij is het ook netjes en op tijd geleverd. Mooie en duidelijke website. toppie

Plenty options in good prices

Plenty options in good prices

Goede service, goede kwaliteit voor een mooie prijs

Behulpzaam, deskundig en vriendelijk personeel. Ik heb mijn hele motoruitrusting van laarzen tot helm bij Biker Outfit gekocht. Je voelt je daar echt als klant behandeld. Ga zo door?

Klantvriendelijk, behulpzaam, personeel met expertise.

Ik had een motorjas besteld. Deze paste niet goed. Ik ben langs de winkel gegaan, en werd goed geholpen in het vinden van de jas die bij mij past. Ik heb een jas gevonden en fijne hulp gekregen bij het zoeken naar de juiste maat. Super fijne winkel. Ik zou hier zeker weer naar terug gaan.

Prima levering. Artikel te groot

Omdat de broek te groot was toch maar baar de winkel gereden voor de juiste maat. Prima service en vriendelijk personeel.

Snelle levering en prima artikel

De handschoenen die ik heb besteld zijn zoals op de foto. De maattabel was prima zodat ze goed passen. De levering was snel.

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV