Uitstekend!

Beste prijzen en snelste verzending, wat wil je nog meer?

Wel een nadeel dat je moet betalen voor het retourneren van een product.

Amazing

Cargo sent really fast and packaging was good. Everything went smooth no problems at all

Altijd weer blij naar buiten na een bezoek aan Biker Outfit

Hele fijne winkel met goed personeel, kan altijd vinden wat ik nodig heb.

Snelle correctie service

Handschoenen + schoenen besteld, snel geleverd binnen de aangegeven werkdagen. Helemaal tevreden. Ook betere prijs dan anderen. Ik kom hier wel terug! :)

TOP!

Supersnelle levering! Ook bij bezoek shop altijd uitstekende service en advies!

Mooie zaak met vriendelijk personeel.

Was hier voor een systeemhelm voor naar het werk. Dus ik wou daar niet zoveel aan uitgeven als de helm die ik privé gebruik. Vieze bezwetekop enz na het werk. Verkoper heeft duidelijk de verschillen laten zien tussen de goedkope de middenklasse en de toppers laten zien. Toch voor een middenklasse gegaan ivm pinlock en zonnescherm. Dingen die je toch wel missen met woon-werkverkeer verkeer. Helm niet op voorraad dus drie dagen later thuis geleverd door PostNL Dus top geholpen

Snelle levertijd en een mooi product!

Ik heb mijn helm hier besteld de Boxer v8. Deze kwam heel snel binnen en is zonder beschadigingen geleverd. Top service!

Zal zeker nog bestellen bij jullie

Super snelle service

Super service en binnen no time geleverd.

Even controleren wat je verstuurd!

Onlangs heb ik een protectiebroek aangeschaft voor onder bijvoorbeeld een spijkerbroek. Bestelling en levering waren prima, helaas was de broek gedeeltelijk verkleurt (wellicht ergens in de zon in een etalage gelegen ofzo). Het was netjes geweest mij hierover op voorhand in te lichten. Ik draag de broek onder andere kleding en zal hem dan ook niet terug sturen maar netjes vind ik het niet.

Juiste product met korting

Super! Snel geleverd, product was correct en een mooie korting. Bedankt!

Surprisingly good experience

I ordered 4 items, and ended up returning one of them. I got issued the refund within 48 hours. I also got the recommendation to buy heated gloves who are great. This online shop is a great surprise to me. Top notch service.

Super snelle levering

Ik ben erg blij met mijn nieuwe adventure laarzen. Ze waren er erg snel, en ook nog eens een stuk goedkoper dan andere winkels!

uitstekend bedrijf

Goede website. Juiste prijsverhouding. Zeer snelle levering

Fantastische service

Hele goede ervaringen met Biker Outfit. De bestellingen worden snel verzonden en heb één keer een broek ontvangen waarin in één broekspijp de protectie ontbrak - na dit te hebben aangegeven is een volledige nieuwe set protectie voor de broek verzonden. Heel netjes.

correct.

goede omschrijving product, makkelijke website, correcte afhandeling.

Duidelijke website, snelle levering

De producten zijn snel geleverd, duidelijk website en goede prijs.

Quick and professionista

I bought one Moto jacket from Germany, next day received the shipping details and so after some more days my new jacket arrived packed realy good. Very happy with my purchase Thank You

Mooi assortiment. Levering is snel en correct

Ziet er sportiever uit

Met de zwarte vizier kan ik beter naar het daglicht kijken en buite dat ziet mijn helm er sportiever uit!

Mijn ervaring met de Biker Outfit website is excellent!

Wat ik als consument zo fijn vind, is als bedrijven hun webshop op orde hebben. Je manoeuvreert intuïtief langs de invullende. en je bestelling is echt binnen 1 minuut geplaatst. Geen verborgen kosten die ineens oppoppen wanneer je bij betalen aankomt. En is je bestelling onderweg, dan krijg je precies genoeg informatie om op de hoogte te zijn van je levering. Heel prettig. En dan ook nog afgeleverd met de Fietskoeriers, super toch?

Eerste motorpak hier gekocht

Duidelijke en overzichtelijke website op zondag besteld op dinsdag was het al binnen.

Just as expected

Got it on time and perfect condition

Besteld, volgende dag in huis

Besteld, volgende dag in huis