Super stevig

Zit heel stevig vast op mijn mtb, ook op een hobbelig parcour blijft de mobiel goed in de houder zitten. Top houder!!!

Quick delivery, promises fulfilled

Supplychain "Rights" delivered: Right product Right time Right place Right price Right quality Right condition

Snelle service en top kwaliteit

Snel geleverd, en ook de prijs is super!

Snelle levering en creditering

Helm besteld. Snel geleverd maar hij paste niet goed. Terug gestuurd en weer snel gecrediteerd. Jammer dat de retourkosten voor eigen rekening zijn

Top, prima contact en bezorging

Snelle levering. Gemakkelijke site.

Best gear shop in Dutch

It was a bit later than expected but everything was fine and they supported me very well Good jobs I will be come back in the furture

Na een slechte ervaring bij een andere motorzaak had ik lichte paniek 1 dag voor mijn motorvakantie. Snel nog besteld bij Biker Outfit en gelukkig de volgende dag meteen in huis! Product werkt naar behoren.

Snel en goede shit

Goede prijs en super snel verzonden .

Goede handschoenen

Laatst handschoenen besteld voor de motor. Goede kwaliteit, ben er hartstikke blij mee. Precies wat ik verwacht had. Kreeg er zelfs wat korting bij Helemaal tevreden

Uiteindelijk keurig opgelost

Mijn bestelling stond in order. Op de dag van passen bleek de order niet in voorraad te zijn. Veel vragen leverde niets op. Uiteindelijk pakket toch gevonden. Met een keurig voorstel kwam mijn order op tijd binnen.

Helpful, friendly and great selection

The staff are really knowledgeable and helped me find the right style and sizes of gear that suited me best. Really open atmosphere and great experience overall

Zeer prettig!

Nadat de levering fout ging werd dit fantastich hersteld. Zeer correcte behandeling.

Fast delivery, good price

Best european bike gear dealer!

Hier wordt je altijd vriendelijk en goed geholpen

Hier wordt je altijd vriendelijk en goed geholpen en de prijzen die ze hanteren zijn scherp (goed)

hele goede ervaring met de reparatie aan mijn motor

De oliekeringen in de voorvork van mijn motor moesten vervangen worden. Hiervoor werd alle nodige tijd genomen (terwijl er geen uren worden gefactureerd), om het zorgvuldig, precies en goed te doen. Daarna een kleine beurt, waarin de nodige vloeistoffen en filters zijn vervangen. Alle vragen goed en eerlijk beantwoord werden. Zelf dacht ik dat mijn remblokken en banden vervangen moesten worden, maar er werd gezegd; die kunnen voorlopig nog wel mee, niets aan doen op dit moment. Dit geeft vertrouwen en zal ik de volgende keer weer hiernaar toe gaan, als ik onderhoud/reparatie nodig heb, maar ook zeker voor kleding e.d..

Leuke winkel voor je motorspullen.

Ik kende Biker Outfit niet maar mijn eerste ervaring heb ik als zeer positief ervaren. Het assortiment is bijzonder groot en divers. De prijzen zijn goed en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het retour beleid is uitstekend, retour gezonden items worden binnen een paar dagen na ontvangst terug betaald. Ik had een Scorpion helm besteld en die stond in backorder alleen door de stakingen in Frankrijk was de levering vertraagd. Ik werd hier keurig van op de hoogte gehouden en de helm werd toch eerder dan verwacht geleverd, top ! De service heb ik als zeer goed ervaren dus deze winkel kan ik van harte aanbevelen. Aanrader !

Product is zoals ik had verwacht, en de levering was snel

Snelle en goede levering

Er is exact binnengekomen wat ik besteld heb. Daarnaast is het ook nog eens super snel geleverd. Heel blij mee!

Erg goed

Niks op aan te merken

Houden zich aan aanspraken

Great shop, wonderful people

Very good

Performance iş perfect..

Super fast reaction and perfect price

Een mooie, grote winkel in en goede prijzen!

Altijd erg leuk om naar BikerOutfit te gaan, ook aardig personeel en veel keuze! Ook online zijn de prijzen erg goed. Zeker een aanrader om je spullen te kopen! Voor mij is het dé go-to motorwinkel!

Helemaal perfect, maak je zelden mee. Bedankt

Zoals hierboven. Top, zodra ik weer wat nodig heb weet ik jullie te vinden.

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV