Optijd en probleemloos

Goede ervaring met de levering en de kwaliteit van de Barracuda motorcover

Snelle correcte levering van de bestelde artikelen!!

De door mijn bestelde artikelen zijn snel en correct geleverd!!

Correct en professioneel

De communicatie rond de bestelling was professioneel, snel en correct. De levering verliep zoals gecommuniceerd.

Snelle levering van mijn vestje, netje van te voren op de hoogte gesteld wanneer het kwam.

Awesome!

great price and customer service. responsive and helpful

Uitstekende klantenservice

Ik heb online een bestelling gedaan en deze werd sneller dan verwacht bezorgt. Helaas paste het onderdeel niet op mijn motor. Na contact met de klantenservice werd ik goed geholpen met het retour sturen. Enorm tevreden en zou zo weer iets bij ze bestellen.

Excelente!!!

Realice mi compra a través del sitio web, muy fácil la selección de los productos como también el proceso de pago. También pude corregir un error que cometí en la talla de un producto comunicandome por mail. Me mantuvieron informado en todo momento del estado de mi orden y el seguimiento hasta su entrega en el domicilio indicado. Excelente experiencia! Muchas gracias Biker Outfit.

• ¿Nos recomendarías?

Simpel

Top Handschoenen besteld via Bikeroutfit prijs vergelijking Bikeroutfit was goedkoopste Scheelde wel 10/15€ Handschoenen binnen gekregen Binnen 24 uur Top site en top winkel

Очень быстрые

Отправили посылку в тот же день. Доставка заняла 10 дней до Казахстана. Крайне рекомендую.

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

VERY SUPPORTIVE

Thom is very supportive, he provided an additional discount since I explained about my rides as encouragement. I suggest everyone to buy from Biker Outfit. they do worldwide shipping also. I ordered the riding gears to the United Arab Emirates online.

Snelle levering van uitlopende producten

Het is fijn om een product te zoeken die Biker Outfit snel en goed kan leveren

Vlotte en snelle levering.

Uitstekend matrial.

hoge kwaliteit/professionaliteit voor schappelijke prijzen

al meerdere kledingstukken gekocht, altijd goed geholpen met de maat en mocht er iets niet kloppen wordt je net zo hartelijk ontvangen als bij je aankoop. Echt TOP service en leuke winkel! enige shop nog waar ik de motor uitrusting koop!

Duidelijke website en snelle levering

Ik kon mijn gewenste product snel vinden en de afhandeling en levering was zeer vlot

Swift, nice but POST NL delivery disappointing

Parcel dropped far away from my home

Good product and fast delivery

Very good communication

Helemaal top

Meermaals iets gekocht bij Biker Outfit, zowel via de webshop als fysiek in de winkel. Altijd netjes geholpen en snelle levertijden. Bij mijn eerstvolgende aankoop zal ik zeker weer naar de Biker Outfit gaan!

Zoals je het zou willen

Gebruiksvriendelijke site met voldoende productinfo. Duidelijke communicatie en snelle levering. Helemaal tevreden!

Alles ok.

Schnelle Lieferung. Gerne wieder.

Excellent and fast order processing and delivery

N/A

Great service

Ordered gloves and belt. Delivered super fast. And the quality is amazing as expected

Snelle levering en een goed product!

In “een” woord : “TOP”.

Ik heb net na de zomer mijn eerste motorfiets aangekocht en zou deze eigenlijk alleen berijden tijdens het droge seizoen. Na een aantal weken, was ik echter echt verslaafd geworden aan het vrije gevoel dat motorrijden met zich meebrengt en dat ik dat gevoel nu met jullie motorrijders deel ! Hierdoor moest ik ook de juiste Motorkleding in bezit krijgen en die heb ik dus gevonden bij “BIKER OUTFIT”. Ik dacht, “Wat een keuze hebben ze ter beschikking “, hier kom ik nooit uit. Echter tijdens het selecteren van de juiste zoekfuncties had ik gevonden wat ik zocht. Ik zou geen Nederlander zijn, wanneer ik de items ook nog eens op andere sites had bekeken I.v.m. eventuele prijsconcurrentie, maar na een dik uur zoeken kwam ik er toch achter de “BIKER OUTFIT” de meest scherpe deals hanteert. Ik heb de items besteld en een dag later kreeg ik alles al binnen. Alles heel netjes verpakt en goed verzorgd. - Kan niet wachten om tijdens het rijden verrast te gaan worden door een bui regen :) - BIKER OUTFIT, jullie hebben er een nieuwe klant bij. M.v.g. Piet .

Scherpe prijzen en snel geleverd!

Motorhoes gekocht tegen een scherpe prijs en snel geleverd! Super blij mee!

Snelle levering, goede producten!

De bestelling verliep vlot, werd snel bezorgd en de producten zijn van uitstekende kwaliteit.

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV