Perfect geholpen zelfs in de avond uren

De helmen die ik gekocht had waren perfect en dan te bedenken dat ik persoonlijk geholpen werd via de mail om 22:15. Kortom top zaak en super service!

Goede website, groot aanbod, mooie deals!

Via de website handig kunnen selecteren, keuze gemaakt en uiteindelijk twee mooie deals gescoord door samples te kiezen die gewoon nieuw waren. Levering ging erg vlot. Blij mee!

Zeer goede prijs en snelle levering!

Zeer goede evaring met biker outfit. Ik heb hier revit sample motorhandschoenen besteld voor een super prijs. Ook de klantenservice d.m.v. de chat reageert snel.

Snel,best deal,serieus

Biker outfit hebt de mooiste collectie voor mijn smaak. De webshop is duidelijk en simel dus goeg. De bezorging was snel en ik heb ook retour envelop gekregen voor iedere geval (10 punt van 10).

Veel keus, snelle levering!

Uitgebreid assortiment, overzichtelijke website. Snelle levering van de bestelling, kortom een aanrader!

Ik was opzoek naar regenkleding...

Regelmatig door een regenbui overvallen op de motor dus tijd voor aanschaf van regenkleding. Door advies van biker Outfit de REV'IT! PACIFIC 2 H2O MOTOR REGENOVERALL gekocht. Met het advies ben ik blij want de overall voldoet in alle opzichten. En bovendien scherp geprijsd! Top Biker Outfit go go go!!!!

Snelle levering, uitgebreide keuze!

Persoonlijk advies, snelle reactie op mails. Producten snel verzonden. Ik ben tevreden.

Top artikel snelle levering zeker aan te bevelen aan andere motorrijders.

Snel het juiste product geleverd

Goede service en persoonlijke advies

Snelle levering en mijn handschoenen zitten perfect😍

Geen woorden voor

Precies zoals omschreven in het bedrijfsinformatie en artikel klopt 200 procent...zeker mijn vaste winkel nu...mvg Zahra

Duidelijke communicatie en goede en snelle levering

Excellent Customer Service

Very responsive to questions, Quality products and top brands

Webwinkel super fysieke winkel zeer slecht

In de winkel broek gepast. Personeel op zoek naar andere maat kwamen niet terug, tot 2 x aan toe. Winkel uitgelopen. Toch de broek maar op internet besteld ivm prijs. Deze kwam keurig en paste gelukkig.

Zoals ik verwachte!

Snelle levering. Ook de retourzending van een deel van de order was snel geregeld. TOP.

Top bedrijf

Duidelijke website, super snelle levering.

Uitstekende service!

Bij het ophalen van mijn bestelde hem direct professioneel advies gehad over passende kleding. Namen de tijd en hebben humor: erg prettig. Tot snel!

Geen communicatie mogelijk

Heb een motogirl legging gekocht, na 2 weken komen er al gaten in.. Niks geks mee gedaan. Verscheidene keren gemaild of er misschien een fout in de productie is maar krijg geen reactie terug. Paar keer gebeld en de telefoon gaat over maar niemand neemt op. Beetje raar dit en zou bikeroutfit op dit moment ook niet aanbevelen nee. Site was ok en levering ook. Maar dat is alles dan

Smooth order, a bit longer waiting time

I've ordered a shoe, the site said that it is shippable in 2-5 working days, which become a bit longer at the end because they were facing some issues from their supplier. Apart from this the process was smooth.

Gewoon een topzaak.

Je word er gewoon goed geholpen door echte motorliefhebbers. Ook de kwaliteit en de levering van bestellingen is top.

Alles werd snel geleverd en werd keurig op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

Supersnelle levering. Uitstekende info bij gekocht product

"Doorwaaischoenen" besteld. Zoals vermeld is aangegeven maat ietwat ruim en advies gevolgd maat kleiner te bestellen. Klopt als een bus!

super service

great experience fast delivery, good communication.

Zeer snelle en goede levering! Erg tevreden met mijn nieuwe jas!

ik ben zeer tevreden

Het is soms wel erg druk maar opzicht ben ik altijd goed geholpen. prijs is erg goed en kwaliteit is aan de hogerkant.

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV