2 producten besteld (separaat) beide snel en netjes geleverd

ik heb via biker outfit schoenen en een helm besteld. Beide producten voldeden aan de beschrijving op de website en beide producten zijn netjes en zonder poespas (lees veel te grote dozen etc) geleverd. De producten waren netjes in gepakt en snel bezorgd. Het aanbod was tegen een goede prijs.

Duidelijke site heldere communicatie en vlotte verzending tegen redelijke prijs! Prima dus

Top service!

Kam voor een nieuwe helm en handschoenen. De medewerker die mij hielp was onwijs vriendelijk en zeer ervaren. Ik heb goede adviezen gekregen en uiteindelijk een mooie helm gescoord!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Ons product was enorm snel geleverd en de kwaliteit is helemaal top! Wij zijn er blij mee

Super en snel

Via de website 2x delta motor hoezen besteld. Nou was 1 hoes te klein wat mijn fout was ik had niet goed naar de maten gekeken. Biker outfit opgebeld en de volgende dag kon ik langskomen om er 1 om te ruilen. Super want de hoes zat eromheen voordat het ging regenen. Super snel en zeer vriendelijk!

All good

It was delivered few days late but overall, very happy

Goed en mooieprijs

Kom ik vaker.

precies zoals verwacht

alles zoals beloofd

Super nette producten en snel binnen!

Altijd als ik in de winkel ben word ik super netjes en snel geholpen! Laatst online wat besteld, was super snel binnen!

Helemaal top

Mijn bestelling is keurig geleverd en alles is netjes verpakt en ik bestel hier zeker weer

Leuke netje winkel

Goede beschrijving en ondersteuning in de aankopen

Geweldige website en super snelle levering en service echt een aanrader

Gas is alles!

Super snelle en goede service. Binnen een dag me vizier bestelt en gefixt! Binnen 24 uur zat ik weer op me motor. En ben nog geholpen met de montage ook Ik geef 5 reette uuuh sterren!!!!!!

Snelle levering van de producten! Alles wat je nodig hebt vind je hier!

1e keer besteld, Super

Quadlock hoes besteld en mount voor de motor mt09

Goeie prijs, snelle service

Mooie website goede prijzen en snelle levering. Geheel tevreden.

S,middags besteld, volgende dag bezorgd. Met volg app volgen.

Prima afhandeling van mijn bestelling

De produktinformatie is duidelijk en de volgende dag werd mijn bestelling al geleverd.

Zeer vriendelijk personeel

Heel goed geholpen, na telefonisch contact, personeel, is zeer vriendelijk, attent en professioneel. Ben heel blij om . Vriendelijke bedankt biker outfit. Groetjes ✌

Simpel en direct

mijn ervaring was heel comfortabel. ik kon makkelijk kiezen wat ik wilde en de bestelling kwam ook goed aan

Erg goed!

Zeer tevreden met het product

Perfecte service

De service is altijd perfect. Ook nu weer precies wat ik verwacht had.

Trage levering

Levering helaas aan de trage kant te noemen.

Supersnelle levering!! Blij mee!

Zondag besteld en maandag binnen. Product was ook netjes op voorraad. Bedankt voor de snelle en goede service!

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV