Prijs/kwaliteit : TOP

Online snel gevonden wat ik zocht, goede en snelle service. Goedkoper dan eender welke site. Hier zal ik zeker nog meer bestellen !

gemakkelijk gebruik van de online shop, snel geleverd en supergoedkoop

ik heb een helm gekocht, deze was goedkoper dan elders + aansluitende top promotie. Ruim binnen de voorgestelde termijn geleverd. Ik kijk uit naar meer.

Netjes en vakkundig geholpen.

De jeans was helaas niet beschikbaar in de winkel maar wel via de site. Keurig en snel bezorgd. Prijs en kwaliteitsverhouding is oké en ik ben zeer tevreden over mijn Jean keuze.

Leuke mensen aan de telefoon gehad . Besteld volgende dag bezorgd top!

Uiterst snelle levering van mijn bestelde product dat ik aan een hele scherpe prijs kon aankopen

Mijn helm was bij jullie de goedkoopste in z'n soort op het web en werd heel erg snel geleverd.

Goede service, het beste is wel een winkelbezoek

Service is goed voor de online shop, echter wat ik bestelde miste de binnenvoering (sample broek). Jammer dat dat niet van tevoren gecheckt was, maar de daaropvolgende service was goed. Ik heb uiteindelijk besloten toch maar naar de winkel te gaan in Amsterdam, omdat ik er toen in de buurt was. Broek in de zaak omgeruild en nog wat andere benodigde dingen gekocht met fijne korting zelfs. Ik ben tevreden!

Goede service en snelle levering! Heb een motorjas besteld. De beschrijving klopt met het product, erg tevreden over.

Een geweldige ervaring met super service!

Bij een paar onzekerheden over de producten die ik kocht contacteerde ik de fantastisch goede klantendienst. Ik werd direct geholpen en besloot daarom om al mijn aankopen op deze website te doen. Een echte aanrader is deze site alzeker. En de zorg voor producten bij het inpakken is tip top in orde!

Jullie hebben een ruim arsortiment dus elke biker vind wel iets voor hem of haar.

Zeer klantvriendelijk

Snel en fijn contact. Artikel snel toegezonden. Na retour sturen geen gedoe en geld snel weer retour gekregen.

Niet wachten op creditbedrag👍

Nog geen slechte ervaringen gehad

Pluspunten

Zeer groot en uniek assortiment, kennis van de artikelen, goede hulp in de winkel en concurrende prijzen.

Kleding passen is best een “intensieve” aangelegenheid en het was boven best wel warm. Een stevige airco zou het wat aangenamer kunnen maken.

Communicatie... Het bericht van leveren was niet zo duidelijk!!

Pluspunten

- groot assortiment - concurrerende prijzen - vriendelijk personeel - leuk sfeertje

- soms wat langer wachten bij de kassa

Pluspunten

Leuk assortiment, word goed op de hoogte gehouden over de bestelling.

Pluspunten

Vriendelijke service, correcte afhandeling. Ik had een online bestelling gedaan om af te halen op locatie. Jas hing keurig apart en kon hem nog even passen.

Iets herkenbaarder medewerkers zou geen kwaad kunnen. Al is het ook onderdeel van de sfeer.

Pluspunten

Goeie aanbiedingen. Snelle levering. Makkelijk ruilen.

Pluspunten

Leuk assortiment, snelle levering, goed product

Kan ik basis van 1 aankoop niet beoordelen. Eerst een keertje in de winkel neuzen ;-)

Pluspunten

Zeer goede winkel! Overzichtelijk, ruim aanbod, je krijgt zeer goed advies en ze hanteren zeer scherpe prijzen! Altijd even vragen naar de speciale "biker-outfit-prijs" ;)

Airco. Vooral boven. Daar is het af en toe zo enorm warm dat motorkleding aan- & uittrekken echt niet te doen is...

Pluspunten

Klantenservice is goed!

Levertijd zou sneller kunnen. Op site staat volgende dag of 1-2 dagen in huis. Maar duurde in mijn geval langer

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit producten, prijs - kwaliteit verhouding

Slecht verzending, 1-2 dagen als t op voorraad is en heeft uit eindelijk ruim 5 werkdagen geduurd. Geef gewoon aan dat t dan wat langer duurt..

Pluspunten

Top service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes benaderd, mooie website en een goed assortiment.

De product voorraad op de website was niet goed geüpdate, waardoor ik een product kon bestellen wat helemaal niet op voorraad was. Geen vervangend artikel aanwezig.

Pluspunten

super snelle levering goede producten voor een redelijke prijs

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV