Goed, snel, zelf retour

Biker outfit heeft een nette site en alles is duidelijk en overzichtelijk neer gezet. Bestellen ging makkelijk en de ontvangst was snel. De broek was helaas te groot en ging retour. Voor retourneren was niets geregeld via de webshop en moest via PostNL zelf gekocht worden. Op zich geen probleem, maar iets minder simpel dan sommige andere webshops en is misschien anders dan je gewend bent. Goede ervaring gehad!

Ordered at 15:45 on a Tuesday

Received the package in Germany on Thursday. Same day shipping with lightning speed. Thanks!

Perfect!

Fijne webshop, snelle levering, goed verpakt, en nog een extraatje er bij gekregen. Niks op aan te merken gewoon Top!!!

Revit jas besteld. Voldoet aan alle eisen.

Uitstekend en snelle service !

prima vizier

dit vizier past prima op mijn shark evo helm , en geen vermelding van " daytime use only " op de light smoke uitvoering . de vz150 en vz250 vizieren zijn uiterlijk gelijk aan elkaar , vz150 vizieren zijn deze van de : evo one , evo one 2 & evo es . vz250 vizieren zijn enkel voor het evo gt model . ik heb de gok gewaagd om een vz250 vizier op een evo one te plaatsen en heb er geen problemen mee .

geweldig bedrijf

ik heb een lederen jas besteld voor mijn zoon, deze is snel geleverd . De prijs kwaliteit verhouding is top deze jas was in prijs stukken voordeliger dan andere motorsport bedrijven.

Top service!

Ik had een grotere bestelling, op één na zijn alle artikelen netjes en op tijd geleverd. Ik heb nog een tijd gewacht tot mijn laatste artikel werd geleverd, maar deze werd steeds verder verschoven (Schaarste?) uiteindelijk ervoor gekozen om het laatste artikel van de order te annuleren. Binnen 5 minuten had ik een antwoord op mijn mailtje en mijn geld terug op mijn rekening. Top service, geen geouwehoer.

Goede service mooie website en snelle leveringen doet wat het belooft bedankt!

Een prettige ervaring met een mooie duidelijke website die aangeeft welke producten compatible zijn met de producten die je in je winkelwagen hebt bedankt!

Hosenträger

Super toller Service. Schnellere Lieferung als erwartet. Tolles Produkt!

Super snelle levering !! Heel erg tevreden!!

Ik heb een art4 slot alarm besteld en de.volgende dag al in huis! Iskmraad iedereen deze bedrijf aan.

was prima geregeld

ik heb online de bestelling gedaan 3 dagen later alles binnen top

Biker Outfit, eerlijk advies en goede prijzen.

Verassende grotere zaak dan verwacht. Outlet gedeelte met scherpe prijzen. Nu broek Revit, wind & thermo legging voor scherpe prijs gehaald. Blijf de site in de gaten houden! Ga zo door Bikerstore

Perfecte service, snelle levering, mooi artikel

Ik heb een artikel besteld. Deze heb ik per ongeluk in de verkeerde maat besteld. Ik belde er gelijk achteraan en jullie hebben gelijk mijn bestelling aangepast en de goede maat opgestuurd. De bestelling was binnen 2 dagen al binnen. Het artikel ziet er mooi uit. Ik ben er blij mee en zal ik het vervolg weer bij jullie bestellen en jullie aanraden bij vrienden van mij!

Alles netjes aangekomen Producten goed kunnen volgen Korting netjes doorberekend En een aardigheidje erbij, Prima,gr robin

Duidelijke site,juiste product gekregen

Top bedrijf

Geleverd op de afgesproken dag van levering Prettige site om te winkelen.

Mooie producten scherpe prijs

En snelle levering

Goede en snelle levering

Ruim aanbod qua artikelen en snel geleverd!

Perfecte, duidelijke communicatie en snelle levering (in België)

Prachtig pak en het past perfect

Goede winkel heeft mooie motorpakken! Ik zou mijn vrienden aanraden bij hun een motorpak te kopen. Stoere pakken maar ook meteen die fijn past!

Goede service on-line en aan-de-lijn, mooie website en goed advies.

Het was mijn eerste aankoop: een Oxform Stormex motorhoes voor mijn Honda CX 500. Ik had zelf een te kleine besteld en na een belletje werd ik op een vriendelijke manier geadviseerd mijn geld terug te vragen en een nieuwe iets grotere te bestellen. Allemaal goed gekomen dankzij het meedenken van de medewerkers van de online shop. Dank!

Altijd goed en de goedkoopste.

Koop al jaren hier mijn motorkleding e.d.

Past goed

Top helm

Mooi voordeel en snelle levering

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam