Pluspunten

Vlotte levering, ondanks feestdagen. Kwaliteit van het product zoals verwacht op basis van beschrijving

Online uitstekend! Klanten in de winkel zelf e-mailadres in laten vullen, hier is mijn laatste bezoek volgens mij wat verkeerd gegaan.

Pluspunten

Goede service, goede voorraad. Erg tevreden!

Geen idee.

Pluspunten

Overzichtelijke website, nette klantenservice en snelle verzending.

Iets meer detailinformatie bij revit sales producten.

Pluspunten

Fijne winkel, prima serves.

Pluspunten

Super geholpen. Via internet een bestelling geplaatst, maar dat paste niet op mijn motor. Ik was daarna naar de winkel gereden en het uitgelegd, daarna van prima advies voorzien en een passende telefoonhouder zit nu perfect op mijn motor. Vriendelijk personeel, ruim assortiment. Mijn nieuwe favoriete winkel voor kleding, uitrusting en dergelijke!

Pluspunten

Soepel geregeld. top!

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijk te bestellen. Maat was ook in één keer goed.

Pluspunten

vriendelijk en snelle service denken goed mee met wat je besteld

Pluspunten

Alles perfect geregeld, snel bezorgd en scherpste prijs.

Pluspunten

Ik had helm interieur reiniger besteld, echter door een foutje ontving ik een vizierreiniger. Na het sturen van een e-mail zeer snel reactie terug met excuses en het goede product werd kosteloos nagestuurd. Het verkeerd geleverde product mag ik houden. Top service, zal hier zeker weer bestellen

Pluspunten

Snel geleverd. Helaas was het niet wat ik zocht. Maar ook dit was geen probleem. Keurige beschrijving hoe te retourneren. En, ook dit precies nagekomen!

Pluspunten

Groot assortiment

Neen

Pluspunten

Erg vriendelijk tegen de klanten, nemen de tijd om je te helpen. Groot assortiment aan motor kleding etc.

Nvt

Pluspunten

Gewoon Prima.

?

Pluspunten

Motorbroek besteld... Viel toch wat kleiner uit... Retour gestuurd na ontvangst bij biker outfit.. Binnen een dag een nieuwe mast in huis... Top...

Betere berichtgeving na invullen retour melding website..

Pluspunten

Snelle levering en perfect advies. Goede service

Geen nog

Pluspunten

Duidelijke website , mooie grote winkel (met Motormeiden ride out gezien)

Geen.

Pluspunten

Het was mijn eerste keer dat bij biker outfit iets bestelde ,het is een positieve ervaring zal als ik weer iets nodig heb bij biker outfit op internet kijken .En zal hun ook aanbevelen aan vrienden en bekkenden.

Pluspunten

Goede website met brede keuze, snelle levering. De winkel biedt daarnaast goede service door vriendelijk en behulpzaam personeel.

Bestelde motorschoenen werden bezorgd in wel erg grote doos met daarin een schoenendoos. Zou het mogelijk zijn om wat kleinere verpakking te gebruiken? Ben als motorrijder natuurlijk geen milieu purist, maar hier zouden we toch wat winst kunnen halen.

Pluspunten

Gewoon erg goed. Ruime keuze en een goede website. Zoals aangegeven op hun site, had ik mijn bestelling erg snel in huis. De bestelling was goed verpakt en ik heb alles dus ook zonder beschadigingen ontvangen. Voor mijn bestelling werd verpakkingsafval als beschermingsmateriaal gebruikt. Dit kun je natuurlijk ook anders zien, maar ik zie het als positief om afval op een nuttige manier te hergebruiken.

Tot nu toe nog geen verbeterpunten.

Pluspunten

Snelle service, goede spullen, vriendelijke en vakkundig personeel!

Pluspunten

Hulpvaardig, ook via mail. Levert snel en bij retour snelle afhandeling. Ga nog naar de winkel op advies van een medewerker, dus ben benieuwd naar het personeel.

Pluspunten

Goede webshop met een ruime keuze ook voor de grotere maten.

Sorteren op maat bij de producten was makkelijk geweest, of ik heb dit niet kunnen vinden.

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV