prima levering en prijs

Paar motorschoenen gekocht. Volgende werkdag gratis geleverd en voor een gunstige prijs. Jammer dat retourneren niet gratis is.

Goed en snel service. Top!

Ik ga zeker jullie site nog bezoeken!

Makkelijk en snel bestellen en leveren!

Hele goede service

Levering sneller dan verwacht!

Prettig webshop met snelle levering en afhandeling

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het product maar ook van de snelle levering. Dus overal ben ik zeer content met Biker Oufit. Enige wat ik zou willen meegeven is om in de winkel een betere voorraad te hebben en de jeans wand(en) beter in te richten, dat was voor mij als klant in de winkel een raadsel (moet daarbij wel zeggen dat het persoonlijk heel vriendelijk is en mij goed heeft geholpen, ik was helaas in het weekend waardoor er niet goed in het warenhuis gekeken kon worden naar voorraad).

Doen wat ze beloven

Goed product geleverd

Meedenkend

Vriendelijk en flexibel. Prijsvriendelijk en onderhandelbaar. Oplossend en meedenkend. Wat wil je nog meer😊

TOP winkel

Al verschillende items gekocht, altijd top. Echter deze keer ging het mis, kan gebeuren, maar perfect en zeer correct en ongelofelijk snel afgehandeld. Desondanks dit foutje blijf ik ze voor 100% vertrouwen. De service die je hier krijgt, super gewoon.

Goeie service en snelle levering

Vriendelijke klantenservice en bestelling werd de volgende dag geleverd

Snelle en goede service

Laarzen besteld en snel geleverd. Maat goed door juiste informatie op de website. Heel blij mee.

Snele service

Ik heb sinds kort een motovest besteld en een helm. Helaas was de helm niet meer beschikbaar en hebben jullie heel snel mijn geld weer gestord. De motovest heb ik op een korte termijn geleverd gekregen en hij past perfect. Ik ben zeer tevreden over jullie serevice. Dank u

Top !!!!!

Items werden snel verstuurd. Goede webshop met veel keuze in kwaliteits producten.

To the beyond and little further.

I bought a Jacket and Pants : rev it Tornado , Product feels very high quality and comfortable. As far for the service and Purchase , This Company is super-fast . A big thumbs up .

Wat is besteld heb zit goed

Ik had in de winkel al mijn maat jas gepast van Rev 'it, maar was nog niet zeker of 't bij mijn broek zou passen die ik op dat moment nog niet mee had. Na de vakantie beviel de broek zo goed dat ik de bijbehorende jas erbij besteld heb met de juiste kleurcombinatie. Ben er heel blij mee. Het pakket kwam keurig op tijd en was netjes verpakt.

onduidelijke hulp en prijsstelling

Vandaag laarzen en een broek gekocht met de mededeling dat ik naar een speciale prijs kon informeren. Tja.. de speciale prijs was hoger dan die welke op de website stond... "Ohja? Is dat zo?" was de reaktie. Ja dus..hmmmm. De andere verkoper vond dat het uiterlijk van een broek ook belangrijk was, wat mij eigenlijk geen moer uitmaakt als het maar functioneel en doet wat het moet doen. Kreeg de indruk dat dat antwoord niet echt in de smaak viel. Verder valt me ook nu op dat het personeel slecht herkenbaar is in de winkel. Een paar keer sprak ik klanten aan of zij mij konden helpen want.. nauwelijks/geen verschil zichtbaar of geen personeel te bekennen/beschikbaar. Uiteindelijk zijn we er wel uitgekomen qua prijzen enzo dus wat dat betreft no problem maar vreemd blijft het wel. NB; zo ging het vorig jaar ook bij de aankoop van een helm en jas... We gaan er nog naartoe vanwege de ligging en assortiment/pasmogelijkheden.

Mooie boots gescoord

Mooie aanbieding van Rev It boots gescoord. Zondagavond besteld en maandag opgehaald in Amsterdam. Mooie ruime zaak met veel keuze. Vriendelijk personeel!

Fantastische rev it (gore Tex) jas besteld voor een waanzinnig goede prijs. Online zeer goed geholpen en later de winkel bezocht. Ook dit was een super goede ervaring. Mooie winkel met groot assortiment.

Zeer klantgericht

Biker outfit heeft mij so far super goed geholpen in het vinden van mijn bike gear. Zou iedereen aanraden langs te gaan.

Sneller levering en prima website

Mooie site en goede en snelle levering..alleen zat de broek mij niet goed. En moest ik de Retourkosten zelf betalen (was ook vermeld)dat vind ik wel een minpunt.

Snelle afhandeling en levering product.

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en afhandeling en levering erg snel.

Goeie prijs, vlotte levering

Simpelweg niets op aan te merken. Vandaag besteld, morgen geleverd, en beste prijs erbovenop...

Serviceniveau overtreft verwachting

Ik was op zoek naar iets specifieks na een mindere ervaring met een bestelling elders. Ik zag hetgeen ik moest hebben op de site van bikeroutfit. Maar om zeker te zijn dat ik kreeg wat ik moest hebben vroeg ik of ik wat foto’s ervan mocht zien. “Geen probleem; waarom niet” was de reactie en later kreeg ik ze in de mail. Bestelling geplaatst en alles snel en in goede orde ontvangen. Tevreden. Heel tevreden!

Professioneel en vriendelijk

We zijn goed geholpen met helm en motorschoenen. Jas zonder probleem kunnen ruilen. Topservice!!!

Snelle levering, top service

Ik had een bestelling gedaan bestaande uit twee producten, waarbij een foutief product geleverd werd. Na melding werd dit direct hersteld en ontving ik alsnog het juiste product. Zonder gedoe. Zo hoort het! Graag weer tot een volgende keer.

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV