Top bedrijf!

Website is duidelijk en overzichtelijk. Mijn bestelling de volgende dag in huis. Helemaal blij :)

Fijne brick & mortar store met scherpe prijzen naast de online ervaring.

Biker outfit heeft een enorm breed assortiment, scherpe prijzen en vriendelijk personeel in de fysieke winkel. Men neemt de tijd en zet dat stapje extra om te kijken of iets anders wel past bij de klant.

Bestelling volgende dag nog in huis

Super service

Ik had een probleem met een motor legging en dat heeft biker outfit perfect opgelost ondanks dat ik de legging al een tijd had. Heel blij mee.

Mijn bovenbeentas zit heerlijk en stabiel

Nadat de tas binnen was kon ik makkelijk meteen vastzetten en gebruik ervan maken.

Fast and furious!

Biker Outfit was the first shop which had this new item on the market, which I wanted to buy. Everything was fast delivered and the shipping to Germany was for free!

Er was iets misgegaan met het leveren van door mij bestelde artikelen. Kan gebeuren. Eea is razendsnel hersteld door Biker Outfit.

Zeer snelle service!

Heb ride on voor de motor besteld smiddags en de volgende dag al geleverd! Als het goed is moet ik mijn achterband niet meer lek kunnen rijden. Ben benieuwd.

Goede en snelle service

Ik was op zoek naar een motorjeans in een grote maat en dacht deze online gevonden te hebben, heb hen gebeld waarbij ik erg goed geholpen ben, waarna ik mijn bestelling geplaatst heb. De jeans waren enkele dagen later in huis, daarna had ik nog een vraag over de pasvorm. Ook deze keer weer snel en kundig geholpen.

Goeie en snelle service

Voor vaderdag een alpine leg bag gekocht, levering was snel en alles was in orde. Top service!

Geweldige webwinkel

Hele prettige website met duidelijke onschrijvingen en voordelige prijzen!

Always good service

Even though Biker outfit is often busy when yo come inside (popular) they always seem to be able to help me within a short time. Their products are good and well priced. And the staaf are frendly and helpful. You even get a cup of coffee sometimes.

Eindelijk gevonden

Al lang op zoek naar een motorbroek voor lange benen Hebben ze gewoon in stock bij Biker Outfit

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering van m'n bestelde producten. Product was netjes zoals omschreven.

Ik vind Biker outfit de Zalando van de motor wereld. Je krijgt er werkelijk alles en tegen goede prijzen. Ook ontvang je je bestelling razendsnel. Dus koop je motor outfit bij Biker outfit.

Service!

Ik werd heel goed geholpen, zelfs toen ik een product verkeerd bestelde. Geld werd meteen terug gestort en in de winkel waren ze ook erg vriendelijk.

Smooth

Transaccion facil, todo salio bien, aunque los items se demoraron bastante en arrivar

• ¿Nos recomendarías?

Commande ok

Commande reçue rapidement et conforme à l’annonce

Gemakkelijk besteld, snel in huis.

Besteld via de overzichtelijke website, volgens afspraak geleverd.

Duidelijke maatbeschrijving, Snelle levering

Correct en leuk geholpen

Alhoewel het door de pinksterweekend - sale erg druk was ben ik toch goed en snel geholpen met het uitzoeken van een broek.... Leuke zaak, kom er graag vanuit de kop van NH...

Handschoenen besteld van het merk Rev’It kwaliteit is top en de levering was binnen 2 werkdagen

Ook na telefonisch contact prima.

Verschillende producten tegelijk besteld, omdat 2 producten niet op voorraad waren heeft de bestelling iets langer op zich laten wachten. Door het feit dat ik zelf heel ongedukdig ben heb ik gebeld maar ook daar werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan. Producten die ik omtvangen heb zijn exact zoals beschreven op de website.

Super fijn!

Een overzichtelijke site met goede voorwaarde en prijs. Levering was enorm snel, volgende dag in huis!

Alles keurig verzord

helemaal goed, goed product, goede prijs, netjes geleverd.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!