Trage levering

Levering helaas aan de trage kant te noemen.

Supersnelle levering!! Blij mee!

Zondag besteld en maandag binnen. Product was ook netjes op voorraad. Bedankt voor de snelle en goede service!

Snel en goed en duidelijk

Heb schoenen van Alpine stars besteld op zondag avond en had het dinsdag in huis.

Uitstekend!

De juiste bestelling goed en op tijd bezorgd.

heel goed

Beloofde levertijd werd gerespecteerd, respons op een inlichting kan iets beter, zelfde dag nog ware optimaal, dit hangt misschien af van de tijdstip van vraag. anders houden zo

Slecht

Ik bestel zondag waar staat voor 22 of 23 bestellen volgende dag in huis maandag niks ontvangen oké dan het zal wel dinsdag komen dinsdag krijg ik een bericht dat het pas woensdag geleverd word terwijl ik er al hele tijd op aan het wachten was echt niet aangenaam !!

Fast and Reliable Service and shipping

I ordered a Visor which wasn‘t even available at the Producer and it came Save and fast to my Place.

Goede ervaring

De helm past goed en de bezorging was snel

Heel erg positief

Ik werd op een zeer vriendelijke manier geholpen door Biker Outfit, ook nadat bleek dat het product dat ik besteld had uitverkocht was. Ze denken oplossingsgericht en gaan zeer professioneel te werk.

Gewoon goed

Leuke sales. Snelle levering.

Keurig

1 keer wat besteld maar ging goed. En een hele duidelijke zaak.

Artikel snel ontvangen, netjes verpakt en in perfecte staat ontvangen.

Zeer tevreden. Zal hier zeker vaker gaan bestellen!

Duurt lang

Heb mijn pakje nog NIET aangekregen dus kan ik ook niet oordelen Mvg Garitte Edwin

Zeer tevreden met de nek bandana

De nekbandana zit zeer comfortabel en licht , en doet wat het moet doen.. vond em wel wat prijzig voor maar 1 st.

Zeer goede communicatie heen en weer

Na een bestelling te hebben gedaan was er iets van vertraging geheel buiten schuld van biker outfit. Zeer goede communicatie hier over. Zowel annulering was mogelijk of een ander product uit kunnen zoeken die wel snel leverbaar is. Dit gedaan en de volgende dag al kunnen genieten van een nieuwe helm. Ook de hulp in de winkel en de doortastendheid van het personeel is zeer goed. Menige winkel in deze branche kan hier nog een puntje aan zuigen. Kom snel terug om weer iets te kopen daar. Chapo voor biker outfit

Super fast delivery

It arrived less than a day so super satisfied

Alles is geregeld en goede kwaliteit

Snel makkelijk en goed

Top service, nu hopen dat het cadeau bevalt

Uitermate fijn geholpen door al het personeel!

- medewerkers boden hulp aan zonder dat het opdringerig overkwam. - het was heel fijn om diverse kledingstukken/accesoires te mogen passen en combineren (dit waren er een hele boel). - persoonlijke expertise en ervaringen werden meegenomen in het adviseren van een beginnende rijder (ik). Al met al een geweldige winkel!

Na lang zoeke naar de beste motor tas. Heb ik de mijne gevonden bij biker outfit. De tas is van goeie kwaliteit, werd snel geleverd en is niet al te prijzig. Kortom ik ben tip top tevreden.

Onopvallend toch heel opvallend!

Ik was klaar met die groen fluoriserend hesjes, deze is onopvallend heel opvallend zeker met een zwart motorpak.zowel overdag als in het donker.

behulpzaam en oplossingsgericht

Fijne medewerkers, zowel voor als achter de schermen. Prettige en duidelijke communicatie waardoor aankopen doen een stuk makkelijker en sneller gaat. Er wordt ook tijd voor je genomen waardoor je goed geholpen wordt!

Suuper

Snel gekregen, goed kwaliteit

Topservice!!

Wat een leuk personeel, ben zo goed geholpen. Was helemaal nieuw voor me de motorkleding. Dus even goed zoeken en passen. Gelukt!!! Dankzij de goede hulp van het personeel.

Top service snel geleverd

Positief