Vriendelijk, uitvoerig en behulpzaam!

Ik had gebeld met een vraag over een product wat ik wilde bestellen. Na een vriendelijk en informatief gesprek ben ik tot bestelling over gegaan. Mn bestelling was ook heel snel bezorgd! Een paar dagen daarna belde ik nogmaals met een vraag een vizier waar ik naar op zoek was. En ondanks dat jullie die niet leveren en dat het vizier waarschijnlijk niet meer verkrijgbaar is werd ik wederom zeer uitvoerig en vriendelijk geholpen. Echt super! Zo gauw mn vakantiegeld binnen is (en mn rijbewijs in de pocket) kom ik een paar sloten kopen!! En handschoenen.

Nice stock and prices, easy refund

I wanted a jacket and pants which were hard to find online, but Biker Outfit had them in stock and discounted. I ordered them online and received them quickly. Sadly, the pants didn't fit, so I returned them to the shop in Amsterdam. The staff was friendly and the refund was easy. Please note that if you want to return an item via post, you'll have to pay the postal costs yourself.

Absoluter Spitzenshop!

Ich habe ewig nach einer bestimmten Revit-hose gesucht, die ich dann hier gefunden habe. Der Service am Telefon war Spitze und auch der Versand aus den NL nach D war echt top. Sehr schnell und unkompliziert. Eine echte Alternative, zu dem einen oder anderen Shop in D... ;-)

Entrega eficiente e produto de acordo com o apresentado

processo facil de encomenda e rapidez no serviço

• Você nos recomendaria? sim

Snelle en goede service met een kopje koffie

Altijd vriendelijk mensen, die weten waar ze het over hebben. En een praatje maken is altijd mogelijk. Top winkel, top personeel.

Top assortiment en snelle levering

Op de zéér klantvriendelijke website van Biker Outfit vind je een keur aan artikelen. Ik zocht een nieuw Pinlock vizier voor m'n Scorpion systeemhelm en die was bij Biker Outfit nog eens extra scherp geprijsd ook!!! Meteen besteld dus en de volgende dag al op het PostNL afhaalpunt op te halen. Biker Outfit = Tipservice!!!

Heel fijne broek, goede kwaliteit

Past goed, stevig en voldoende bewegingsvrijheid. Blij mee

Ge-wel-dig

Sinds ik voor het eerst langs was gekomen bij de winkel zelf, vond ik het al helemaal top! Alles netjes ingedeeld en duidelijk overzichtelijk, zeer klantvriendelijk en werknemers open voor vragen. Vervolgens goed advies en ook nog eens een afdeling van sale artikelen gesplitst tussen mannen en vrouwen op een logische plek. Ook goede levering en duidelijkheid via de site, helemaal blij met beide ervaringen!

Snelle levering en duidelijk omschreven

Mijn helm kwam snel binnen, netjes verpakt met een helmzakje erbij. De omschrijving en maattabel zorgen dat je makkelijk de juiste maat kiest, praat dus perfect! Duidelijke foto’s zodat je goed een keuze kunt maken, want de keuze is reuze

Super winkel, goede service en veel keuze!

Zoals ik hierboven al schrijf een super winkel, goede service en veel keuze! Hier nemen ze nog echt de tijd voor je! Gewoon even binnenlopen want hier slaag je altijd!

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Snelle levering en een overzichtelijke website

Niet goed

Ik had een nieuw visier besteld bij deze site, we zijn ondertussen een week verder en het is nogsteeds niet binnen... Contact gehad met Biker Outfit en het blijkt dat het visier niet op voorraad was, gek dat dit niet was aangegeven. Ik hoop dat er iets aan gedaan wordt. Geen aanrader! Wel fijn contact gehad.

PERFECT !

Ik bestel na een telefonisch overlegje een artikel. Dat kijkt de medewerker nog even na voor me: blijkt dat ik het verkeerde heb besteld. Dat wordt achter de schermen gecorrigeerd. Dat is meedenken en er naar handelen. En dat vind ik echt perfect!

Snelle levering, goed product

Product zoals omschreven, duidelijke foto’s en prima prijs kwaliteit!

Prima sevice

Een nieuwe helm uitgezocht in de grote collectie. De helm uitzoeken duurde langer dan de bestelling bezorgd krijgen. Na de bestelling werd de helm de volgende dag al geleverd. Echt super.

TOPPERS!

:-)

Blij met de snelle levering. Track en trace code heel fijn om je pakketje in de gaten te kunnen houden. Ik zou zeker vaker bij jullie bestellen.

Super service en snel geleverd!

Super service en snel geleverd!

mooie pasvorm motor legging

Fijne pasvorm, zit lekker comfortabel

Afspraak niet nakomen

Bestelling wel betaald maar niet geleverd Zo’n slechte webshop heb ik zelden meegemaakt. Men reageert niet op e-mail.

Altijd super service

Al jaren kom ik met plezier bij bikeroutfit. Geweldige service, genoeg personeel en leuke kortingen. Altijd met een goed gevoel weg

Snel kwaliteit voorcweinig

Goede keuze ik zal zeker nog 1 keer bestellen bij biker outfit

Ruime voorraad, uitstekende service

Ruime voorraad van verschillende merken en goede service mbt advies, reserveren, ruilen, terugbrengen. Alles is mogelijk bij Biker Outfit!! Ik ga altijd met een glimlach de deur uit.

Pakket niet ontvangen, maar tot heden een top service

Pakket niet ontvangen. Maar tot nu toe vriendelijk te woord gestaan door her personeel

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!