Beste prijs voor zeer goede producten

Snelle levering met goed verpakte producten. ook producten uit de outlet zien er altijd als nieuw uit.

Snel bestellen, goede customer service die belde dat de levering iets later werd. Uitstekend

Top service!

Heb hier een BILTWELL Gringo S besteld, geleverd binnen de 2 werkdagen. Op dag 2 begon de binnenkant van het vizier los te komen, de volgende dag kreeg ik een nieuw visier opgestuurd. Echt top service!

Beste Prijs/Kwaliteit

Hele internet afgezocht naar de beste prijs. Toen kwam ik uit bij Bikeroutfit, deze naam heb ik al vaker voorbij zien komen op youtube (PompertLife) toen vertrouwde ik het al, en dus besteld en nu al een paar dagen veel plezier van me nieuwe helm.

Ruim aanbod

Prettige medewerkers, ruim aanbod en ook zeer aangename aanbiedingen. Wordt m’n vaste stek ;-)

Topper!

Vorige week handschoenen, ALPINESTARS STELLA FASTER GLOVES, besteld. - Uitstekend verpakt en snel geleverd! - Als ik nog iets moet hebben, zoals motorkleding bestel ik zeker weer bij Biker Outfit. Nog bedankt: Ronn

Stevige tas

Mooie tas, zit goed op de rug met motorpak aan

Nieuwe motor laarzen besteld, volgende dag al in huis. Keurig geregeld.

Geweldig!

Vorige week een helm, de Icon Airflite, besteld. Samen met een getint vizier. Uitstekend verpakt en snel geleverd! Als ik nog iets moet hebben voor motorkleding bestel ik zeker weer bij Biker Outfit.

I received my order in not time. No problems at all

Heel behulpzaam en professioneel!

Great price & fast delivery

Great price, easy to use website and very good communication after the order was placed. Fast and efficient delivery with tracking. Excellent, I would happily buy from Biker Outfit again

I❤Biker Outfit

100% blij

Snelle levering en goede prijs

Goed!

Mooie producten en snel geleverd.

Binnen een uur verzonden en binnen een dag ontvangen, echt top!

Goede service en antwoorden op al je vragen

Eerst emails gestuurd voor advies en prima antwoorden en advies gekregen

Mooie kwaliteit en super goede service

Vandaag besteld, morgen in huis. Helaas niet helemaal zo maar dit probleem lag bij post nl en niet bij Biker outfit. Producten zijn kwalitatief goed. Ik zou hier de volgende keer zeker opnieuw bestellen!

Goede service, ondanks een eerdere fout in hun systeem waardoor de voorraad niet klopte. Snel en duidelijk geholpen en alsnog een product besteld.

Netjes en snel geleverd

Goede aanbieding en snel geleverd.

Snelle levering en de scherpste prijs

Product was netjes binnen 1 werkdag geleverd en de prijs was nergens scherper

Doet wat het belooft!

Zoals het hoort snelle levering en schappelijke prijzen. Aanrader voor een ieder die voor een eerlijke prijs, service en kwaliteit wilt.

Goede ervaring eerste bestelling

Bestellen en betaling gaat simpel. Daarna word je keurig op de hoogte gehouden tot je de bestelling in huis hebt.

Goed geprijsde artikelen

De door mij bestelde schoenen waren niet direct of voorraad en konden pas enkele werkdagen later worden verstuurd. Mijn vraag daarover werd dezelfde dag per e-mail beantwoord. Goed stukje service. Later bleek dat het ook duidelijk op de site stond aangegeven. De prijzen van de artikelen zijn hier scherper dan elders en het assortiment vrij breed. Mijn volgende aankoop doe ik ook hier. Ik ga ook zeker langs de winkel.

Goed aanbod, keuze en prijzen

Makkelijke bestellen, snel leveren, groot aanbod. Rev'It Samples is ook geweldig, als je toevallig je maat vinden kunt.

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV