correcte klantbehandeling, ben zeer tevreden over mijn aankoop.

correcte klantbehandeling, ben zeer tevreden over mijn aankoop.

Overzichtelijke website met veel opties

Een handige zoekfunctie met veel overzicht voor de verschillende categorieën. Ook een snelle en nette levering, ik ben zeer tevreden

De goedkoopste en de snelste!

Lange tijd opzoek geweest naar een SP Connect voor mijn motor, en deze was bij Biker Outfit het goedkoopste. Door ervaringen van vrienden wist ik er snel en goed geleverd werd, en dit hebben ze dan 100% waar gemaakt. Netjes mijn bestelling op een werkdag vóór 16:00u geplaatst, en nog geen 10 minuten later kreeg ik al een verzendbevestiging. De volgende ochtend stond het pakketje al voor mijn deur. Kortom, prijs- kwaliteit verhouding vind ik uitstekend en de snelle levering is ook zeker een pluspunt. Mijn aanbeveling kunnen jullie krijgen!

Quick shipping to USA!! Great prices!!

Awesome company. Little hesitant to order over-seas but I was real happy with the result. Saved a ton of money on a single pair of riding pants compared to buying SAME thing in USA. BikerOutfit is the real deal and you will be glad you ordered through them. Thanks for your reliability BikerOutfit!

Top, werkt waterdicht

Na de hittegolf, gisteren een hele dag stortbuien…..droge handen…helemaal top en blij mee, dank weer Biker Outfit

Snel en netjes bezorgd.

Goede ervaring na terugsturen van geel motorhesje. Snel retour betaald. Maat was verkeerd en heb toch besloten dit in een zaak te gaan passen en dan de juiste te kopen. Omdat ik de terugstuur kosten dien te betalen geen andere maat besteld omdat je dan weer het risico loopt om het terug te moeten sturen.

Uitmuntend

Jas en broek besteld en de volgende dag geleverd. Bij het bestellen van de jas had ik de verkeerde maat besteld van de rug protector. Ik werd netjes gebeld waarbij de fout van mij door hun al was gecorrigeerd. Dat noem ik nou proactief en met de klant meedenken! Ronald

Klantgericht!

De mensen die er werken denken ook graag mee met de klant! Het was een zeer fijne ervaring en ik kan het iedereen aanraden!

ondanks vertraging uitstekende service

Ik heb een Scorpion ADX-2 helm besteld, maar mijn maat was niet op voorraad. Deze heeft Biker Outfit direct besteld bij de leverancier in Frankrijk. Zodra de helm dan in NL arriveert zou ik de track & trace ontvangen. Echter duurde dat 3 weken maar heb hele goede correspondentie gehad over de status van levering. Ik ben goed te woord gestaan en kreeg altijd direct antwoord. Een dag na ontvangst van de Track & Trace werd de helm geleverd. De doos van de helm zat weer netjes verpakt in een doos met lucht zakken. Ben zeer tevreden over Biker Outfit ondanks de lange levertijd.

Super service

Bestelling gedaan van motorsokken en binnen 5 werkdagen geleverd met een duidelijke tracecode Top

Snel geleverd en leuke korting

Snel besteld en volgende dag in huis ideaal! Leuke kortingscode is altijd fijn!

Vriendelijk behulpzaam open toegankelijke communicatie zeer fijn

Besteld waarbij iets niet helemaal goed ging. Aangeven. Gebeld door hun en samen tot een oplossing gekomen. Top service en klantgericht.

Goed geregeld

Snelle levering! Goede prijs-kwaliteit verhouding. Prima service en mooie producten!

Snel

Een uur na mijn bestelling kreeg ik een mail dat mijn pakket was aangemeld voor verzending. Erg snel in de zomervakantie wanneer bijna elke site aangeeft dat je rekening moet houden met vertraging. Website was ook duidelijk. Een ster minder vanwege de afwezigheid van retour service. Het was bij mij niet nodig, maar op eigen kosten en op eigen risico als de post je pakket kwijt raakt is niet echt meer van deze tijd als je kleding verkoopt. Als er eea retour had gemoeten en dat was mis was gegaan was mijn koop ervaring een stuk lager geweest. Het staat wel dusdanig vooraf aangegeven dat het een ingecalculeerd risico is voor mij als koper.

Wat een service!

Eerst heel leuk en goed geholpen door de charmante mevrouw in de winkel. Later de jas besteld en volgende dag de jas in huis gekregen. Goede service!

Professionele verkopers

Goede adviezen bij aankoop helm en tas gekregen

Fijne ervaring

Product snel binnen. Werd goed op de hoogte gehouden. Volgende dag ophalen

Geweldige service!

Meteen bij binnen komst altijd netjes begroet. De persoonlijke service is waardoor ik er steeds terug kom echt super

Goede aanbieding

Zeer goede aanbieding.

Netjes alles duidelijk in de mail, en vervolgens snel mijn bestelde delen voor de motor in huis!

Perfecte service én voor een scherpe prijs

Bestelling goed en snel verlopen en de goedkoopste op de koop toe!!

Super!,

Via Google zocht ik een doorwaai motorjas. Die vond ik bij Bikeroutfit. De keuze was ruim, meerdere kleuren en maten. Leuk was de 10% korting. Helaas was de 1e jas net te krap, dus maat ruimer besteld. De levering was zeer snel. Ik zeg : top!

Vlotte levering

Zeer goed , volgens afspraak de volgende dag in huis.

Top geregeld allemaal!

Ik had een helm met donker vizier besteld. Eerst even de winkel gebeld over de donkerheid van het vizier. Goed ingelicht en daarna alles besteld online. Ik kreeg ook nog de nieuwe klant korting dus was een goede deal!! Alles goed verpakt en aangekomen.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!