If someone need a best on line shop, Biker Outfit is a right place to be!

Nice people with right answer and fast response on any task, Thanks and best regards.

Zeer snelle levering!

Ik had een Dainese col besteld en ivm de vrieskou wou ik 'm snel in huis hebben. Met 1 dag lag hij in de bus en ik heb er al 3 dagen woon/werk mee gereden. Top!

Spatzuivere service!

Al meerdere bestelling geplaatst zowel via webshop als in de winkel zelf. Altijd goede service en klantvriendelijk. Tevens geven ze altijd een goede prijs! Deze winkel is een blijvertje

Slecht

Als je je email adres zou opgeven dan kon je een kortingscode verwachten van 5%. Ik had m'n email opgegeven maar nooit een kortings email ontvangen. Jammer... benieuwd wat met mn persoonsgegevens gebeurt na deze review

Product zoals verwacht en snel geleverd

De site werkt prettig. Enige nadeel vind ik dat je niet heel goed kunt zien welke maten er wel of niet zijn. Die moet je dan individueel aanklikken. Product werd snel geleverd en voldeed aan de verwachtingen. Zou er zo weer bestellen.

Dainese Smart Jacket

Super schnell und top services

Prima produkt

Zit lekker er is maar 1 ding had voor mij dikker gekunt.

ging prima

Iets later binnen maar goed kwaliteit.

Goed,

Snelle en goede service.

Zeer tevreden over het product, de snelle levering in België en de hulp via de klantendienst!

Deze webshop zou ik zeker aanraden aan anderen.

Super service

Behulpzaam, bekwaam en sociaal personeel

Snelle correcte levering!

Ondanks dat ik het referentienummer verkeerd noteerde op de overschrijving, is er na contact toch een snelle en correcte levering gebeurd.

Mooie zaak met leuke stoere kleding

Soms hele scherpe aanbiedingen, dat houdt de hobby leuk! Ik ben fan van jullie winkel en webshop! 👍🏼

Perfecte service

Accurate beschrijving van product. Snelle levering en snelle terugbetaling bij retour gestuurd product.

Zeer soepel en goed geïnformeerd

Mijn ervaring met biker outfit is erg goed, de service was goed verzorgd en ik ben goed geïnformeerd!

Goede artikelen en een geweldige service

Online aankoop gedaan. Snelle verzending en goed contact via de email. Zeker een aanrader.

Super geregeld

Mooie website / webshop. Prima aanbiedingen met Rev'it Samples. 1 van de bestelde producten retour gestuurd en zeer snel weer gecrediteerd. Zoals het hoort (maar hoe het niet overal werkt). Complimenten.

Uitstekende service

Snelle levering. Groot assortiment. Scherpe prijzen

Vriendelijkheid en deskundigheid met het genot van goede koffie!

Of je nou voor iets kleins of groots komt..er wordt altijd vriendelijk de tijd voor je genomen. En meegedacht om je tegemoet te komen zoals wanneer er bv geen juiste maat op voorraad is. Dan kan het product ook thuis bezorgd worden. Het aanbod is niet heel groot. Maar wel genoeg gevarieerd en van goede kwaliteit. Ik ben altijd weer geslaagd met een glimlach de winkel weer uit.

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Op Biker Outfit kun je altijd vertrouwen dat je een onvergetelijke service krijgt. Ze heben alleen maar kwaliteits producten en wanneer een product geleverd kan worden is helder en duidelijk. Biker Outfit heeft de laagste prijzen en mocht er ook maar iets zijn dan staat het team direct voor je klaar. Waren alle webshops maar zo als Biker Outfit!

Geweldige ervaring met mijn eerste bestelling. Servicedesk geeft snel antwoord op vragen. Snel en goed verpakt geleverd!

Good service, great product selection

Really happy with the service and the quality of products available Great staff

Mooie spullen te koop en resgeren snel op vragen via de mail of dergelijke

Goede service, goede producten

Erg tevreden met mijn eerste aankoop van deze website. Zal hier zeker terugkomen!

snelle levering, kwalitatief top

na wat opzoekwerk bij biker outfit terecht gekomen, mooie korting voor hetgeen ik zocht, een motorvest, snel geleverd, perfecte pasvorm en maat, en na testen heel goede kwaliteit top

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV