Gewoon goed

Revit pak gekocht, helaas was de jas niet in mijn maat voorradig maar de broek wel. Jas is netjes thuisgestuurd dus top service en de goedkoopste qua prijs.

Kerst zonder cadeautje

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen:(. Inmiddels zes dagen geleden dat de bestelling geplaatst is. Had toch verwacht het pakket al binnen te hebben voor de kerst. Helaas geen cadeautje dus.

Duidelijke informatie en leuke aanbiedingen

Ik had al wel een redelijk beeld over een product dat ik aan wilde schaffen en kwam via een Google zoekopdracht op Biker Outfit terecht. Daar zag ik dat ze een goede aanbieding hadden op het product dat ik wilde hebben en zodoende heb ik het besteld. De levering was vanuit Biker Outfit op een vrijdag geschat maar het product kwam uiteindelijk op een zaterdag aan. Ik weet niet of dit kwam door een late verzending van Bike Outfit of vanwege een probleem bij de post. Verder zeer te spreken over de service die geleverd is.

Alpinestars jaws en een rugprotector besteld. Na 5 min gaat de telefoon of de protector voor de bestelde jas is want,voor de besteld maat jas is een grotere maat protector nodig. Top dat er meegedacht wordt.

Gewoon weer topservice

Na mijn eerste x bestellen van een helm en broek, blij met de snelle service en goede communicatie waardoor ik ben over gegaan tot een 2e bestelling. Goede communicatie en top service geboden waardoor ik een nieuwe motorjas van Rev'it heb aangeschaft met nog een nieuwe motorjeans. Juiste informatie en doet precies zoals omschreven. Snelle levering, zeer degelijk verpakt en weer uitstekende communicatie. Op een succesvol 2020

Veel keuze mooie assortiment en als altijd snelle levering

Na dat ik mijn jas en broek en handschoenen hier gekocht had was het tijd voor een mooi paar motorschoenen. En wederom een mooi prijs en een snelle levering.

Goede service met de juiste prijzen

Mooie winkel en webshop. In de winkel wordt je goed geholpen. De prijzen zijn ook goed!

Altijd sneller levering! En erg leuke producten voor een goede prijs. Bij de meeste winkels is het assortiment voor vrouwen niet heel erg groot. Vooral met mijn kleine maat is het dan moeilijk om wat te vinden. Bij Biker Outfit slaag ik gelukkig altijd!

Zeer correct!!

Fantastische afhandeling!

Prachtig motorjack besteld voor een zeer goede prijs

Hele fijne zaak!

Fijne zaak met scherpe prijzen. Verkeerde maat besteld en werd direct goed opgelost.

Superervaring

MoniMoto gezocht én gevonden. Met de Biker Outfitkorting kwam ik op een geweldig voordelige prijs uit. Heel snel thuis bezorgd en heel snel antwoord op mijn vraag online. Zeker aan te bevelen én voor herhaling vatbaar.

Goede klantenservice

Na een probleem met een bestelling (order was nooit binnen gekomen) ben ik snel via de e-mail via de site geholpen om nog op tijd mijn bestelling binnen te krijgen.

Perfecte en snelle service!

Zowel via de winkel als online hebben jullie mij vriendelijk geholpen. Ik was onder de indruk van de snelheid van de verzending die ik na 1 dag in België toegestuurd kreeg. Broek zit als gegoten, is super comfortabele en ziet er nog eens goed uit! Mijn vriend is gelukkig met zijn Kerstcadeau ;)

Perfect geregeld, gemak dient de mens!!

Cadeaubon besteld via webshop, Biker Outfit heeft dit bedrag keurig in tweeën verdeeld na gevraagd te hebben in de webshop. Dag later al in de bus, en wat een leuke verpakking zat er om deze bonnen!! Wordt met aandacht en liefde ingepakt!! Bedankt Biker Outfit!!

Zeer correcte afhandeling.

Zeer competent personeel van bij de bestelling tot aflevering. Bedankt voor de super service vanuit Spanje.

zeer snelle levering tegen concurrerende prijs

Veel info en keus op de site. Na bestellen keurig op de hoogte gebracht en gehouden en binnen 2 dagen geleverd, ondanks deze drukke decembermaand. Wanneer de prijs dan ook nog eens zeer sterk is, is het niet moeilijk meer.

heerlijke winkel

Je kan hier onbekommerd rondkijken er word absoluut gevraagd of get personeel je kan helpen maar je krijgt de vrijheid om op je gemak rond te kijken en alles op je in te laten werken. De hulp is zeer bekwaam.

Mooie complete site. Heel veel Rev ‘t producten.

Mooie site. Als je hier niet slaagt, lukt het nergens.

Uitstekende webshop!

Duidelijke webshop, eenvoudig bestellen en betalen. Snelle levering van het juiste product. Nadat ik verkeerd afleveradres had opgegeven en bestelling al had geplaatst, was 1 email met het verzoek om afleveradres te wijzigen al voldoende. Prima service!!

Verpakken en verzenden kan beter

In het weekend 4 kleine artikelen online besteld. Alles op voorraad dus dinsdag leveren. Maar dan moet je maandag wel het pakketje aan POSTNL geven, niet alleen de track&trace aan mij. Aangezien ik woensdag niet thuis was heb ik het afleveradres gewijzigd naar een supermarkt. Dat is dan wel weer handig. Stond daar een enorme doos met 4 tubes erin. Had een heel stuk kleiner gekund! Maar, ben wèl op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering en de producten zijn prima.

Beste kerstcadeau

Online een nieuw Revit pak gekocht voor het aankomende raceseizoen. Uitstekende prijs en een snelle verzending. Je wordt via de track&trace ook goed op de hoogte gehouden. Een goede eerste ervaring...ik kom zeker terug

Snelle verzending, scherpe prijs

Schoenen en een lichtgevend hesje gekocht. Mooie site, snelle verzending en scherpe prijs

Geen service

Qua producten en prijzen heb ik niks aan te merken, maar als je service zoekt ben je hier aan het verkeerde adres!!! Het personeel is ronduit slecht te noemen, ze lopen maar wat in het rond en als je een vraag wilt stellen komen ze gewoon niet terug. Sterker nog, ze pakken een blikje frisdrank en gaan deze in een hoekje zitten opdrinken terwijl je staat te wachten op een juiste maat van een artikel. Het is allemaal maar lastig natuurlijk als je advies wil. Uiteindelijk onverrichter zaken naar huis en maar een poging gewaagd via de website. Want op het beloofde telefoontje dat ze het na zouden kijken en me zouden bellen zit ik nu nog te wachten. Wat schetst mijn verbazing bij het openen van de geleverde artikelen, is het verkeerde product geleverd. Zelf maar weer telefonisch contact gezocht en de situatie uitgelegd. Ik zou het verkeerde artikel wel besteld hebben want het was nog nooit voorgekomen dat er iets verkeerd geleverd was. Tot in detail het geleverde artikel omschreven en toch tot de conclusie gekomen dat het wel degelijk een foutief artikel is. Verontschuldigen was er niet bij. Of ik het artikel in de winkel wilde komen omruilen..... wat denk je zelf. Helemaal klaar met dit zooitje ongemotiveerde en serviceloze figuren, onbegrijpelijk....

Op Internet Motorjas en motorbroek gekocht, Motorjas was een maatje te klein, en de motorbroek iets wat ik volgende seizoen zou willen dragen tijdens een motortour door Portugal, persoonlijk naar de winkel in Amsterdam Noord gereden en binnen een uur stond ik weer buiten. snelle vriendelijke service om alles " even te ruilen ". Helemaal top.

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV