Perfekt

Fast and value for money. Can't be better :)

Zeer vriendelijk en goede levering!

Heel goed geholpen online! Zeer tevreden

super snel geleverd

het product dat ik besteld had was zo als ik het mij voorgesteld had. en het was ook snel geleverd.

Top en super snel

Bezorging exact als wat op de site beschreven staat

Biker Outfit, voor DE motorrijder!

Biker Outfit, heeft een mooi filiaal met vriendelijke medewerkers die erg behulpzaam zijn en kennis hebben van zaken. Had nu via internet de HJC 20B besteld, deze bestelling was gemakkelijk geplaatst en keurig thuisbezorgd. Erg blij met dit communicatie systeem speciaal op maat voor de HJC!

Super en snel

Mooie producten snelle levering

mooi en confortabel

Zeer goede zomerhandschoenen en ogen nog mooi ook.

Uitstekend!

Bestelling geplaatst en al snel hadden wij het pakket thuis.

Helemaal toppie!! :-)

Super snelle levering, en het belangrijkste... De John Doe-collection Betty Biker Jeggings voldoet precies aan de beschrijving. De maatvoering is ook exact goed.

Ruime keuze uit producten met een goede prijs! Bestelling werd ook snel verzonden!

top geregeld

Ik zocht een telefoonhouder voor mijn Oneplus Nord2 telefoon voor montage op de motor. Omdat dit geen alom bekend merk/model is, zoals een Apple iPhone, zijn er geen specifieke producten op de markt. Bij Biker Outfit vond ik een oplossing van SP Connect voor een goede prijs. Na bestellen is het snel geleverd. Ik ben klaar voor het komende motorseizoen. Top geregeld!

Gut

Geliefert wurde das was bestellt wurde in ordentlicher Verpackung und Polsterung. Die Versandkosten 7,49€ taten etwas weh aber ansonsten hält man auch sowas aus.

Bij ons was een om-line artikel uitverkocht, we werden voor levering geïnformeerd en gevraagd of we een alternatief wenste, prima toch? Vervolgens werd alles nog netjes op tijd geleverd

Super goed en snel

Top geregeld allemaal! Veel personeel aanwezig en heel klantvriendelijk

Heel goede ervaring in de winkel in Amsterdam , fijn personeel en alles aanwezig!

Snel en het artikel is volgens zoals beschreven

Keurig op tijd en artikel is zoals beschreven in de advertentie. Top

Top kwaliteit

Zeer snelle levering, prima product zoals omschreven.

Het product wordt zo goed als direct verzonden en de volgende dag in huis. Product is precies zoals het beschreven is.

Snelle levering. Was te klein dus retour gestuurd. Verder was de jas heel mooi maar helaas

Snelle service en ruim aanbod

Er was keuze genoeg. Met retourneren ging ook gemakkelijk

Nergens goedkoper en zeer snel geleverd

Heb overal gezocht voor deze helm Shark Evo Gt en kom bij Biker Outfit uit waar hij het goedkoopst was en direct leverbaar. Werd goed op de hoogte gehouden met de verzending Mvg Hans

Alles wat een nieuwe rijder wensen kan

De webshop heeft een groot en veelzijdig aanbod, waardoor een nieuwe rijder zoals ik maar geen genoeg kan krijgen van alle producten men aanbied. Ook is de klantenservice snel en transparant. Een broek volgens de webshop op voorraad, maar blijkt niet zo te zijn? Je krijgt meteen een belletje met de keuze of je de broek later opgestuurd wilt krijgen of dat je bestelling van de specifieke broek wilt laten vervallen. Al met al een top winkel.

Heel tevreden. Super snel verzonden

Een SP connect besteld. Volgende dag in huis. Netjes op tijd voor verjaardag!! Producten netjes verpakt.

Snel geleverd top

Zeer vriendelijk personeel en correct afgehandeld.

Super geweldig.

Omdat mijn bestelde maat niet leverbaar was van 1 product, werd niet zonder meer het andere ptoduct geleverd. Ik kreeg netjes een email met de vraag wat ik dan wilde. De bestelling aangepast en alles is snel geleverd. Top toch!

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam