Snelle en betrouwbare levering.

Ik heb motorschoenen besteld en die werden ontzettend snel geleverd en ze waren goedkoper dan bij andere websites.

Livraison rapide, produit conforme.

Livraison rapide, produit conforme.

Duidelijk

Rev'it samples jas gekocht. Precies zoals omschreven. Jas is gewoon nieuw, netjes in plastic, goed verpakt. Zeker weer kijken bij deze winkel als ik wat nodig heb!

Fantastisch geholpen

Ik ben bezig om mijn motorrijbewijs te halen en wilde alvast een goed pak voor tijdens de weglessen. Verkoopster in de winkel nam alle tijd om mij te informeren over de soorten pakken. Ik kreeg niet direct het duurste pak aangesmeerd, maar uitleg over de lagen en de prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben super blij met mijn nieuwe pak!

Top service !

Regenpak in de winkel besteld maar zou thuis bezorgd worden. Door een misverstand werd hij bij de winkel afgeleverd. 1 Belletje en de volgende dag werd hij als nog thuis bezorgd, super service!!

Levering binnen 24 uur 100% conform verwachting

Was voor mij de 1ste keer zoekend naar een doorwaai-jas kwam op de website en werd getriggerd door de sample aanbiedingen van revit. En deze ook besteld. Het zijn idd ook gewoon nieuwe jassen. Helemaal top!!! Ik maakte nog een fout bij invoer. Hier heb ik nog even gebeld en werd heel vriendelijk meteen geholpen. Al met al een prima klantervaring met Biker Outfit.

Verkeerde levering snel en uitstekend opgelost

Mijn bestelling bestaande uit drie artikelen was de volgende dag al in huis. Bij levering zat er de verkeerde motorolie bij. Na een e-mail gestuurd te hebben dezelfde avond reeds antwoord met instructie. Daarna wederom zeer snel de juiste olie toegezonden gekregen. Top gedaan.

Op en top in orde

Gewoon super

Snelle bezorging en product zoals verwacht

Snelle levering Goede kwaliteit

Erg prettig

Levering en kwaliteit is fantastisch

Ik had op vrijdag avond en zondag ochtend lag mijn pakketje in de brievenbus, too geregeld !

Best motorcycle shop I ever visited

I’m visiting this shop everytime I’m in Amsterdam. Right now I know all the people and is more than a relation supplier-customer. We are really friends. Sometime I’m going there only to have a coffee and a chat with Annemarie. Back to business, they are very professional and comparing with my experience with other shops they have almost everything in stock. Not to mention the best prices! In few words: The Best Place For Bikers! Dank aan het hele Biker Outfit-team!

Top website, helemaal niet duur en snelle levering!

Uitgebreid assortiment, heb mij een vest gekocht van rev'it en een legging van booster, ben er helemaal tevreden mee. Spijtig dat de retour kosten voor eigen rekening is, maar ik heb deze kleren eerst in een motorkleding winkel in mijn buurt gepast zodat ik zeker de juist maat heb (ik woon namelijk in België).

Geweldige winkel, top service!

Product was, na de bestelling online, niet op voorraad en zou niet meer op voorraad komen. Ik werd meteen gebeld door de winkel en mocht een ander product uitzoeken, product gevonden, was wel iets duurder maar kreeg dit kosteloos toegestuurd! Geweldig!

Fantastische service, goed meedenken

Ik heb contact gezocht met de winkel nadat de prijs online opeens drastisch was verhoogd van het product dat ik op het oog had. Ze dachten mee en boden het product alsnog voor de lagere prijs. Dit hadden ze uiteraard niet hoeven doen! Ook toen het misging in het bestelproces dachten ze goed mee over een oplossing. Fijne service en prettige mensen.

Super goed

13 augustus had ik een motorjas gekocht voor mijn man, maar was klein. Normaal gesproken terug sturen of ruilen is een ramp maar bij Bike outfit is heel makkelijk, vul je bijgevoegde formulier is doe je product terug in doos met ingevulde formulier erbij en verzenden, 3 dagen later had ik 1 maat grotere bijnen en 't paste goed. Ik ben zeer tevreden. Ik zal iedereen aanraden. Doen

Super behulpzaam en veel mogelijkheden

Super geholpen door Annemarie en daardoor online een mooie set kunnen aanschaffen tegen een zeer scherpe prijs! Daarna in de winkel zelf nog een jas kunnen wisselen voor de maat en broek uitgezocht waarbij ik erg goed werd geholpen. SYmpathieke mensen, goede service en zeer scherpe tarieven!

Alles perfekt!

Sympathischer, gut gegliederter Online-Shop. Schnelle Lieferung, einwandfreie Ware, beste Qualität, freundlicher Service. Kann man nur empfehlen. Ich werde wieder bei Biker Outfit bestellen.

snelle en prettige service tegen goede prijs

Je wordt hier goed en snel geholpen en hebben groot assortiment tegen scherpe prijzen.

Goede en snelle levering. En daarbij hoge korting.

Onbekende maar goede site

Ervaren klant, altijd tevreden

De afgelopen jaren heb ik meerdere motorwinkels in Nederland en Duitsland geprobeerd. Daar was niks mis mee, maar Biker Outfit was en is vanaf het begin af aan altijd meedenkend geweest, zelfs met internet bestellingen die ik plaatste en ik de foute maat had besteld. Er is een ruime coulance regeling op bepaalde momenten en ook vervangende producten word niet moeilijk over gedaan. Communicatie via mail en telefonisch is altijd vriendelijk en ik word altijd up to date gehouden. Soms is een product niet op voorraad geweest, maar word ik altijd benaderd voor vervanging of stornering. Tot nu toe is Biker Outfit de enige motorzaak waar ik tegenwoordig bestel, juist om deze redenen.

Alles ging prima. In ieder geval het plaatsen van een bestelling.

In eerste instantie was de regenoverall op voorraad maar de volgende dag werd ik gebeld met de mededeling dat het zeker 5 werkdagen kon duren voordat ik mijn bestelling binnen zou hebben. Dat was voor mij te laat. Het aankoopbedrag is overigens direct terug gestort. Top. Mijn advies is wel de webshop beter op orde te houden zodat dit had kunnen worden voorkomen. Mvg, André van Tiem.

Prima en snel geleverd

Netjes verpakt,goede communicatie,snelle levering

Goed met een uitzondering.

De aan mij geleverde motorhandschoenen (re vit chevron 2) prima kwaliteit en pasvorm. Alleen de mij beloofde kortingscode werkte voor geen meter. Groet Fred.

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV