Besteld en geleverd

Duidelijk een vizier voor helm kunnen bestellen. Snel geleverd .

Met een woord geweldig wat snel en een service

Prima leverservice, mooi product

Alles naar wens, snelle levering en het goede product. Top!

Prima webshop voor je motorspulletjes

Duidelijke website, heldere communicatie. En het bestelde keurig verpakt ontvangen

Snelle levering, goede prijs, en kwaliteitsverschil. 30 dagen retour garantie.

Excellent to deal with. Warranty claim went fast and efficient.

Customer service is excellent

supersnel , symathiek , correct en vakkundig

zowel helm etc. bij biker-outfit gekocht ,superaardig en vakkundig geholpen, recent een motorhoes besteld online en deze was de dag erna al binnen,en bevalt meer dan uitstekend,ik heb intussen al meerdere mensen gesproken waarmee ik mijn motorervaringen deel, en ben uiteraard zeer lovend geweest over e.e.a. vriendelijke groet, Roel Mattiesing

Correcte snelle levering

Completa.

Buenos precios. Entrega rápida dentro de Holanda. Te dejan saber mediante los emails lo que pagaste, cuando lo envían y puedes seguir tu pedido mediante el track&trace. El producto que pedí, llegó tal cual.

Snel verstuurd, alles zoals verwacht

Goed product, snel geleverd

top

Heldere uitleg bij kiezen zomerjas

Prettige medewerker die goed adviseert. Ben blij met aankoop.

Very helpful customer service officer.

I ordered Pinlock for Nolan N90.2 which is i could not find it anymore in my country, but Biker Outfit became my solution. I received the package already. But, I still want to buy from Biker Outfit, Alpinestars V2 Monty shoes size 43.5 which is still not in stock. Thank you Rahmad Jakarta Indonesia

Bike Jacket

The jacket was delivered very quickly and fits very well. The size specifications are correct. In addition, the jacket looks very nice.

Alles op tijd verzonden en netjes ontvangen

Snelle en goede service, niets op aan te merken

Snelle levering Goeie service

Service gericht, snelle afhandeling en no nonsens.

Alles bestens…

Gesucht , gefunden…jeder Zeit wieder.

In de winkel ben ik zeer professioneel geholpen door zeer vriendelijke medewerker.

Goede kwaliteit en top service

Was snel verzonden en de motorbroek die ik had besteld zit perfect. Fijne en goede service. Ik weet jullie te vinden, als ik weer wat nodig heb. Dus een tevreden klant.

Erg behulpzaam

Ik moest de maat van een product weten (aantal cm) maar dat stond er online niet bij, dus gebeld en de vrouw die ik aan de telefoon had heeft vanalles gedaan zodat ik antwoord op mn vraag zou krijgen.. super service!

Ik kwam van ver omdat dit één van de weinige motorzaken leek die naast mannenkleding ook mooie vrouwe kleding verkocht. De hele middag ben ik ontzettend goed geholpen door de medewerkers en uiteindelijk vertrok ik met een nieuwe jas, broek en handschoenen. Deze winkel is een aanrader voor wie een nieuwe bike outfit wilt scoren, en met name voor vrouwen die toch een beetje elegant op de motor willen zitten! Dank daarvoor!

Mooie prijs snelle levering

Ik was op zoek naar een kevlar damesjeans met een moderne pasvorm van Rev'it en zag bij Biker Outfit een mooie aanbieding. Ik heb de broek besteld en had hem de volgende dag al in huis. Mooie broek van goede kwaliteit. Ben er erg blij mee.

Zeer kundig en prettig geholpen bij BO Amsterdam

De vorige keer hier geweest (toen nog Motoport) en zeer goed geholpen. Aanvankelijk teleurgesteld dat Motoport was overgenomen door BO, maar gelukkig dat BO Amsterdam dezelfde eigenaar heeft. Wederom goed en vriendelijk geholpen. Zeer bereidwillig en hulpvaardig met goede en reeele adviezen. Mooie spullen en de betere merken. Makkelijk parkeren. Binnenkort terug voor helmspeakers en die worden er gelijk voor je ingezet. Een absolute aanrader!!

Uitgebreide collecties en ga altijd met iets nieuws de deur uit :)

1 van de eerste klanten en ben alleen loyaal als de service goed is. Meerdere pakken gekocht, ketting olie, navigatie enz. en ben nogsteeds erg blij met de assecoires. Service is goed! Bestellen online loopt lekker soepel en is snel geleverd. Al met al een fijne winkel voor al mijn motor spullen.

Supersnelle leveing

Product besteld . Volgende dag had ik hem binnen.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam