Teleurstellend en klant onvriendelijk, kwantiteit over kwaliteit
2 helmen gekocht via internet bij dit bedrijf echter twijfelde ik over de pasvorm.
Op een donderdag langs gegaan en inderdaad pasvorm was niet ok toen heel vriendelijk geholpen en doorgenomen welke maten ik moest hebben. Aangezien ik op doorreis was had ik de helmen niet bij. Maar de verkoper gaf aan kom zo snel mogelijk even langs en ruilen we de helmen om en plak ik stripje erin.
Zaterdags terug gegaan en toen was de sfeer heel anders. 1 persoon wist hoe hij helmen moest aanmeten maar kwam met verhaal dat alleen op afspraak dit kon. Echter zijn collega had alles al gemeten.
Enige dat hij moest doen is uit magazijn 2 andere helmen halen en een vulstrip erin plaatsen. Zijn collega kon dat in 5 minuten.
Ik hoorde de verkoper ook tegen zijn collega over een andere klant ja dat is een helm van 100 euro daarvoor ga ik niet die zolder op klimmen.
Dus toen toen was voor mij de maat vol. Arrogantie ten top een attitude van ik ben het zoontje van de baas oid of de man van de show in de winkel.
Het was makkelijker voor hem een creditfactuur te maken en een collega de helmen op te laten ruimen zodat hij weer lekker massa kon maken.
Dus die dag 400 km voor niets gereden
Ik heb ook een bedrijf en dit soort kereltjes moet je snel afscheid van nemen aangezien ze de totale vriendelijkheid van alle andere verkopers in de winkel teniet doen. Gevoel is ook dat men op provisie werkt en dat bevordert de service niet.