Uitstekend!

Ik was al een tijdje opzoek naar een motorjas maar kon het bij verschillende winkels en online het niet vinden. Totdat ik bij Biker Outfit terecht kwam het wel in mijn maat had. Gelijk besteld en ook nog eens snel geleverd!

Very good!

Very happy with your services, i recommend!

Goede uitleg produkt en snelle levering.

Produkt de volgende dag geleverd en de beschrijving hiervan klopt helemaal en voldoet prima.

Heb motorschoenen besteld en ze zien er uit zoals beschreven. Snelle levering. Zitten goed.

Nieuwe helm besteld en snel thuis bezorgd Maar ik kom snel naar de winkel voor nieuwe schoenen te halen en een jas

Snel geleverd, goed producten aanbod

Alles was super!

Alles was goed wat ik besteld had.

Correct en to-the-point

Materiaal besteld (helm + extra vizier). De artikelen hadden ieders een verschillende levertijd. Omdat het leek dat ze afzonderlijk zouden worden verzonden, maar de helm niet op de geplande datum geleverd werd, heb ik even gebeld. Kreeg snel iemand aan de lijn en deze persoon wist snel en accuraat mijn vraag te beantwoorden.

Makkelijk te bereiken en vriendelijk personeel

Ik werd snel en vriendelijk geholpen. Dat zie je tegenwoordig niet veel meer

Snelle service en verzending

Super snelle verzending en keurig verpakt. Erg blij met de aankoop

geweldig

top service, snelle afhandeling

Goede bezorging, duurde wel lang

Eigenlijk geen bijzonderheden. De bezorging duurde vrij lang. Langer dan aangegeven. Na een mailtje met de vraag wanneer het bezorgd zou worden, kreeg ik erg snel antwoord met dat het de volgende dag bezorgd zou worden. Vrij snel daarna kreeg ik bevestigd van de bezorger dat het pakket onderweg was.

Nice support, fast problem solving

Nothing more to say. Would definetly buy again here.

Kwaliteit is top en snelle service

De winkel heeft een groot assortiment met veel producten van hoge kwaliteit. De prijs daarbij is goed en de communicatie met klanten is ook vlekkeloos.

Top producten en goede service!

Webshop is makkelijk in gebruik. 2 producten waren niet voorradig en zouden na een x aantal dagen geleverd worden. Het mailtje dat ik stuurde werd binnen een uur beantwoord: alle bestelde producten worden vandaag nog verstuurd! Vandaag lekker van genieten op mijn eerste rijles!

Goed geleverd

Goed geholpen

Kwam binnen mooie zaak keek even rond toen kwam er iemand van het personeel om mee te kijken voor motorschoenen daar ben ik voor geslaagt en hij hielp me helpen zoeken naar een motor hoodie hele fijn service

Top service.

Mijn bestelling snel kunnen omzetten voor een ander exemplaar. Goed geregeld en met 1 dag mijn bestelling binnen. Zeer tevreden. Bedankt Biker Outfit. Mvg, Jermain

Stelde een vraag en dat ging vlot

Ik was al klein tijdje opzoek naar een gekleurd vizier. stelde hiervoor mijn vraag en krijg ruim voor geschatte tijd antwoord waardoor ik meteen mijn bestelling heb geplaatst. om vervolgens de vizier naar kleur van keuze uit stock te zien gaan en daardoor blij was dat de reactie zo snel was waardoor ik wellicht de laatste had kunnen bestellen.

Geweldige klantenservice die ontzettend aardig en behulpzaam 3

Ik had voor mijn werk zo snel mogelijk een helm nodig en de klantenservice zocht meteen voor me uit of de helm die dag zeker nog verstuurd zou worden, heel erg vriendelijk.

Snelle probleem loze levering

Roof Boxxer besteld. Snelle probleemloze levering. Helaas wel 7 of 8 mails omtrent de bestelling en levering. Anders waren het het 5 sterren geworden.

Goed product erg blij mee

Ik heb de SP Connect Moto Bundle Samsung Version : S20 FE gekocht en dit zit echt als een huis, ik zelf heb een sport tour en enige plek waar ik dit kon bevestigen was aan mij buiten spiegel. maar het zit echt goed strak vast. er word extra bevestigings materiaal aangeleverd. en ook extra kapje voor als het regent. prijs en kwaliteit is top. het duurde alleen erg lang (23 mei 2023 besteld 2 juni 2023 geleverd) maar ik hoorde van de aardige dame die ik gebeld had van Biker Outfit dat dit het drukste periode is. kort om ik ben er erg blij mee

Goede levering, en producten tegen een prima prijs

Motor schoenen besteled via biker outfit, erg tevreden over de snelle levering.

Goed en de goedkoopste

Snel gevonden, de beste prijs, bestellen!

Goede winkel

Een mooie nette boxer van stevig materiaal ben er erg blij me en heb het gelijk gebruikt

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV