Snel en zeer correct

Super webshop voor motorkleding en accessoires

Ik was op zoek naa reen specifiek type heuptas en vond deze bij Biker Outfit. Pluspunten zijn de mooie overzichtelijke site, een leuk en divers assortiment, en de goede prijzen. Betalen was gemakkelijk en de levering snel, communicatie via mail over status liep ook prima. Aanrader!

Helemaal duidelijk

Snelle levering, goede prijs kwaliteit

Levert als verwacht.

Een beetje ongebruikelijk, waarschijnlijk en hoewel besteld en keurig geleverd in NL, mijn bestelling komt 'pas' over een paar dagen bij mij aan, in Laos. Een vriendin is zo lief de Rev'it broek, die de fabriek niet op voorraad had, voor mij mee te nemen. Bestelling & afhandeling van Biker Outfit ging gesmeerd. Product review komt later van FB KTMLaos.

Goed advies

Mijn dochter zocht een nieuwe helm en vond er 1 voor een gunstige prijs . Dankzij het juiste advies heeft ze nu een helm die goed past. De juist maat is voor een helm heel belangrijk en daarom zijn wij heel blij met deze winkel

ordered, payed, delivered … !!!

Every thing worked well. There was only one very, very , very little issue. It has been the response time, at the beginning of the business. But at the end of the day, every thing worked outstanding good.

Top service !

Op dinsdag online laarzen gekocht woensdag in huis. Helaas te klein besteld meteen de zelfde dag teruggestuurd via retour postnl. Ze hebben het donderdag ontvangen en meteen een maatje groter verstuurd... vrijdag in huis. Ook nog een andere artikel teruggestuurd en werd per direct gecrediteerd. Geen vragen geen gedoe. Echt en top service! Mijn online winkel!

Zat goed verpakt,en een snelle levering

Snelle levering, goede prijs

Draag al 15 jr Daytona's, dus geen aanv. opm

Snel, product zoals verwacht

Zie hierboven

Excellent!

First I founded everything what I need at one place, second personal is TOP! Bravo!

Prima afhandeling van mijn bestelling

Prima afhandeling van mijn bestelling, netjes verpakt en vlug geleverd. De bestelde baggage roltas voldoet boven verwachting, een mooie, stevige tas.

fair Preis

Top Nolan Helm ,schneller Versand, Professioneller Service, fair Preis . Kann ich nur empfelen !!!

Groot assortment, goede prijzen en snelle levertijden.

Het betreft een mooie winkel met voldoende personeel, een erg groot assortiment, vakkundig personeel, vlotte levertijden en snelle reacties op vragen die via de mail worden gesteld.

Prijskwaliteitverhouding (en service), die is hier top

Zowel online als in de winkel in Amsterdam Noord is de service altijd uitmuntend, en mooi meegenomen is dat de prijs van producten vaak nét iets onder liggen dan die van de concurrentie.

fast delivery

Parcel was send fast & item was new as expected. Great service, Thanks.

Geweldige service

Altijd goede service en vriendelijke personeel.

Niets aan te verbeteren

Ik heb onlangs een Bell Fasthouse helm (collector's item) gekocht en bij twijfel een e-mail gestuurd, waarop snel geantwoord werd. Verscheping met notificatie, een goede prijs, uitstekende website, wat wil je nog meer?

Goede vriendelijke service

Ik heb onlangs een volledige kledingset bij bijeroutfit gescoord. Mooie grote winkel met ontzettend veel keuze. Ik kreeg hierbij hulp waar nodig en ook nog een leuke korting bij de kassa. Hier ga ik zeker weer heen als ik iets nodig heb.

Was snel binnen en goedkoper dan anderen !

De bestelling werd snel en netjes geleverd , en ook nog eens 70€ goedkoper dan op andere sites, super voor mekaar.

Top service en scherpe prijzen

Super snelle service en keurige prijzen. Top bedrijf.

Flexibel en meedenkende service onlineshop!

Met de aanschaf van een "nieuwe" motor was het ook tijd voor een nieuwe SP-Connect houder voor mijn telefoon. Op de vraag of Biker Outfit wist welke ik moest hebben van de 2 door mij gemaakte keuzes, kreeg ik een zeer flexibel antwoord. Probeer degene die je wilt, en als je de verpakking een beetje voorzichtig openmaakt, kan je hem gewoon retouren. Top! Das nou meedenken. Echt fijne shop! Nogmaals bedankt!

Snelle levering, goede prijs!

Ik heb de Alpinestars Charger Pro rugzak besteld. Biker outfit kon deze het snelst en voordeligste leveren. Binnen 2 dagen in huis, dus ik ben zeker tevreden!

Uitstekende service, betaalbare prijs.

Je wordt geholpen door vriendelijk personeel, er is een uitgebreide keus en de prijzen zijn aantrekkelijk.

Snelle levering en uitstekende informatie over de zending.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!