Komen de afspraken na

Ik heb er een houder gekocht voor mijn iPhone 12 Zodat ik mijn telefoon op de motor als navigatie kan gebruiken Hij was niet goedkoop maar hij is wel van een hele goede kwaliteit hij trilt niet op het stuur en blijft goed leesbaar tijdens het rijden

Goede hulp zowel via de mail als in de winkel

Klantvriendelijk, prachtig qua hulp om als klant beter te worden en met goede producten naar huis te gaan.

Snel en betrouwbaar

Goede site met duidelijke info. Goede communicatie en afwikkeling van de bestelling.

Mooie producten die snel worden geleverd.

Mooie producten die snel worden geleverd.. Overzichtelijke site

Produkten snel binnen

Had de produkten snel binnen, de volgende dag. Niks op aan t merken.

Helemaal top!

Snel ingepakt en verzonden, ik had de spullen binnen een dag in huis.

Correct

Vlot online bestelling van Falco Lennox dames sneakers geplaatst. Mooie outletprijs. Onmiddellijk bevestiging en factuur ontvangen. Snelle levering.

Snelle en fijne service

Nadat ik snel mijn bestelling had binnen gekregen, moest ik helaas iets ruilen. Ik ben naar Biker Outfit Amsterdam gegaan en zij hebben mij snel en goed geholpen!

Zeker de beste winkel in omstreken!

Altijd vriendelijk, behulpzaam, veel keuze in van alles. Topwinkel!

Snelle service, goede kwaliteit

Ik was eerst aan het twijfelen tussen biker outfit en een andere site maar als ik eerlijk ben ben ik blij dat ik biker outfit heb gekozen, het is hier net iets goedkoper dan op andere grote sites en de service is net zo goed of zelfs beter dan op die sites (denk aan een bol.com)

Precies wat ik hoopte te krijgen en op tijd

Beeld en werkelijkheid kwam fijn overeen. Dus blije klant

Eerste dat ik hier heb besteld, zeker niet de laatste keer. Kreeg mijn levering snel binnen, communicatie tussendoor was top en mijn bestelling zelf is ook van kwaliteit.

Snelle verzending en goed verpakt!

De order die ik heb geplaatst is zeer snel verzonden en had ik de volgende dag al binnen! Zeker een aanrader en wat betreft productaanbod/prijs valt er ook niets te klagen. Hier kom ik zeker terug!

Alles prima verlopen

Bestelling netjes verpakt en snel geleverd, maat was helaas te klein, dus meteen een grotere besteld en deze de dag erna alweer in huis.

Perfekt

Beste prijs, rappe zending, prachtige communicatie, in één woord, perfekt.

Eindelijk kunnen muziek luisteren en kletsen onderweg!

Ben goed geholpen met het uitzoeken van een intercom systeem, met zoveel keuze was dat erg fijn! En toen kreeg ik het ook binnen no time toegestuurd, goed geregeld!

super snelle levering

ben blij dat de levering super snel was heb het produckt nog niet uitgeprobeert maar dat gaat zeker snel gebeuren.

Na een paar helmen uitgeprobeerd Eindelijk een helm die lekker zit een goede helm voor betaalbare prijs en de volgend dag al geleverd Echt top!

Prettige samenwerking en goede communicatie

1 van mijn producten was helaas toch niet op voorraad terwijl deze nog wel via de site te bestellen was. (Vandaar 4 ipv 5 sterren..) Hierover werd direct telefonisch contact opgenomen en een credit gestuurd. Van de andere bestelde producten is in overleg een deellevering gedaan omdat niet alles op voorraad was. Over de nalevering ben ik via e-mail op de hoogte gehouden van de leverdatum. Alle producten zijn goed verpakt en met track & trace geleverd.

Weinig aandacht

Mooie zaak met veel keuze. Ik liep rond en na alles gezien te hebben ben ik maar naar een verkoper gegaan om te vragen of hij mij kon helpen.

Professional

Very good experience. One day ordered and I had the products at home in 2 days. No problems there. Clear communication and information from the store.

• Odporučili by ste nás? Áno

Helemaal goed!

Een goed product voor een hele mooie prijs. Snelle levering en duidelijke informatie en alles volgens afspraak. Dus voor herhaling vatbaar.

Zeer fijne zaak!

Fijne zaak! - Snelle verzending - Veel betaalmogelijkheden - Fijne acties!

Prima, volgende dag bestelling in huis!

Prima prijzen en zeer vlotte levering

Een overzichtelijke site, prima prijzen en een uitstekende (vlotte) levering!

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!