Excellent

A store where I shop with pleasure, great products and affordable prices.

Arai sz r vas visier irridium

Arai visier besteld op donderdag middag. Was overal uitverkocht. Tot mijn grote verbazing zaterdag belde de bezorger zaterdagochtend al aan met mijn bestelling van biker outfit. Top super snelle service en levering en prijs ook oké!

Snelle verzending en levering naar België. Product was prima van kwaliteit.

Leuke spontane medewerkers.

Fijne winkel met veel keus en enthousiast personeel die je de ruimte geven om je eigen keuze te bepalen.

Correct

Alles correct verlopen en snel verzonden. Product goedkoper dan elders en voldoet aan mijn verwachtingen.

Gewoon zeer goed

Zocht een helm voor mijn zoon. Met de handige maattabel de juiste maat kunnen bepalen. Super snel (volgende dag) geleverd in een stevige doos. Dat zie wel eens anders.

Goede prijs

Leuk dat de broek nu in de uitverkoop was. Enige broek die ongeveer lang genoeg is met mijn 1.88m. Snelle verzending.

Vriendelijk, behulpzaam en gemakkelijke website

Na een bestelling via de website, die erg makkelijk was te plaatsen, heb ik die telefonisch geannuleerd om een ander model te bestellen. Zo gezegd, zo gedaan. Geld werd binnen enkele dagen teruggestort en de nieuwe bestelling was direct geplaatst.

Product (helm) werd zoals aangegeven binnen de verzendtijd verstuurd. Echter was de doos van het product wel al opengemaakt en waren er stickers vanaf getrokken. Buiten dat de verpakking wel in vreemde staat verkeerde was het product in goede staat. Helm was helaas wel al bijna een jaar oud na aanschaf.

Perfecto!!

Bestelt, snel geleverd en goed verpakt.

super

Alpinestars motorlaarzen besteld, levering was sneller dan aanvankelijk gedacht!!!! En de prijs was ook super !!!!!!!

Goed geholpen en mooie winkel

Ik kwam kijken voor een product dat ze in de winkel niet hadden. De verkoper vertelde hoe ik het kon bestellen via de site. Het product is bij hunvafgeleverd en heb het vervolgens daar weer opgehaald ivm het besparen van verzendkosten. Is een mooie en leuke winkel om te kijken (en kopen ;-)

gewoon perfect !

goed geholpen in de winkel; personeel weet waar ze over praten. goede service. Ik had de jas en broek "gereserveerd" via de telefoon en hing braaf te wachten op mij de volgende dag. TOP !!

Snelle levering alles perfect

Helm besteld en een week later werd hij netjes geleverd op het uur dat ik door gekregen had.

Alle bestens und zu empfehlen

Super schneller Versand und das beste Preis / Leistung Verhältnis. Am Montag bestellt und Mittwochs schon erhalten. Das Smart HJC 50B lies sich gut in den HJC i71 Helm einbauen und die Bedienelemente sehen richtig klasse aus. Die Bedienung ist nicht so intuitiv, lässt sich aber per Handy über die HJC App problemlos einrichten und konfigurieren. Ein minus Punkt gibt es beim integrierten Radio. Das ist ab einer Geschwindigkeit von 60-70 Km/h kaum noch zu hören weil es ziemlich leise ist. Im Großen und Ganzen ist es aber eine gute Investition und ein guter Wegbereiter. P.S. Danke an Biker Outfit für das tolle Angebot so konnte ich im vergleich zu anderen Verkäufern etwas Geld sparen

Goede aanbieding..snel en gratis geleverd!

Snel..goede aanbiedingen..ruime keuze.

Alles positief, van bestelling tot levering.

Producten zijn snel en netjes verzonden. Website geeft uitgebreide info over de producten.

Excellent.

Great range of products. Quick delivery. Recommend.

Sehr gute Schuhe. Bequem, top Qualität!

Gute Kommunikation, schneller Versand! Gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Meerdere bestellingen geplaatst, tot ik gevonden had wat ik zocht. De verzendkosten van de retourzending moet je wel zelf betalen, maar dat weegt wel op tegen de snelle verwerking van de retour. Binnen een week (3 dagen zelfs) was de retour verwerkt en had ik het geld al terug op mijn rekening. Super service en blij met het product :)

HJC Smart

Thank you for the unbeatable price and fast delivery.

Perfekt

Sehr guter Preis, professionelle versandabwicklung! Sehr zu empfehlen

prima, goede prijs en levering

goede en duidelijk site met goede prijzen redelijk snel geleverd

It's amazing.

I love u guys, cheap and fast delivery. I recommend all my friends.

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV