Mooi deal en snel geleverd

Ik heb een mooi koopje kunnen pakken met een sample van Rev'it en het was snel bezorgd. Dikke prima dus en zal hier zeker weer bestellen.

Erg scherpe prijs, Snelle bezorging en goede service

Ik heb onlangs een thermoshirt van Alpinestars gekocht bij Bikeroutfit. De prijzen zijn een stuk scherper dan bij andere webshops en werd het de volgende dag bezorgd. Helaas was de shirt niet als wat ik dacht. Het retourneren was erg makkelijk en werd snel verwerkt. Ik bestel/koop veel bij Bikeroutfit (tot ongenoegen van mijn vrouw:p) omdat dit een vertrouwde webshop is met erg scherpe prijzen!

Duidelijke winkel

Goeie service. Duidelijke webshop. Enige minpunt; voor 16.00 uur besteld morgen in huis was bij mij niet het geval. Wel was het pakketje er de volgende dag. Als nog prima optijd.

Goede website, goede producten, goede prijs en snelle levering

Niks te klagen en goede prijzen voor veel producten. Helaas weinig voorraad qua verschillende maten van de RevIt samples, maar dat is misschien wel logisch. Wel jammer dat de filter op basis van maat alsnog resultaten geeft voor producten die niet meer beschikbaar zijn, maakt het zoeken onhandig.

Geweldige service, scherpe prijzen en kwalitatief goede gear

Erg fijne ervaringen gehad in de winkel.

Snelle levering, goede webshop, product is top

Webshop ziet er goed uit. De gebruiksvriendelijkheid van de webshop krijgt ook een dikke voldoende. Je wordt goed geïnformeerd over je zending en ze zijn snel met leveren. Ga ik er de volgende keer weer bestellen? Jazeker en ik raad het iedereen aan.

Perfecte zorg voor de bestelling

Ik had een nieuwe jas besteld. Deze werd supersnel en perfect bezorgd, niet opgepropt in de doos maar in een ruime doos en zelfs mét de hanger. Top service

problemen worden opgelost!!

ik kreeg wat binnen wat niet helemaal klopte, ,maar nadat ik het gemeld had werd er gelijk gereageerd, ze baalden er ook van maar ze hebben het super snel en netjes opgelost!!

Goedkoopste en snelle levering

Goedkoopste op internet en zeer snel geleverd.

Snelle service, goede producten

Product werd snel verstuurd en geleverd, netjes verpakt en zat goed!

Super bedrijf

Snelle levering, duidelijke website!

Ik heb nu meerdere keren wat besteld bij dit bedrijf. En steeds naar volle tevredenheid. Als je even belt voor wat extra info voordat je wat gaat bestellen, krijg je een prima advies. Retourzendingen worden vlot verwerkt. En de Rev'it samples zijn super aanbiedingen. Dikke aanrader.

Goede communicatie & komen hun woorden na.

Maandag voor 16:00 besteld, en kwam de volgende dag binnen. Ook in de winkel geweest. Daar wordt je goed geholpen en geven je eerlijke en persoonlijke advies! Volgende aankopen zal ik ook hier doen!

Prima ervaring; aanvankelijk verkeerd geleverd maar zeer adequaat opgelost.

Aanvankelijk had ik de verkeerde bostprotector (AlpineStars) geleverd gekregen met de post. Na een belletje stuurde Biker Outfit direct de goeie op. Dit, terwijl ik de verkeerde nog niet naar het postkantoor kon brengen. Daags erna met het direct ontvangen retourlabel (kosteloos natuurlijk) verstuurd en een paar uur later de juiste met de post ontvangen. Zeer adequate oplossing! Biker Outfit bedankt en tot het nog eens is!! Pim, Bladel NB

Topprodukt voor lage prijs

Ik zocht een paar bretellen voor mijn lederen motorbroek (revit),op het internet,en vond zo het produkt “strapper”speciaal gemaakt voor revit broeken,de laagste prijs vond ik bij biker outfit,daags na bestelling al geleverd. Zeer tevreden over het gekochte,maar ook over de service van het bedrijf.

Veel keus, goede collectie, aardige mensen

Biker Outfit is mijn eerste keus als ik motor kleding zoek. De collectie is super uitgebreid, het is fijn personeel wat er werkt dat goed advies geeft en de prijs is altijd scherp. Verder is Amsterdam noord vlakbij de ringweg ideaal om aan te rijden, zonder parkeerkosten.

Zeer tevreden!

Service is goed. Levering is goed. De motor legging die ik besteld had zat super. Op advies 1 maat groter genomen. Perfect. Ik zou zeker weer bij jullie bestellen👍

Ik ben een x langs geweest toen werd ik al super goed geholpen. Daarna heb ik een mail gestuurd met een vraag over een maat van een broek kreeg gelijk respons. Het personeel is super aardig en behulpzaam ik zeg een top bedrijf met top mensen echt een aanrader om hier een x heen te gaan of zoiezo iets leuks te kopen producten zijn gewoon goed ik ga hier vaker bestellen.

Goed bevallen

Bestelling volgens afspraak geleverd. Alles goed en netjes verpakt. Prima service!

Super korting van 50% en snelle levering.

Korting op stoere motorjas van Revit. Duidelijk aanduiding voor juiste pasmaat. Alleen over het product minder tevreden.

Super klantenervaring!

Al een tijdje een helm op het oog bij Bikeroutfit, uiteindelijk de keuze gemaakt om deze te bestellen. Aangezien ik voor een helm, een ander vizier en meteen pinlock ging krijg ik korting! Super, zelfs terwijl er al korting op zat. Vervolgens was het niet gelukt om de pinlock zelf te monteren en heb ik contact gehad met de klantenservice die mij snel via email en telefonisch benaderde. Uiteindelijk het pinlock teruggestuurd en Bikeroutfit een nieuwe gemonteerd en teruggestuurd. Dat allemaal in minder dan een week tijd. Dit is onvergetelijke service!

Zeer tevreden!

Bij Biker outfit een paar motorhandschoenen besteld. Deze werden al binnen twee dagen bezorgd, netjes verpakt en van goede kwaliteit/prijs. Kortom: Biker Outfit....goede keus!

Snel en juist geleverd.

Duidelijke omschrijving van het product en duidelijke levertijden. Goed verpakt.

Geleverd zoals belooft

Vizier gekocht. Werd op tijd geleverd en netjes verpakt, misschien zelfs iets te enthousiast.

Snel en overzichtelijk

Overzichtelijke website waarop zichtbaar is wat ze nog op voorraad hebben. Bestelling gedaan en de volgende dag had ik mijn schoenen in huis (zeker 5 andere webshops konden de schoenen niet leveren) Netjes verpakt en goede service!

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV