Super Fris Fresh Fit
Doordat mijn oude handschoenen helaas niet de optie hadden om de telefoon te bedienen, ben ik opzoek gegaan naar nieuwe. Toen kwam ik deze pracht handschoenen tegen.
Als eerste zijn ze lekker zomerig. Door de korte pols lengte past hij perfect bij mijn padded hoodie. En eigenlijk bij elke (motor-)jas. Ook is hij lekker luchtig waardoor zelfs bij 30*c je handschoen aan het einde van de rit geen waterbad is geworden. Perfect dus.
Daarnaast bewegen ze heel fijn. Door de pasvorm staat je hand al een beetje in een ronding, wat goed uit komt want als je een motor bestuurd heb je toch de hendels vast in een ronding. Geen last dus van je handen, zelfs niet bij ritjes van 1,5+ uur.
Ook zijn ze super mooi, ze passen bij elke fit. Wil jij er super fly uitzien, dan zijn deze handschoenen perfect voor jou. Door de carbonnen knokkel look, zien ze er lekker sportief uit. Als je met je knokkel een oppervlakte raakt, zijn ze ook nog eens goed beschermd!
Verder zou mijn AliExpess-verslaafde vader zeggen dat ze heel duur zijn. Maar voor next-day delivery en de fresh look die bij deze top handschoenen komt, heb ik dat er helemaal voor over.
Al met al, zeker een aanrader!