Satisfied

Totally satisfied with the service and the product. On time delivery.

Snelle levering, vriendelijk personeel!

Verkeerde maat rugprotector bij mijn jas besteld. Kreeg een mailtje dat ze de goede erbij hadden gedaan en hem alvast in de jas hadden gestopt. Super service!

Product dezelfde dag nog verzonden incl gratis kledinghanger.

Makkelijk besteld en snel ontvangen

Fijne webshop en een fijne winkel. Behulpzame medewerkers. Klein foutje op de website in een omschrijving van een artikel, maar even bellen en het was duidelijk.

Probleemloos snel leveren

Product opzoeken, aanklikken, afrekenen en volgende dag geleverd. Snel, simpel en fatsoenlijk geprijsd. Aanrader.

Aandacht en (niet dwingend) advies van ervaren en kundige verkoopster

Nemen de tijd, geven tegelijkertijd alle ruimte, er is een grote voorraad en keuze. En is het er dan toch niet, is een nalevering snel en zoals toegezegd. Dat is in deze tijd en wereldproblematiek echt een verademing. Aanrader dus!

super motorsneakers

uitgebreid assortiment motorschoenen en laarzen. een paar perfecte sneakers gescoord en snel uit voorraad geleverd gekregen. top !

Prima service!

Leuke winkel waar ik prima ben geholpen met een goed passende 'classic' integraalhelm. En recent een motorjeans besteld die netjes bezorgd is. Geen moment aan getwijfeld.

Nette prijzen, snelle levering

Heeft veel leuke merken en leveren snel!

Ik kom al jaren bij Biker outfit en elke keer weer is het top. Het personeel is vriendelijk, neemt de tijd voor je en denkt met je mee. Ik ken geen fijnere motorkleding winkel in Nederland!

Goedkoop en snel

Online product gevonden, scherpe prijs, geen verzendkosten, snel geleverd.

Geweldige webshop

Productomschrijving zoals het hoort, snelle verzending en ideaal te volgen bestelling. Zeker een aanrader

Makkelijk bestellen

Geen gedoe en snelle levering!

Snelle service!

Tweemaal een bestelling - tegen goede prijzen - geplaatst en beide keren zeer snel verzonden.

Goede service en snelle levering

Dit was mijn eerste ervaring met biker outfit, snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden over je product. Gaan hier zeker vaker bestellen. De site is trouwens ook goed overzichtelijk kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Keurig

Goede communicatie, eerlijk, goede kwaliteit en prima prijs

Excellent service!

Mijn dochter wilde motorlaarzen, maar wel met een hak. Gevonden online bij deze shop. Goede uitleg over het meten van je voeten en dan hup op die bestelknop gedrukt. 4 dagen later al in huis. Perfecte maat en dochter ontzettend blij! Dank hiervoor.

Bestelling goed ontvangen

Top hesje Goede kwaliteit Word met plezier gedragen Iedere dag weer

Amazing service

Time and time again I am greeted with exceptional staff having full knowledge, understanding and patience to explain each of their products to help me choose the best one for me. Great store and personnel!

ruk

ruk

Prima Service

Ik had een (verkeerd) helm onderdeel besteld. Daarover gebeld en een erg behulpzaam persoon stond mij te woord en heeft mij verdere instructies gegeven hoe te handelen. De volgende dag al mijn geld terug! Dat noem ik nog eens service : )

Snelle levering en mooi spul

Duidelijke site! Prijzen zijn zeer goed en de "sample" producten zijn ook top!! Zou zo weer iets kopen in de toekomst

High-end winkel voor alles waarnaar je zoekt!

Als je iets zoekt vindt je het toch echt bij deze zaak. Kleding en accessoires van kwaliteit, ergens problemen mee? Loopt genoeg personeel rond die je elk moment kan helpen. Top winkel!

Binnen 2 dagen het bestelde in huis. Precies zoals mijn verwachting was

Mooi pak sneller binnen dan verwacht

Na als eerst in de grote sale ruimte zonder uitleg van verkopers een mooie jas te vinden gezocht naar een bijpassende broek. Die was niet aanwezig daar dus in de normale collectie verder gezocht. Toen een broek gevonden helaas paste de jas daar niet goed genoeg voor mij op. Dus toch de bijpassende jas gepast. Toen kwam iemand me toch even helpen. Die heeft goed advies gegeven. Helaas was de broek niet op voorraad dus besteld, zou een maand duren. Drie dagen later mail dat mijn pakket was opgestuurd. Deze kreeg ik de dag erna binnen, dat was een korte maand!

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam