Aangename ervaring

De site is mooi opgedeeld in specifieke secties die helpen bij het zoeken van het product dat je wilt hebben, snelle bezorging.

goed bedrijf met prima service

Laarzen gekocht via internet maar de maat was niet goed ds ruilen in de winkel eerst koffie en zeer goed en netjes geholpen met goed resultaat . vr groet Jan

Prima service, lage prijs

Motorhelm besteld en de volgende dag in huis. En ook nog eens voor de laagste prijs!

Altijd goed geholpen

Ik kom hier al een aantal jaar en blijf zeker komen! Je wordt altijd netjes geholpen en omdat er altijd wel iets in de aanbieding is zijn de prijzen nooit te hoog.

Kriega tas binnen 2 dagen geleverd, prima!

Snelle levering van dit top merk. Prijstechnisch een van de goedkoopste.

Scherpe prijzen en snelle levering

Ik was op zoek naar Kriega-producten en ging eigenlijk op de Kriega-site zelf bestellen. Toch nog even gegoogled en zo bij Biker Outfit terecht gekomen. Niet alleen was wat ik zocht hier een stuk goedkoper, de levering was sneller en bovendien gratis. Alles is snel en volledig als omschreven toegekomen…ik koop hier zeker nog spullen!!!

Top service én zeer ruim assortiment.

Fantastische klantenservice! Snel antwoord gekregen op al mijn vragen en beleefd behandeld. Alles netjes verzonden en tijdig ontvangen. Zeer ruim assortiment aan degelijke producten en concurrentiële prijzen! Ik kom zeker terug hier shoppen!

Zeer goede ervaring mee.

Splendid

Bestelling op tijd, pasvorm correct, beschrijving online klopt met ontvangen goederen! Zeer tevreden

F&F…

All I can say is fast & friendly! From the phone call to getting my order organized the guys at Biker Outfit made it happen. Pants were perfect! Thnx again for supporting the community.

Erg snelle levering, goede prijzen en aanbod!

Art 4 slot besteld, volgende dag geleverd! Netjes verpakt, niks te klagen!

excellent product, excellent service !

fast shiping

Vlotte aankoop en kwaliteitsproducten.

Goede prijs, snelle levering en goede kwaliteit producten.

Super snel geleverd

Ik kom vaker bij Biker Outfit en je wordt altijd goed geholpen. Nu voor het eerst online besteld bij hun en het super snel geleverd. En ook goed in een niet te grote verpakking wat je tegenwoordig ziet. Bestel je iets kleins komt het in een enorme doos. Niet hier het geval

Quadlock gsm houder besteld voor een correcte prijs en binnen 1,5 dag al geleverd!! K zal zeker nog eens bestellen hier!!

Scherpe prijs, supersnelle levering.

Goed werkende duidelijke site. Scherpe prijzen, en één dag na aankoop geleverd. Super!

Valt goed op met deze stoere kleur!

Op de weg val ik merkbaar beter op, wat wel fijn is tijdens het motorrijden. Verder is de maat zoals beschreven. Echt een aanrader!

Goed bereikbaar en snel geholpen

Er was iets mis met een tas die ik besteld had. Toen ik belde was het binnen een paar minuten geregeld. Erg vriendelijk en behulpzaam!

Ik wilde een motortas kopen maar had nog een enkele vraag. Telefonisch heel snel en fijn geholpen, de heer in kwestie keek met me mee en snapte waar ik naar zocht. De bestelling was ook nog snel verstuurd, binnen een dag aangekomen én de prijs was erg concurrerend t.o.v. andere aanbieders. Mocht ik in de buurt zijn van de winkel ga ik zeker een keertje langs!

Heb hier voor de eerste x besteld, wird prima geregeld, snel verstuurd en je word goed op de hoogte gehouden. Ben zo tevreden dat ik onlangs nieuwe een bestelling heb gedaan. Ook beschrijving van producten goed.

Snelle levering, goede prijs

Mijn bestelling werd snel geleverd, heb 1 artikel teruggestuurd en ook dat is allemaal snel afgehandeld. Prima prijzen ook!

In een woord, Super

Ik kende Biker Outfit helemaal niet. Ik koos het vanwege de prijs. Zoals gewoonlijk bestelde ik na een snelle check op tripadvisor een paar Alpinestar handschoenen bij Bikeroutfit. De volgende dag in huis!

Motorschoenen besteld deze waren precies zoals geadverteerd

Nadat ik deze motorschoenen zag op biker outfit had ik ze meteen besteld. En ik had ze de volgende dag al in huis. Netjes verpakt en precies zoals geadverteerd.

Snelle levering en scherpe prijs!

Zeer snelle levering van mijn helm. De dag na de bestelling werd hij reeds geleverd! Bovendien hanteert biker outfit ook scherpe prijzen wat het nog aantrekkelijker maakt!

Service en prijs dik in orde

Ik kom hier regelmatig en moet de eerste negatieve ervaring nog opdoen. Zelfs bij grote drukte staat het personeel voor je klaar.

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV