Super service en snel geleverd!

Ik wou een motor jas voor mijn vriend kopen maar zat in twijfel met welke maat hij nodig had. Via de telefoon heeft een medewerker mij heel fijn geholpen om uit te zoeken welke maat ik moest kopen en of mijn product nog voorradig was. Voor 16:00 besteld, was inderdaad morgen in huis. De motor jas was niet verpakt in de doos helaas maar wel geleverd met bijpassende kleding hanger. Super fijne service. Ik zal zeker vaker bestellen!

Uitstekende service/levering

Snelle levering en prima service. Overzichtelijk website. Aanrader om motorproducten aan te schaffen voor een goede prijs.

Goede service, vlotte levering

Je kunt altijd bellen voor advies. Bestellingen worden vlot geleverd. Retouren worden vlot afgehandeld. Aanrader.

Snelle service, goede levering. Ook een goede prijs! Ik koop hier zeker weer!

Ik heb online een jas besteld en kwam snel binnen zeer tevreden

Na online naar een goede en prijs waardige motor jas te zoeken. Kwam ik hier terecht . De bestelling kwam binnen zoals ze hebben afgesproken. Ga binnen kort ook de winkel bezoeken. Hoor daar ook goede berichten over Tot snel

Top bedrijf

Al een paar x wat besteld. Altijd goed en als het even niet goed is helpen ze je ook goed. Ook service als je even niet weet hoe of wat.

Goedkoop en snel

Grote korting op motorlaarzen, snel geleverd en gewoon via PostNL direct levering op een pakketpunt. Ik ken duurdere zaken met een slechtere service.

Uitstekend!

Dit is mijn eerste en zeker niet de laatste aankoop bij deze winkel. Snelle en duidelijke afhandeling van mijn online bestelling. Duidelijk gecommuniceerd en netjes verpakt. Top, ga zo door!

Nadat ik 2x een te kleine broek had besteld belde ik de winkel om te vragen of ze een grotere maat hadden. Dit hadden ze en ik ging langs. Nadat ik mijn grotere broek kreeg heb ik ook nog een jaa gekocht doordat ik zo goed geholpen ben! Veel keus maar vooral heel goed advies! Tot snel:)

Super tevreden!

Zaterdag bestelling geplaatst, maandag gevraagd om de maat aan te passen en dinsdag had ik de handschoenen in aangepaste maat in huis, helemaal super! Vriendelijk en behulpzaam personeel aan de lijn gehad, ga zo door!

Gewoon netjes en correct.

Ik zou als het nodig mocht zijn daar zonder probleem nog eens een keer iets kopen...

Prima webshop, maar vooral een prettige winkel met goed personeel.

Kon het artikel overal online krijgen. Door de goede ervaring in winkel, het artikel bij hun gekocht.

Super goed geholpen

Na mijn helm binnen gekregen te hebben lukte het mij niet om het donkere vizier erop te krijgen. Ik mocht langskomen en ze hebben me uitstekend geholpen, ik heb torn nog een m gepast en deze omgeruild!

Snel geleverd, goede kwaliteit

Dit product was nergens anders binnen Nederland te bestellen. Ook de enige site waar te betalen was via IDEAL voor de SP connect. Lag binnen 3 dagen op de deurmat.

Goede service en kwaliteit product.

Snelle levering!!

Super Service en goede prijzen

Zeer vriendelijk en behulpzaam, snelle levering en afhandeling. Mooi assortiment en goede prijzen. Een aanrader

Zeer goede service!

Ik heb een helm bij hun via de site gekocht en dat was allemaal prima geregeld. Bij het openen van de doos kwam ik er achter dat de pinlock .iste en daar heb ik een mail over gestuurd. Ik werd super snel gebeld dat ze de pinlock gelijk weer opsturen en zo had ik die de volgende dag gelijk in huis. Top service!

Enorm tevreden over deze zaak door zeer klantgerichte service

Uitgebreide hulp en meedenkend personeel. De winkel heeft een groot assortiment en ik ben zeer tevreden over mn uiteindelijke outfit. Ik zou zeker terug gaan voor nieuwe motorkleding.

Al geruime tijd een zeer tevreden vaste klant!

Alle keren dat mijn vrouw (ook motorrijder), onze zoon (motorgek in spé) en ik bij Biker Outfit zijn wezen shoppen kwamen we nooit met lege handen thuis. Wat een heerlijke winkel. Vergeet vooral de koopjeskelder niet te bezoeken. Ook daar vind je vaak kleding die je toevallig ;-) nodig hebt. Goede en eerlijke adviezen zorgen ervoor dat je achteraf niet teleurgesteld wordt. Kortom: Biker Outfit, een 'must' voor iedere serieuze motorfreak!

Wat wil je nog meer?!

Top winkel. Mijn bestelling was super snel verwerkt en spoedig in huis. De prijs/kwaliteit is geweldig en contact met de klantenservice verliep snel en gemoedelijk. Ik ga hier zeker nog meer bestellen in de toekomst.

Ruim aanbod, goed advies!

Bij het uitzoeken van een nieuw paar motorlaarzen ben ik professioneel geholpen met een duidelijk advies op maat. De laarzen waren niet aanwezig in de kleur die ik wilde, maar werden een paar dagen later gratis nabezorgd! Kortom; topzaak!

Top zaak!

Zeer vriendelijke en persoonlijke hulp! Echt een aanrader....!

Super Shop, auch für Kunden aus Deutschland!

Unkomplizierter Einkauf, schnelle Lieferung und sehr angenehmer Kundendienst! Vielen Dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Nu in Nederland te verkrijgen.....

Voorheen in Duitsland diverse artikelen besteld met wel goede services en kwaliteit maar verzendtijd is te lang en onzeker. Gelukkig veel artikelen vanuit Nederland en zeer snel thuis ontvangen en traceerbaar. Artikelen zijn merkartikelen en dus goed en bekend

Snelle en goede levering

Eerst keer en zeer positief

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV