Rev’it broek

Goede website, snelle levering, broek zit heerlijk!

Schnelle Lieferung, Artikel wie bestellt!

Trotz Lieferengpass schnelle Kontaktaufnahme und Lösungsfindung durch Biker Outfit.

Rapide et courtois !

Communication facile, livraison rapide. Pointure 43, j'ai le pied large (10 cm) et j'avais peur qu'elle soit trop serrée. Avec un petit bas nylon, c'est number 1. J'ai des Falco Ranger 43 et c'est pareille. J'attend maintenant des Falco Brave 2 43, j'espère aussi qu'elle vont me faire comme un gant. Merçi Biker Outfit.

Productfoto misleidend, maar elegant opgelost.

UPDATE: Biker Outfit heeft inmiddels een verklaring gegeven. Ze hebben herhaaldelijk bij de leverancier gevraagd om beeldmateriaal van een helm zoals deze wordt geleverd, maar het blijkt niet mogelijk om zelf productfoto's te maken. Als compensatie heeft Biker Outfit een kortingsvoorstel gedaan voor het juiste vizier, dat is geaccepteerd. Het juiste vizier is inmiddels geleverd, en mijn dochter Sophie is blij! ___________________________________________________ Misleiding met visueel materiaal: Nadat mijn dochter Sophie voldoende geld had gespaard, koos ze online een prachtige helm uit bij Biker Outfit voor haar eerste brommer. Op de afbeelding stond een mooie roze Shark-helm met een roze vizier. Ze bestelde de helm en deze kwam keurig aan, maar werd geleverd met een transparant vizier. Op de productpagina, diep weggestopt onder extra specificaties, stond vermeld dat het getoonde dark smoke/mirror-vizier niet was inbegrepen. Natuurlijk was dit apart te koop, maar de productafbeeldingen toonden uitsluitend de helm met dit vizier, wat haar misleidde. Na dit te hebben besproken, toonden ze geen enkel begrip en beperkten zich tot: "Jammer dat Sophie teleurgesteld is" en excuses voor het ongemak.

Excellent support and the best prices

Nothing more to say than the headline!!!

Prima, leuke populaire artikelen en goed mailcontact

Muito bom e rápido! Recomendo!

Zeer positief.

Bestelling snel en correct geleverd Ook het retour sturen van een deel van de bestelling gaat eenvoudig en vrij snel een credit-nota hiervoor ontvangen. Ben tevreden over het proces. Zal voor mijn volgende spullen zeker weer bij biker outfit kopen.

Fijne laarzen voor weinig geld

Een paar Stylmartin laarzen gezien bij Biker Outfit. Ze waren zeer fors afgeprijsd wel interessant. Ik heb het er maar op gewaagd om in mijn normale schoenmaat te bestellen. Mocht dat niet passen dan kan ik tenminste ook ruilen. Dat was echter niet nodig. Dus voor weinig geld een paar mooie laarzen.

Snelle afhandeling Blij met het nieuwe product

Fast delivery, good job done,

Smart order management, sufficient informations, fast delivery, over all a good job done.

Ik ben meer dan ruim tevreden!

Ik ben in de zaak in Amsterdam geweest toen was ik al dik tevreden! Nu heb ik online besteld omdat ik niet heel dicht in de buurt woon en dat is mij ook heel goed bevallen! Ik ben zo tevreden over BikerOutfit. Ik betaal liever ietsje meer als ik online bestel en ik zeker weet dat het goed gaat. Echt top en een aanrader!

Geleverd naar verwachting

Product geleverd, zoals beloofd.

Alles is naar wens

Top Preis, schnell geliefert, vertrauenswürdig und seriös!

Bestellt wurde ein sena 50b zum absoluten Bestpreis. Anfänglich war ich unsicher weil die Lieferung aus NL erfolgt, aber dies war unnötig. Nach 3Tagen war das original verpackte, unbenutzte Sena bei mir. Besser geht es nicht. War sicher nicht meine letzte Bestellung! Vielen Dank

Goed geleverd, goede prijs.

Zaterdag besteld, woensdag in huis. Zoals beloofd.

Snelle levering en goed ontvangen.

Biker Outfit heeft een mooi assortiment met een beschikbare voorraad, mooie prijzen, geven goede informatie en communicatie.

Super service!

Zeer goede en snelle klantenservice!

Dope

Excellent quality... probably the best stock I've ever witnessed...!! Amazing service!!

Goede prijs, snelle service

Onlangs heb ik een communicatiesysteem voor in mijn helm besteld bij Biker Outfit. Het product werd binnen een dag geleverd tegen een zeer schappelijke prijs vergeleken met de concurrentie!

Everything quick, transparent and fine.

Ordered online from Germany, paid via paypal, shipping via DHL. All fine, in time and at a reasonable price.

Very pleased

The delivery was very fast and the gloves are very comfortable. Will order again! :)

Voordelig geprijsd en snel geleverd

Vorrei fare un reso

Salve, vorrei fare un reso

• Ci consiglieresti? Si

Snel !!