Duidelijke website snel geleverd

Vandaag besteld morgen in huis klopt helemaal. Besteld van een duidelijke website de volgende dag in huis.

Keurige service

Snelle levering van de producten en het retour systeem werkt ook goed.

Fijne site. Leuke aanbiedingen en duidelijke maat tabellen aanrader!

Good item, very good price

Good, keep up the communication

Product precies als omschrijving en een goed prijs

Product precies als omschreven en een goede prijs

Onderdelen voor mijn helm aangeschaft /

Voldeed precies aan de omschrijving Harley Davidson heeft het niet maar de Shark elastieken voor het vizier passen perfect dus superblij. Snelle levering.

makkelijk te bestellen, het duurde lang voor dat de bestelling binnen was, even giebelt vriendelijk geholpen bleek dat ik niet gezien had dat de jas niet voorradig was, had ik niet gezien bij de bestelling. Het afgewacht en het is keurig netjes bezorgd goed ingepakt. Heel erg tevreden.

Good and quick service

All products are as expected. Great rates when sales are in place

Ik ga nergens anders meer heen

Ik ben een tijd geleden naar de winkel geweest en ben daar super fijn geholpen met een motorbroek en schoenen! Er werd meegedacht en er werd goed advies gegeven. Ik heb ook online besteld bij Biker Outfit en dit kwam netjes aan, niks op aan te merken. Een winkel waar ik in het vervolg graag weer heen ga!

Top zaak!

Ik ben al jaren vaste klant bij Biker Outfit. Als ik iets nieuws nodig heb, ga ik eerst altijd even kijken bij Biker Outfit. Ze hebben een breed assortiment kleding, schoenen, helmen, handschoenen, communicatie gear, etc. tegenover scherpe prijzen. En daarboven op, super vriendelijk en vakbekwaam (motorrijdend) personeel met goede service! Kortom: Top winkel!!

Zeer goed!

Regenbroek besteld online, bleek een maatje te groot/ruim. Maatje kleiner was niet op voorraad, dus maar even naar de shop zelf gegaan. Veeeeeel te zien daar :) Wel zelf moeten uitzoeken boven, personeel was drukbezig gesprekken voeren met andere klanten, kwam r niet tussen. Uiteindelijk een goede maat en betere broek gevonden en aan de kassa omgeruild.

Te kwetsbaar materiaal

Trek je snel kapot en de kwaliteit heb ik ook niet zo heel veel vertrouwen in. Helemaal niet voor het geld.

Es hat alles bestens geklappt. Super Shop

Bestellung, Versand usw. Perfekt abgelaufen.

Top webshop

Ik had mijn bestelling online besteld. Er was een produkt zoals op de site stond niet voorradig. werd gelijk de volgende werk dag gebeld en op de hoogte gesteld en wanneer ze verwachte mijn bestelling te kunnen leveren en bezorgen.

Goede en snelle levering.

Gewoon goed!

Prettige website, mooi assortiment en nette prijzen. Tevens snel verzonden.

Hele snelle services

Snel geleverd en leuke kortingen/kortingscodes. Alles te vinden

Mijn bagage tas,die ik besteld had kwam maar niet. Kwijt? Gebeld en er werd direct een nieuwe gestuurd die ik de volgende dag binnen had. Helemaal geen probleem. Top service dus

Super lekker en gave dames motorschoen

De motorschoen zit erg lekker en heeft ook een vrouwelijke uitstraling. Ik ben er erg blij mee. De schoen valt op maat.

Snelle en goede service tegen een leuke prijs!

Alles zo als je zou verwachten prima service.

Wat een topwinkel beter kan niet petje af

Heb in zelfde week online besteld en in de winkel gekocht heel veel aanbod en goede hulp. online ook iets retour gedaan meteen volgende dag was alles alweer geregeld zo wil je dat een winkel werkt. Petje af im doe al mijn aankopen voortaan daar

Ease of purchase with fast delivery

Despite ordering from the UK during times of Covid-19 and the current war, I still managed to get my delivery within a few days. Highly recommend! I will most certainly be ordering more items from the company in the future.

Supersnel geleverd

Alpinestars laarzen besteld, binnen 2 dagen binnen, ze waren helaas te klein, dus teruggestuurd en binnen 2 dagen weer een grotere maat toegestuurd. prima geregeld!

Excellent

I ordered a jacket from a store in England,later in the day I decided to order a jacket for myself also and chose you.excellent communication,item perfect and just as described.also arrived on date.would recommend using and will do again. My husbands jacket???!!!!!,don't ask! Slainte fae Scotland

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam