Voordelig en snel geleverd

Ik zocht nieuwe motorlaarzen en kwam al snel op de site van bikker outfit omdat er voorraad was en ze voordelig waren en ook omdat ik het niet uit het buitenland wilde laten komen.

Uitstekende service

Ik heb 2x besteld bij bikersoutfit, en tot 2 keer toe de volgende dag al in huis met netjes een track and trace code erbij ontvangen. De producten worden goed verpakt en hun producten zijn uitstekend!

Super snelle service en alles mega snel geleverd. Kortom top!

Fijne webshop met goede prijs en snelle bezorging

Goede procten, snel besteld en goede retouropties aanwezig.

Excellent service

Very good collection of bikers products for an attractive price.

Zeer snelle levering!

Ze komen na wat ze beloven. Duidelijke communicatie. Top!

Goede klantgerichtheid en communicatie!

Product is precies zoals aangegeven op de website. De motorhoodie is goed beschermd ingepakt en netjes optijd geleverd. Ik ben goed op de hoogte gehouden over de levering via de mail. Heel erg blij mee! Hoop veel motortochten en veilige kilometers te mogen rijden in deze fijne motorhoodie.

Duidelijk en vlot.

Goede winkel met strakke en snelle website. Producten worden goed omschreven en bestellen verloopt probleemloos. Producten worden heel vlug geleverd, in een nette staat en goed verpakt; voor eventuele retourzending ook ideaal en bovendien heb je direct al een retour formulier met instructies en adreslabel. Al met al dik in orde!

Everything fast and nice

Thenks so much

Doen wat ze beloven!

Snelle levering. Goed verpakt. Zo hoort het te zijn.

Makkelijk, heel snel, achteraf kunnen betalen en meerdere maten zodat je goed kan passen. Retour ging net zo makkelijk. Voor mij een mega aanrader.

Snel geleverd na bestelling

Na bestellen keurig antwoord over hoe de verzending gaat verlopen en verloopt. Ook snel geleverd.

Heel tevreden over het product, de prijs en het advies

Mooie helm besteld voor een scherpe prijs. Werd volgens afspraak 2 dagen geleverd. Had ook wat vragen telefonisch gesteld en werd vriendelijk en deskundig geholpen. Kortom, heel tevreden

Niet duur, duidelijk en snelle levering

Prima webshop: goede prijzen, heldere communicatie en snelle verzending van het product. Top!

Goede prijs/verzending

Scherpe prijs en snelle verzending voor mijn nieuwe Scorpion Exo-Tech. Nette prijs

Supersnelle service voor beste prijs!!

Deze keer een mooie motorjeand en een setje nieuwe handschoenen gekocht! De jeans van Alpinestars samen met Diesel is in 1 woord GEWELDIG!! De handschoenen Copper van Alpinestars zijn lekker luchtig. Perfect voor de zomer. En een supersnelle levering, dus mijn ervaring was weer top!! Ga zo verder, Groetjes van Mark.

Hele snelle levering en producten zijn netjes verpakt.

Makkelijk bestellen, vlotter levering.

Scherpe prijs in vergelijking met andere shops. Levering zoals doorgegeven, keurig op tijd. Netjes verpakt.

Snel, accuraat

Snelle accurate levering. Met heldere website

Telkens nieuwe bezorgdatum

Ik bestelde een koelvest aan het begin van de zomer die in voorraad was. Ik kreeg tot 3 maal toe een nieuwe bezorgdatum met telkens ongeveer een maand tussen. De eerste 2 maal ben ik heel geduldig blijven hopen op ontvangst maar de 3e maal heb ik tot spijt mijn bestelling moeten annuleren. Ik bestelde dezelfde vest die dag zelf nog bij een andere leverancier en had hem ‘s anderdaags in huis..

Top outlet zaak

Sample jas besteld, perfecte conditie snelle levering en de site is zeer gebruiksvriendelijk

Zeer positief, goed geholpen

Het personeel staat goed voor je klaar. Ze hebben zeer goede kennis over hun assortiment en motoren in het algemeen. Verder qua assortiment krijg je echt waar voor je geld. Zeer goede kwaliteit!

Hele goede service!

Ik had voor het eerst een bestelling geplaatst bij Bikerfit. Deze werd netjes en snel geleverd. Helaas pastte de bestelde helm niet en besloot ik deze te ruilen in de winkel in Amsterdam. Daar werd ik goed geholpen aan een passende helm. Pinlock werd er meteen netjes ingezet ook. Goede service! En een prachtige winkel ook.

Alles was top!

Prijs,levering en kwaliteit allemaal goed en snel!

Geweldig assortiment en snelle levering

Het uitzoeken en bestellen gaat simpel. Levering van de bestelling verloopt probleemloos. Het monteren van het materiaal op de fiets gaat met bijgesloten hulpmiddelen eenvoudig en goed.

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV