After 4 months wait, cancelled order

I wanted to order a pair of gloves for my wife for the winter and I was supposed to receive my order beginning of November but it got postponed for 2 weeks. They kept postponing (probably 8 times in total) without contacting me, probably because they had no clue of the delivery time. Perhaps they should do what's necessary to contact both the supplier and their customer when there's this much wait on an item.

Snel en goed

Bestellen en betalen gaat makkelijk en binnen de kortste keren heb je je bestelling in huis.

Persoonlijk

N.a.v. mijn bestelling kon 1 artikel niet geleverd worden. Er werd direct meegedacht naar het zoeken van een alternatief en deze werd direct (zonder meerprijs) toegevoegd aan de bestelling.

uitstekend

Snelle levering en prima prijs kwaliteit

Erg fijne winkel

Ik vind Biker Outfit een erg fijne winkel om heen te gaan. Het assortiment is ruim en er is voor ieder budget wel wat te vinden. Zeker omdat er regelmatig aanbiedingen zijn. En dan is er nog de koopies kelder, waar er voor hele leuke prijzen mooie dingen te vinden zijn. Je maat moet er wel net tussen liggen, maar alleen de kelder is het al waard om even langs te gaan.

Mooie winkel met vriendelijke personeel

Hele mooie overzichtelijke winkel met genoeg keus en vriendelijk en behulpzaam personeel .

Kwaliteit voor een juiste prijs

Prima kwaliteit Snel geleverd in een goede verpakking. Zeer tevreden over het bestelde artikel.

Snelle levering en uitstekende prijzen.

In één woord Super!

Mooie collectie en kleine maten.

Snelle levering, goede prijzen in toch al deze dure tijden en een ruime keuze in het assortiment.

Super klant vriendelijk

Ik heb een nieuwe Scorpion helm gekocht bij biker outfit en de mensen daar zijn heel aardig en behulpzaam. Ze namen uitgebreid de tijd voor me en hebben me naar de beste helm voor mij geholpen.

Mooi product, snel geleverd!

Mooie schoenen besteld online, was erg snel binnen en zitten erg goed. Nu voorbereid voor mijn motorlessen!

Duidelijke website, goede kwaliteit van mijn motorkleding en een snelle verzending. Top!

Na een prima bezoek aan de website, kon gemakkelijk betalen en wachten op mijn motorbroek. Toen ik het ontving was ik onder de indruk van kwaliteit en de snelle levering. Top gedaan jongens!

Super goed en snel geleverd

Fijne website. Scherpe prijs en snelle levering!

Zeer snelle levering

Blij met mijn aankoop

Deze vest is mooi en past perfect

Goede en snelle levering

Motorhandschoenen besteld, het was een goede en snelle levering. Ze hebben me goed en duidelijk op de hoogte gehouden van waar m’n bestelling is. En ben ook zeker blij met het product!

Super snelle bezorging

Super snelle bezorging en een mooie kwaliteit

Zeer goede service en erg klantvriendelijk

good

good

Goed werk van de E-commerce afdeling

Op zondag 22 januari kwam ik naar Bikeroutfit voor een paar Rev'it sand 4 handschoenen van de sample sale. Deze kon ik helaas niet vinden bij de samples en toen heb ik ze maar via de website besteld. Op maandag morgen kreeg ik al een e-mail dat mijn bestelling verzonden was. Goed dat de e-commerce afdeling ze toch nog heeft kunnen vinden! Snel verzonden en snel bezorgd.

Goed, snel, duidelijk

Gemakkelijke site, snel geleverd, en gecommuniceerd over mijn pakket.

Prima geholpen, goed geïnformeerd over de mogelijkheden.

Aardig geholpen bij het zoeken van motorjeans en de aankoop van een airbag vest. Duidelijke informatie en de koffie was ook nog lekker :-)

Ben super tevreden over snelle levering

Ik raad mensen aan om bij julli aankoop te doen vandaag besteld met dag is je besteling binnen is en goede kwalitijd regen kleding

Handschoenen

Motor handschoenen gekocht. Ik heb de handen van een dwerg. Breed maar met korte vingers. Heel veel handschoenen moet ik een maat 8 van, maar dit zijn of kinderhandschoenen of veel te smal. Mijn handschoenen waren te smal, ik zou de service nog beter vinden als iemand van Bikeroutfit ze past en zegt, ze vallen klein/smal dan kan je als consument daarop af gaan zonder verdwaald te raken in de reclame

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam