Vrouwtje is superblij met de beendeken voor op de scooter. Geen koude benen meer. Was besteld en de dag erna al geleverd. Supersnelle levering en vriendelijke leverancier.

Super aankoop. Vrouwtje gaat geen kou meer hebben op de scooter. Supersnelle levering en vriendelijke leverancier.

Goed advies, goede producten

Aardige medewerkers met verstand van zaken die altijd erg goed advies kunnen geven. Ik vind het fijn dat er een goede voorraad vrouwenkleding is. Vroeger kon je als vrouw uit twee broeken kiezen, bij bikeroutfit heb je echt veel keuze en goede modieuze opties. Fijn!

Goed advies, goede producten

Great overall experience!

The thing that surprised me the most was the speed of the shipment. My parcel was delivered extremely fast and well packaged. I really like that!

Great overall experience!

Beste Shop in omgeving Amsterdam

Mooie winkel met ervaren mensen en groot assortiment

Beste Shop in omgeving Amsterdam

Mooie winkel met ervaren mensen en groot assortiment

Combi aanbieding klopt niet

Heb sp connect voor samsung S21 gekocht. Voor de zekerheid ook de anti vibration module die in scherm stond. Maar tja dat was dus blijkbaar een spc+. En dus past niet. In pakjesavond enthousiasme wel de verpakking gescheurd. Dus kan niet zomaar retourneren. Hmmmm Verder site en service prima.

Onlogisch combi product aanbod

Heb sp connect voor samsung s21 gekocht voor op de motor. In aanbod op scherm werd ook de anti vibration module (avm) aangeboden. Voor de zekerheid gedaan. Blijkt dat de spc+ variant te zijn. Hoe moet ik dat zien als de combi in scherm komt. In pakjesavond enthousiasme wel de verpakking gescheurd. En dus kan het ook niet zomaar retourneren. Wel balen. Nu een module die niet past.

Onlogisch combi product aanbod

Geen goed combi voorstel product

Heb een sp connect voor de motor gekocht voor een Samsung s21. Bewust gekozen voor een anti vibration module ivm telefoon. Gekozen voor het voorgestelde anti vibration module in het scherm zoals aangeboden. En dat blijkt nu een spc+ te zijn. En past dus niet. In mijn enthousiasme wel de verpakking gescheurd. En zit dus nu met een niet passende combi. Verder proces etc prima.

Geen goed combi voorstel product

Zeer tevreden klant.

Mijn bestelling kon ik makkelijk plaatsen en ik werd via de mail op de hoogte gehouden van de levering. De bezorger was op tijd en vriendelijk. Het pakket kwam onbeschadigd en goed verpakt aan. Ik zou hier zeker nog eens bestellen!

Foute kleur geleverd

Vond een buitenkans in 'samples'. ... Hoewel er op de bestelling 'dark navy ' staat, werd 'zwart' geleverd. Na vaststelling kon ik geen dark navy meer bestellen... Heb daarom een andere, duurdere retailer moeten zoeken.

Zeer klantgericht

Een set alpinestars racelaarzen gekocht bij Bikeroutfit (webshop) tegen een hele nette prijs. Na 1 dag rijden liet de kleur/coating los van de laars. Na (prettig!) contact met bikeroutfit heb ik de laarzen teruggestuurd, maar mocht wel eerst het seizoen afmaken met deze laarzen! Bikeroutfit heeft alles geregeld met alpinestars en de nieuwe laarzen kunnen nu elk moment thuis arriveren.

Awesome!

I`ve made a few orders already and all the time it was incredibly fast response and delivery! They are selling top quality products with decent prices. Website is friendly and easy to operate.

Awesome!

Netwerkweg 33