Altijd een leuke webshop!

Veel besteld alweer bij biker outfit. Leuke prijzen, snelle levering en leuke sales! Al en al een goede webshop

Hele snelle levering en goede kwaliteit kleding!

Super snelle levering!

Ik had nieuwe motorhandschoenen gekocht voor mijn rijlessen. Er stond dat ik hem over anderhalve week zou binnen krijgen. Dit had ik achteraf gezien en baalde heel erg omdat ik die zelfde week nog motorrijles had. Eindstand kwam het binnen twee dagen aan wat heel erg fijn was! Dus ik kon ze gebruiken voor mijn rijles:)

Snel geleverd en goed verzorgd

Goede kwaliteit en super snelle levering

Heel erg blij met de service en een mooi product

Snelle service maar dure verzendkosten

Vind de verzendkosten voor een brievenbus pakket best prijzig.

Super ervaring

Direct geholpen, direct geleverd, allles past zoals aangegeven...TOP

Everything was perfekt!!

I received my helmet in good order and fast shipment, I will use Biker Outfit again.

Snel antwoorde en snelle verzending vh gewenste product waar niets op op te merken was A+

prima zaak !

Prima zaak kom er graag en online bestellen gaat ook zonder enig probleem , antwoord op vragen per mail gaat ook snel.

Echt helemaal super!

Het product was snel binnen en was goed verpakt!

Ben heel tevreden van de service

Snel, betrouwbaar, kwaliteit, vriendelijkheid, … wat is er nog nodig ?))

De klant is koning

De helm besteld en werd netjes op de hoogte gehouden over de leveringsdatum. Daar opgehaald werd eerst de pasvorm gecontroleerd en werd pinlock direct gemonteerd nadat het gevraagd werd of men het mocht doen. Een nette en overzichtelijke winkel en zeer zeker vriendelijk en klantgericht personeel. Top

Perfect en alles goed geregeld

Via de site de matentabel gebruikt opgemeten en dan denk je kan niet missen die maat moet ik hebben. Dus bestellen de motorbroek. Eenmaal netjes aangeleverd blijkt dat mijn buikmaat toch een maatje groter te moeten zijn. Dom van maja gebeurd. Maar nog niet betaald maar via Klarna achteraf betalen aangekocht. Dezelfde dag terug gestuurd en op dezelfde dag een grotere maar besteld. Over het weekend heen de broek is dinsdag geleverd. Deze past perfect middels mail bericht van de klantenservice zag ik dat mijn eerste bestelling geannuleerd is. Perfect geregeld allemaal.

perfect description, perfect delivery

Ordered a pair of gloves, easy to order and pay, delivered within a week to Portugal

Fantastiskt snabb leverans!

Otroligt snabb leverans!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Uitstekende service

Mijn Daytona laarzen besteld, en bleken niet te passen omdat mijn wreef te dik is. Ik heb ze op maandag weer afgegeven bij PostNL en een paar dagen later het geld weer op mijn rekening.

Product netjes en op tijd geleverd

Donderdagmiddag voor 16:00 besteld, volgende dag inderdaad in huis.

Goede en snelle service

Duidelijke website, uitgebreide productomschrijvingen en snel geleverd. Een vraag aan de klantenservice is snel en zeer vriendelijk opgepakt.

Vlotte service, vriendelijke klantendienst

Bestelling liet enkele dagen op zich wachten, na een mailtje meteen verzonden en de volgende dag lag het in de bus! Zo hoort een klantendienst te werken!

nice and easy

recevid quick, product as dicribed

Snelle levering, alleen het verpakken mag beter. Ik had een rugprotector besteld en die kwam in een plastic zak via de brievenbus aan.

Fast,perfect

Fast delivery,evrything perfect

Ik heb Stylmartin Audax Glam dames motor gekocht voor een zeer mooie prijs :-) juiste maat en ze zitten heerlijk. Op naar mooie ritten met mijn glitter schoenen aan!

Great service online and easy return policy

The webshop is super easy to use and products are delivered quickly. Tried a few items at home and decided to return what I didn’t want directly to the store. There everything was handled quickly. All in all a good service.

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV