fast shipping at a good deal

All as described great product fadt delivery on a discounted product

Voor ons is dit de beste winkel waar je al de motor spullen kan kopen , vele merken en diverse stylen . En wat ik helemaal top vind is betaling met Klarna waarmee de bestelling over 30 dagen betaald kan worden ( ideaal om te testen of de kleding op je past zonder enig cent uit te geven en wachten op terugbetaling ) echt een aanrader

Goed, snel verzonden

Snel verzonden had het product zo binnen. Top.

Snel geleverd, scherp geprijsd

Mooie jas besteld, beduidend goedkoper dan andere (web)winkels. Levering kwam al de volgende dag. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van je bestelling, dat schept vertrouwen. Zeer zeker aan te bevelen!

In de winkel een aantal motorbroeken gepast voor de maat. Goede uitleg en advies gekregen. Mijn maat was helaas niet op voorraad dus die achteraf besteld. Zeer goede service

Zeer snelle levering!

Sprakeloos snel netjes geleverd en keurig verpakt

Een prettige samenwerking en keurig geleverd volgens afspraak. Zal hier zeker vaker terug keren om een bestelling te doen. Meden door de duidelijke omschrijving bij de producten. En tevreden klant

Super snel.

Super snelle levering.

Ze zitten als gegoten!

Nieuwe motor sneakers stond al een tijdje op mijn wensenlijstje. en ja......wat een toeval. In de aanbieding bij Bikeroutfit, mijn favoriete motorkleding zaak. Bestellen en leveren ging prima. Ze zitten als gegoten en lekker luchtig voor de komende zomer.

Fast Delivery

Everthing was perfect and the order arroved very fast! Thank you!

Snel en flexibel

Heerlijk bedrijf, telefoonnummer makkelijk te vinden en er wordt opgenomen door een echt persoon in Nederland:) Ik was wat vergeten te bestellen volgende dag gebeld of het nog bij mijn eerdere bestelling kon worden bijgevoegd. Dit was geen probleem en de volgende dag alles binnen.

Great!

The order arrived in two days. The items where every good?

Products great; delivery in time! Thumbs up!

Makkelijk besteld en snel geleverd

Had andere heup bescherming nodig. Maten prima omschreven en zou zo moeten passen. Was inderdaad het geval. Top geregeld!!

Je wordt prima geholpen, uitgebreide winkelvoorraad en groot aanbod aan merken

Als jouw maat niet niet aanwezig is kan men die zo voor je bestellen zodat je die binnen een week alsnog kunt passen of thuis laten bezorgen. Prijzen zijn scherp en vaak lager dan bij andere grotere ketens.

Snel bezorgd. Mooi product. Gewoon top!

Betrouwbaar en snel

Bedankt voor uw hulp en snelle bediening. Ik ga zeker nog artikelen van jullie bestellen. Hartelijk dank en groet, Camille

Snel en netjes geleverd

Helemaal top het was er binnen een dag en keurig netjes verpakt

Service met een glimlach en kwalitatief goed spul.

Zeer recent heb ik bij Bikeroutfit een Shoei helm (Neotec 2) gekocht. Daarnaast ook een Rev’it jas en een Rev’it broek. Ik ben bezig met het halen van mijn motorrijbewijs en wil veilig en enigszins modieus op weg. Dankzij het advies èn de uitgebreide collectie van Bikeroutfit, heb ik nu een hele fijne set. Mijn vriend komt al een aantal jaren bij jullie en heeft recent een jas via jullie bij Rev’it laten repareren onder garantie. Dat is allemaal keurig verlopen. Bedankt daarvoor! Tot snel!

Bad

By far the worst shopping experience in all of Europe.

• Would you recommend us? No

Prettige website. De bestelling is snel verwerkt. Een retourformulier is meegeleverd maar had het niet nodig

Prijs is super en volgende dag geleverd

Nieuwe Alpinestar laarzen gekocht. Snelle levering en super prijzen

groot assortiment voor een prima prijs!

Fijne winkel, zowel online als fysiek. Uiteindelijk mijn kleding online besteld. Niet alles was op voorraad, maar ik kon vragen of ze eventueel een deel al wilden verzenden. Alles prima verlopen. Dik tevreden!

snel en goede levering

Ik wilde op het laatste nippertje een spijkermotorbroek voor mijn man zijn verjaardag bestellen. Gedaan en binnen 2 dagen geleverd. Ik ben heel erg tevreden.

Fijne shop ervaring met deskundig advies!

Bij Biker Outfit kun je er vanuit gaan dat je deskundig advies krijgt, een zeer ruime hebt voor elk budget en dit ook nog eens in een gezellige vrije sfeer. Langsgaan dus!

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV