Snel geleverd, duidelijke omschrijving product

Mooie winkel met goed personeel

Vorig jaar vanuit Amsterdam naar Gelderland geëmigreerd, dus daardoor stap ik niet meer zo snel deze mooie winkel binnen. Nu ik op zoek was naar de Discovery GTX laars van Rev’it, kwam ik online al snel bij Biker Ourfit terecht. Zij waren de enige die mijn maat hadden. Zoiets duurs online bestellen vind ik ongemakkelijk, maar door mijn eerdere goede ervaringen bij hen, durfde ik het wel aan. Ze waren de volgende dag binnen (zaten gelukkig als gegoten) en ik kreeg via de mail ook nog tips voor onderhoud van de laarzen. Als men van de A1 en A10 onverharde paden maakt, zou ik vaker even langs de winkel rijden.

De verwachting wordt waargemaakt!

Keurig vooraf aangegeven dat het product pas later wordt verstuurd en de aangegeven datum klopte. Prima geïnformeerd en waar gemaakt dus.

Snelle vlotte afhandeling.

Site is duidelijk, afhandeling van retourenvelop ging super vlot. Kleding had alleen nauwkeuriger ingepakt mogen worden.

zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen

Excellent service

Ordered online and picked-up at the store, store is very nicely set up and workers are super kind and helpfull! Definitely coming back here. Product, a light smoke visor, is also very nice and was sold at a better price than elsewhere.

Super****ing lovely!

I’ve just ordered an Alpinestars jacket, which was cheaper than anywhere else. The same day, I got the information that my package has been sent. Another day and I held my jacket in my hands. Perfect service, I’ll just order at your site from now on!

Snelle levering, goederen in perfect staat

Schoenen besteld en 2dgn later werden ze netjes bezorgd, in goede staat. Top geregeld!

Helemaal mooi

Echt mooi

Snelle service!

Producten volgens beschrijving en goed verpakt, bovendien een snelle respons

Er wer d snel en goed gecommuniceerd en de bestelling werd snel verstuur en erg goed verpakt

Uiterst klantvriendelijke winkel!

Al meerdere malen hier mijn motor gear gekocht, in de winkel en online. Super klantvriendelijk, goede service en leuke prijzen.

Tevreden en vertrouwen gewonnen

Bij mijn bestelling was de helm geleverd in een maatje te klein. Na verzending door mezelf, binnen de 3 dagen een nieuwe levering. Topservice, doe zo verder!

Vriendelijk personeel in winkel en goede deals

Ik was al eens in de winkel geweest voor advies, zeer vriendelijk personeel met goede hulp. Vervolgens heb ik online nog wat besteld met korting. Het pakketje kwam snel aan en in goede conditie.

Snel geleverd goede prijs en retour was geen probleem en snel afgehandeld blijf hier mijn kleding bestellen

snelle en correcte afhandeling.

het bestellen ging erg soepel. ook de levering was binnen 24 uur gepiept. Niet normaal. ik kom zeker terug. De bestelde helm van Roeg bevalt overigens prima. cheers Barry

Correcte en snelle levering

Zowel online als in de mooie winkel in Amsterdam, wordt ik altijd zeer vriendelijk en goed geholpen. Zeker een aanrader als je een keer in Amsterdam bent om er eens langs te gaan.

geweldige broek

prima broek, prima prijs, goede services

Goed geholpen met motorpak,regenpak geruild Helemaal top

Goed, Snel No-Nonsens

Goed snel no nonens bedrijf. Altijd correcte afhandeling van bestellingen, snel en goed thuisbezorgd. Je wordt goed op de hoogte gehouden betreffende de verzendingen. Ruime keus en altijd up to date collectie Aanrader.

Good experience

The quality of the product is good . The delivery time is long.

Biker outfit altijd goed

Goede ervaring met koop of retour zenden nooit geen probleem, kwaliteit is top

Snelle en nette levering!

Snel en netjes afgeleverd! Goed en veilig ingepakt

Simpele afhandeling en snelle levering

Ik kreeg een goede prijs voor mijn product en was binnen een minuut klaar met bestellen. Binnen twee dagen had ik mijn bestelling en kon ik weer lekker op pad!

Prima product voor goede prijs

Product voor goede prijs, snel verzonden en goed verpakt.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!