perfect

snelle levering top producten

Heb hier een vizier besteld die niet op voorraad was. De website gaf aan dat hij pas over 4 weken leverbaar was, maar heb het vizier na 2 weken al ontvangen! Heb hier wel vaker dingen besteld en nooit problemen gehad.

Grote webshop/winkel, snelle verzending/service.

Zowel in de winkel in Amsterdam geweest als meerdere keren via de webshop besteld. Alles staat er duidelijk op! Betalen via Klarna is ook erg fijn en de verzending is super snel. En als een product niet op voorraad is dan houden ze je goed op de hoogte. Mijn retour was ook snel geregistreerd zonder gedoe.

Very satisfied ,nice service.

Fast action and great tracking of parcel.

Ouderwets goede service en persoonlijk contact, top gewoon.

Was iets vergeten te bestellen op een reeds afgeronde order. Contact gezocht met de webshop via de telefoon en hier alle medewerking gekregen. Het vergeten artikel werd “gewoon” aan de huidige order gekoppeld. Keurig verpakt kwam alles samen in 1 doos aan. Top service bedankt!

Duidelijke site, snelle levering

Duidelijke site en goed overzichtelijk de levering is snel, door de duidelijke meegeleverde retour brief kun je makkelijk en snel ook je spullen retourneren

Fijne hulp in de winkel

Ben eerst in de winkel geweest om een helm te passen, werd goed en vriendelijk geholpen door het personeel.

uitstekend!

top! volgende dag jas geleverd zoals het hoort!

Snel en betaalbaar

Snelle verzending, goede communicatie.

Everything as described

Merch that isn't available anywhere else (Alpinestars soles), sent to Poland with no problems, delivery date as promised.

Echt super

Mega snelle levering. Goeie prijzen en alles duidelijk omschreven.

top service

très content j'ai acheter un casque qui a etr livrer en 3 jours en Belgique

Supeŕŕrr

Bestelling betaald, teruggestuurd en 2 dagen later geld weer terug op de bank. Superrrr

suuupeeer

ok .... .

Snel gereageerd op bestelling en snelle levering zoals beloofd.

TOP

Super goed

Snelle levering en uitstekende service

In de afgelopen weken meerdere producten besteld. Producten zijn goed verpakt en worden snel geleverd. Een keer verkeerde product ontvangen. Meteen telefonisch opgelost en volgende dag binnen.

Supersnelle levering en goed prijzen

Motorjas besteld en binnen een dag in huis. Helaas was de pasvorm niet helemaal goed dus de jas zonder gedoe teruggestuurd en een andere besteld. Wederom hele snelle levering en de volgende dag binnen. Top!

Boven mijn verwachting

Binnen werd ik netjes begroet. Ik kwam om een bestelling op te halen. Ik stond bij de kassa even te wachten op de gene voor me. Eenmaal aan de beurt werd mijn bestelling gepakt en tot mijn verbazing vroeg hij of ik hem gemonteerd wou hebben (pinlock). Bij mij was hij vorige keer kapot gegaan bij het installeren. Ondanks de mensen in de rij achter mij installeerde hij zorgvuldig mijn pinlock. Zo liep ik ook geen risico hem zelf kapot te maken. Bedankt hiervoor! Hierna nog even gevraagd naar het toilet, dat was ook mogelijk. Daarna blij de deur uit met een netjes geïnstalleerde nieuwe pinlock.

Fantastisch! super snelle service.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en hele snelle service! Duidelijke website kortom zeker een aanrader.

Goed verlopen

Goed aanbod, scherpe prijzen en snelle levering.

Top zaak

Nette prijs en op tijd geleverd!

Perfecte service

Bestellingen worden bijzonder snel en goed verzonden en worden de volgende werkdag bezorgd. Duidelijke website.

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV