Goed en vakkundig

Helm gekocht, op maat aangemeten, past perfect, Op de koop toe ook nog paaskorting gekregen.

zeer tevreden

Snelle levering , niet duur en goede service . Ook retour sturen doen ze niet moeilijk over , wel zelf verzendkosten betalen.

Ik heb ze nu een week aan en zitten heerlijk. Heb maar l genomen en me handen zitter perfect er in. Het voelt ook veilig en rij met een goed gevoel als ik deze handschoenen draag.

Alles op tijd geleverd

Great performance and nothing to claim. Order confirmation very fast. Tracking option of delivery. Received Revit trouser top and not needed to use attached return documents.

Goed!

Snelle service en duidelijk op de hoogte gehouden van de levering

Prima service en levering

Artikel besteld retour /Ruiling gedaan, prima verwerkt weer snelle levering

Wat beloofd is is gedaan!

Mooie jas besteld en de volgende dag ko ik er al van genieten. Betalen kon mooi achteraf zodat ik het volledig vertrouwde.

Snelle verzending, goede kwaliteit

Mooie vrouwelijke brommer-/motorhandschoenen gevonden op de site van Biker Outfit. Deze voor 4 uur besteld en ze de volgende dag in huis gekregen. De handschoenen zijn van goede kwaliteit en ik heb er veel plezier van. Biker Outfit houdt je goed op de hoogte van je bestelling en zorgen voor een goede nazorg van je bestelling.

mijn favoriete adres voor motorkleding

voor mij het adres voor me helmen en kleding. goed advies en hebben alle tijd voor je. zeer aan te bevelen!

Topwinkel

Mijn laatste bestelling in goede orde ontvangen en is snel geleverd. De winkel ziet er ook altijd top uit met een hoge prijs/kwaliteit verhouding.

Alles naar wens

Het is precies wat ik ervan verwachte

Wij hebben 2 zonnebrillen bij Biker outfit van BERCOM eyrwear besteld. Wat een super kwaliteit en een nog betere service en goed advies!!! Ze zitten heel fijn onder de motor helm. Dankzij de zachte pootjes van de zonnebril drukken deze niet tegen je hoofd. Wij zijn heel te vreden met Bik er outfit! Met vriendelijke groet Nils

Van een vriend van me gehoord dat ik hierheen moest voor motorkleding en dat het een topp bedrijf is. Aldaar werd ik meteen geholpen met alles wat ik nodig had voor het motorrijden! Na het halen van me rijbewijs ga ik hier zeker nog een keer langs voor extra kleding! Echt een aanrader dit bedrijf, word met passie geholpen en weten ook zeker waar ze het overhebben.

Professionele en fijne winkel

De medewerkers zijn behulpzaam en kundig. De winkel ziet er mooi uit. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Biker Outfit. En wat niet op voorraad is, wordt moeiteloos naar je thuisadres opgestuurd. Ik ben heel tevreden met de spullen en de goede service!

In de winkel is het personeel erg professioneel en meedenkend met de klant. Ik ben er al meerdere keren geweest en zij nemen echt de tijd voor hun klanten. Het is een fijne, overzichtelijke winkel. Ook online is het overzichtelijke goed terug te zien. De bestelling is ook razendsnel in huis, wat fijn is. Ik heb al meerdere vrienden Biker Outfit aangeraden als het gaat om daar hun motorspullen te komen. Deze vrienden gaan ook vaak met mij mee, wanneer ik weer eens langs ga.

Zeer goed !

Ik wilde een houder voor mijn Iphone, deze was niet op voorraad in Amsterdam. "Ik kan hem voor U bestellen en dan heeft U het begin volgende week in huis", alles snel en vriendelijk geregeld en was idd de volgende week in huis. Bovendien kreeg ik ook nog eens een flinke korting rond de 20%. Goed geregeld en volgens afspraak TOP !

Snel en duidelijk

Alles werd snel geleverd, makkelijke website. Hier ga ik nog bestellen.

Geweldige professionele service

Zeer snelle service. Goed op de hoogte gehouden van de levering van mijn product. Stevig en veilig verpakt!

Thats how it should be - bravo..

I had no optimistic feeling to find my favourite biker-boots "segura" in the 1st version...i was totally happy to find it and your fast delivery and very good contact gives me a good feeling maybe to order again from your company...best regard

Prima site

Motorschoenen besteld. Zeer snel in huis. En de vragen die ik stelde via e-mail over een ander item werden altijd een dag later beantwoord. Kortom zeer tevreden

Altijd perfect

Goede producten voor goede bedragen met top service.

Snel geleverd en keurig netjes ingepakt

Goede deal en snelle levering

Het product had ik al een tijdje op het oog en Biker Outfit heeft vaak mooie kortingen. Gelijk gekocht en het was er binnen een dag!

Gewoon goed, betrouwbaar, vriendelijk en snelle levering.

25/4 om 9.45 uur een John Doe Defender Mono 33/34 besteld, 26/4 om 11.48 uur te Veendam bezorgd. Helaas te klein besteld, dus de zelfde middag terug gestuurd met hun bijgeleverde retour formulier. Op 30/4 om 15.17 uur mijn John Doe 34/34 bezorgd, SUPER service. Ben heel blij met het geleverde product, en ook nog eens €40,00 uitbespaard ten opzichte van andere leveranciers en winkels.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam