Op Internet Motorjas en motorbroek gekocht, Motorjas was een maatje te klein, en de motorbroek iets wat ik volgende seizoen zou willen dragen tijdens een motortour door Portugal, persoonlijk naar de winkel in Amsterdam Noord gereden en binnen een uur stond ik weer buiten. snelle vriendelijke service om alles " even te ruilen ". Helemaal top.

I like the shop, if I need anything else - will go there again.

I have a nice experience with the 'Biker Outfit'. Friendly and experienced personnel, good choice of everything. Overall I like the shop and if I need anything else - first I will go there.

Super product

Helm voor familielid als verrassing via online shop besteld, omdat ik zelf niet naar de winkel toe kan. De volldige productomschrijving en foto's hebben de keuze heel makkelijk gemaakt. Helm voldoet aan alle eisen en is keurig netjes ingepakt en tijdig bezorgd. Alle vertrouwen in dat het familielid bij Bikeroutfit terecht kan als er nog vragen zijn.

Helaas verkeerde maat motorschoenen in doos

Na ontvangst verkeerde maat motorschoee (op de doos maat 44)in de doos maat 43.na tel. contact retourbon ontvangen. Wacht nu op goede mast, nog niet ontvangen. Heb vertrouwen in goexe afloop.

Goede service en snel bezorgd

Advies gekregen omtrent aanschaf van een jas, uiteindelijk heb ik mijn jas elders aangeschaft maar wel geel hesje en motor cleaning kit aangeschaft via biker outfit.

Snelle levering en persoonlijke service indien nodig.

Altijd fijn dat voordat ik iets bestel in een webshop, dat je een kundige medewerker telefonisch kunt raadplegen die je de relevante informatie geeft van een product die je zocht en waarna je met een gerust hart over kunt gaan tot aankoop.

Super shop veel keuze

Snelle levering retourneren is ook geen enkel probleem. Perfecte service en een leuke makkelijke website waar ik volgens de vrouw veel te veel tijd op doorbreng 😃

naar mijn mening de beste online shop voor motorkledij!!

Snelle en correcte service. Schitterende prijzen en vriendelijke mensen!!

Snelle levering & goede service

Vriendelijke medewerkers in de winkel en online ook erg goed

Overzichtelijke site, bestellen en snel ontvangen. Fantastisch

Hierboven al ingevuld

Geweldige winkel en leuk personeel

Altijd goed advies en ze maken echt tijd voor je vrij. Een winkel vol passie voor motoren.

Vluggen levering en goeie afhandeling

Ben tevreden over deze webwinkel opdat ik er alleen via de webwinkel winkel,want voor mij is Amsterdam te ver weg, Heb er regelmatig spullen gekocht in alle tevredenheid,ook bij het retour sturen een snelle terugbetaling

Good products, fast delivery

Good products, fast delivery

Voordelige en vlotte levering

Voor een aantal producten moet je eerst contact opnemen met de klantenservice, om er achter te komen of deze op voorraad is.

Goeden service en prijzen.

Wat je ook nodig heb je word altijd goed geholpen.

Prima geregeld allemaal.

Onderhandschoenen besteld. En werden netjes en zoals je het hoopt geleverd. Geen klachten, eigenlijk zoals elke webwinkel het zou koeten regelen.

Excellent overall service

Great discounts, quick delivery, vast array of gear, excellent website layout and English language support. My go-to shop for everything bike related as an American motorcyclist residing in North Holland.

Lekker snel en goede prijs

Helm gekocht hier, zij waren de goedkoopste en het was nog snel geleverd ook. Top geregeld allemaal

Meest prijs gunstig op het net en snel verzonden!

Meest prijs gunstig op het net en snel verzonden!

Geen gedoe. Vlotte service.

Nadat mijn online bestelling was afgeleverd, bleek dat de bestelde broek wat kleiner viel dan verwacht. Zonder problemen kon ik de broek terugzenden met het reeds bijgevoegde formulier. Prettig dat ik niet eerst op de website moest gaan zoeken naar dat formulier of het retour-zend-proces. De kosten voor het retourneren komen voor de verzender, maar dat staat duidelijk aangegeven en was geen verrassing. De door mij aangegeven wens op het retoursformulier om het artikel opnieuw te ontvangen in een andere maat werd direct zonder bijkomende kosten uitgevoerd.

Mooie overzichtelijke website met serieuze kortingen

Bikeroutfit heeft een heel assortiment aan motorkleding met serieuze kortingen. Ik heb hier een aantal producten aangeschaft zoals een motorjas en motorbroek van REV’IT. Alles verliep soepel en vlot. Enige aanmerking die ik heb is dat er een filter toegevoegd mag worden om de kledingmaat te selecteren. Nu moet je elke keer eerst het product bekijken en dan maar hopen dat je maat beschikbaar is. Keep it up Bikeroutfit!

Everything OK. You can boy in this shop online.

• ¿Nos recomendarías? Sí

Producten volgens beschrijving, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.

Zeer snelle levering. Zeer snelle respons op retourneren.

Ik heb bij Biker Outfit een Alpinestars Gore-tex broek gekocht. Een dag later al geleverd. Helaas was de broek een maat te klein. Ik heb direct gebeld om te vragen of een maat groter voorradig was, maar helaas. De broek direct terug gestuurd. De volgende dag een bevestiging gekregen van ontvangst en een paar dagen later het bedrag terug gestort gekregen. Jammer dat de juiste maat niet meer voorradig was, maar prima service.

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV