Snel en goed geleverd

Vriendelijk en goed!

In de winkel goed geholpen met passen. Daarna alles thuis laten bezorgen want was op de fiets vanaf een hotel in Amstelveen.

Correcte afhandeling van de bestelling, goede info over de verzending Artikel was correct verpakt

Erg tevreden

Product snel geleverd .

De perfecte webwinkel voor motorijders

Makkelijk besteld op de website, snelle levering, en vest zat nog perfect verpakt in papier en plastiek met meegeleverde Richa kapstok, dus geen toonzaal model

Price / Quality bad

I'm used to different quality from John Doe. After wearing it 3 times, part of the seam almost came undone. Inside the seam or something else is rubbing hard. I would not buy again. Shop and delivery are very good.

Prima geholpen door de medewerkers

Zoekend naar de juiste helm ben ik door hen prima geholpen bij het maken van de keus. Daarna ook bij het kiezen voor de juiste communicatieset. Dus helemaal tevreden naar huis gegaan. Levering van de spullen ging lekker vlot en netjes. Kan deze winkel dus zeker aanbevelen.

Goede snelle levering

In de winkel een broek uitgezocht. Helaas hadden ze die niet in mijn maat. De broek is door Biker Outfit voor mij besteld, en thuis afgeleverd. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de status. De broek was netjes verpakt, inclusief alle papieren en retourformulier mocht ik hem toch willen terug sturen.

Snel besteld, snel in huis

Op zoek naar een fijne, stevige en mooie zwarte handschoen, maar helaas in de winkel niet in de juiste maat en kleur, dus op zoek gegaan of deze ook online te bestellen waren. Bij Biker Outfit gevonden, voldoende op voorraad en met een mooie korting binnen een paar dagen ontvangen. Mijn man is er zeer blij mee en kan nu verder met zijn lessen en hopelijk binnenkort ook zijn examen.

Dacht niet te slagen, toch gelukt

Ik was me rot aan het zoeken naar een passende broek, maar kon niks vinden wat me echt beviel. Stond op het punt het op te geven tot ik iets zag hangen, vervolgens tot in detail uitleg gekregen over de broek. Naderhand nog wat advies over m’n jas en eventuele opties en ben weer tevreden vertrokken. Ben erg tevreden met de service en het aangeschafte product.

Geweldig!

Ik kreeg mijn bestelling zeer snel bezorgd en het kwaliteit is echt top. Ook is het goed verpakt.

Leuke zaak met veel mooie merken.

Enorm tevreden over dit bedrijf

Fijne bedrijf personeel ook zeer netjes aan de telefoon. Bestel zeker een keer weer iets. En de bestelling ook zeer snel in huis. Thanx

Wat een mooie producten

Ik kan het aanraden, mijn furygan motorjasje binnen enkele dagen binnen ik ben er heel blij mee, voor een mooie prijs, goede site ikzelf zal vaker langskomen bij bikeroutfit. 5 sterren

Goed en snel

De bestelling was erg snel binnen en het was niet moeilijk en ik had duidelijk alle informatie gekregen

Echt top en snelle service

Mooi product en super service

Scherpe prijs, uitstekende service

Product vrijdag morgen besteld en zaterdag voor de middag reeds geleverd.

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen, en zal ook zeker in de toekomst weer terugkomen

Artikel besteld en twee dagen later geleverd TOP

Ik had al een keer eerder een motor pak besteld. Dit was goed bevallen zodoende kwam ik voor dit artikel ook weer bij BikerOutfit terecht. Alles klopt met de foto’s en beschrijving. Top bedrijf. Mvg Stefan de Heer

Goed omschreven productinformatie, duidelijke foto’s, scherpe prijzen en een klantvriendelijke website!

Correcte levering, goede communicatie.

Via Google gevonden. Gemakkelijke site, snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Goede communicatie.

Snel bezorgt mooi vest

Mooi vest en goed omschreven. Snel verstuurd

Goed geholpen

Aardige medewerkers die mij goed hebben geholpen met het vinden van een broek en motorlaarzen.

Super comfortable shoes which I would even walk without biking

Great looking biker shoes with a very good and tight fit. Comfortable to wear and I would mind wearing them throughout the day without even biking. Shoes look great under the John Doe denim biker jeans and appear as regular daily attire.

Verrassend snel

Mijn Schuberth C5 en SC2 zouden vanaf 11 november 2022 geleverd kunnen worden. Ik was blij verrast toen ik de spullen netjes verpakt op 26 oktober 2022 reeds in ontvangst mocht nemen. Eea uiteraard voor een zeer scherpe prijs.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam