Top speed leveringen

Besteld en voor 17:00 uur de bevestiging dat het verstuurd is. Dit is klant gericht en duidelijk voor ontvangst inclusief de aftersales. Aanbevelen naar vrienden, ja nutuurlijk.

Top winkel

Blij deze winkel ontdekt te hebben. Prijs kwaliteit is top. De verzending is ook correct en snel. Heel tevreden nieuwe klant

Overzichtelijke website met veel aanbod. Bestellen van producten gaat makkelijk en worden snel verzonden. Contact met servicehelpdesk is ook goed, reageren en handelen snel. Al om al, 5 sterren waard.

Gewoon een van de beste winkels voor motorkleding e.d.

Heb zelf een klassieke BMW en Honda XL en ze zijn iets meer gericht op de moderne motorrijder, wat best logisch is. Toch een bijzondere helm en jas en motorbroek en handschoenen bij hen gevonden(met goed advies). Nooit gezeur als je een keer wil ruilen en ze denken met je mee. Veel toffe motorlaarzen. Leuke koopjes kelder en de webwinkel is ook stipt. De mensen die er werken lijken het met plezier te doen zonder Amerikaans klef te zijn. 5 sterren dus.

Low price, brand new item. Great!!

Paid a very low price for a brand new Rev’It leather motorcycle jacket. Fits perfect and I want to thank BikerOutfit!

Uitstekende service.

Motorlaarzen besteld op zaterdag avond. Zondag bedacht dat ik toch een andere kleurstelling wilde, mailtje gegaan. Maandagochtend vroeg mail terug dat de bestelling aangepast was en dinsdag de laarzen in huis. Zat zelfs een kleine cadeautje in de verpakking.

beste service ever

Foute helm geleverd, verzendingskosten teruggekregen, binnen de week was juiste helm daar, vriendelijk, super tevreden. Ook in de winkel zelf uitstekende service. TOP!

Goed bedrijf

Goede levering en snel

Eenvoudig

Veel aanbod en voor verschillende prijsklassen. Verder was het pakket zeer snel verzonden

Perfecte service

Gewoon perfect

Vriendelijke klantenservice, snelle verzending, goed assortiment

Na een lange zoektocht voor allroad dames laarzen ben ik bij Biker Outfit terecht gekomen. Uitgebreid assortiment, super snelle verzending, makkelijk retourneren en bovenal een klantenservice die snel en deskundig heeft geholpen. Uiteraard ontzettend tevreden met mijn laarzen!

Snelle correct levering

Goede website, juiste informatie

klantvriendelijk en goed bereikbaar

Ik had de verkeerde pinlock besteld en kreeg binnen een week de juiste daarna toegestuurd.

Good experience, recommended

My first shopping didnt went too smoothly, one of the products suddenly had delivery time like 2 weeks, which doesn't make any sense. Anything as long as in Europe can be delivered in 2 or 3 days. But they quickly refunded and I ordered something else. Delivery speed is great, can't complain. Postnl is also doing a great job.

Vrijdag net na 16:00 besteld maar toch zaterdag al in huis!

Ontzettend goed geholpen!

Top !

'Niet alleen kakelen, maar ook eieren leggen! ' Ofwel, beloven én doen...... In mijn geval (op de gok) een broek besteld + een helm-vizier. Andere dag in huis en beide producten passen naar tevredenheid......

All was good and well organized

The purchase was easy and well organized, the item dispatched quickly, next working day and I received next day after that, well packed and all as I expected! Thank you very much!

Snelle levering dus top!

Doen wat je belooft is het beste wat je kunt doen om je klanten tevreden te houden

Makkelijk bestellen, snel geleverd en goede prijs.

Goed!

Product is snel geleverd. Helaas had ik niet de juiste maat. Dit is snel geregeld middels een retour.

premium service

eindelijk besloten om toch die regenjas die ik wel eens heb gepast te bestellen, maar dan wel in een maat groter. Natuurlijk heeft niemand die dan op voorraad. gelukkig had biker outfit deze wel in de webwinkel.

Top en snelle levering

Aanrader voor Uw bestellingen te plaatsen Eddy

Deskundige en klantgerichte aanpak

Deskundige en klantgerichte aanpak. Verstand van zaken en nemen de tijd voor je als klant.

Heel fijn personeel en mooie spullen

Heel fijn personeel. Goed geholpen. Ook een mooi outlet gedeelte waar echt mooie spullen voor een zeer redelijke prijs aan te schaffen zijn, alleen staat daar niemand dus als je iets wil vragen moet je weer de winkel in lopen. Veel mooie spullen in de winkel van verschillende prijsklassen. Enige mindere punt is dat ze beneden bij de helmen en schoenen voor mijn gevoel vrij weinig alternatieven hebben dan wat er in de winkel staat, dus een klein magazijn waardoor veel moet worden nabesteld wat dan weer vrij lang kan duren. Al met al zeer tevreden met mij aankopen daar!

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!