Geen levering

Motorbroek online besteld, Later netjes verzendbewijs ontvangen (post.nl) Alleen blijkt later dat ze de broek hellemaal niet verkopen, moest bij ander bedrijf besteld worden die de broek ook niet kon leveren. Verkoop alsjeblieft geen spullen die u niet op voorraad heeft, jammer!

Nieuw scherm besteldt voor HJC is 33 helm

Matige passing. Scherm sluit niet helemaal. Trage verzending.

Bestelling word super snel verzonden en service is uitstekend

Winkel en online zeer goed!

Was een keer in de winkel en daar zeer goed geholpen door vakkundig personeel en nu eens online besteld en ook precies goed wat ik had besteld. Mooie collectie en hebben echt alles op gebied van helmen, kleding en accessoires. Ik kom zeker terug!

Overzichtelijke site en snelle levering

Het is makkelijk zoeken op de site met een eveneens snelle levertijd. Product werd netjes verpakt geleverd en voldoet aan de verwachtingen. Prima prijs-kwaliteits verhouding.

Top winkel, altijd goede service!

Altijd goed geholpen, personeel neemt de tijd om je een professioneel en goed advies te geven. En daarbij komt ook nog dat alles altijd scherp geprijsd is.

Gewoon zoals het hoort

Snelle afhandeling van retour

Bestelling was goed verpakt en snel binnen. Helaas niet de juiste maat, maar ook de retourzending was snel afgehandeld!

Nett und schnell geantwortet und zügig versendet. Gern Kauf ich hier wieder. Hose hat eine gute Qualität Danke

topwinkel

breed gamma en duidelijke website.

Goed product & snelle verzending

Erg leuke motorbroek, fijn dat de maten overeenkomen. Daarbij ook een snelle verzending en goede communicatie.

Snelle levering, snelle antwoord Top top top

Prettige geholpen met het uitzoeken van kleding door winkelpersoneel die weet waar zij het over heeft.

Duidelijk heel goed

Artikel zoals verwacht maar het behandelen van de bestelling is heel fijn bij dit bedrijf. Zeer snelle reactie dat het spul is ingepakt, verzonden, track and trace, binnen 20 uur binnen whoohoo!! Hier kunnen anderen een voorbeeld aan nemen. Tot snel, Jeroen

toppie

makkelijk ,voor achteraf te kunnen betalen, snelle levering ben zeer tevreden wat mijn bestelling betreft ! lekker oer Hollands toch!!

Snelle bezorging!

Telefonisch advies gevraagd en op die manier kon ik de juiste/passende producten bestellen in de webshop! Top service .

Helemaal top

Snel binnen, product zoals omschreven

Gunstige prijzen en snelle levering.

Bestelling nog niet ontvangen

Bestelling nog niet ontvangen na 1 week

snel en goed

Fijne site, snelle bezorging en makkelijk retourneerbaar

Top product

Super goede bril. Van degelijke kwaliteit, reflecteert nauwelijks aan de binnenkant.

Snel en netjes

Duidelijk. Snel geleverd. Niets op aan te merken

Prima service. Artikelen voldeden aan de verwachting. Snel verstuurd.

Extraordinary

I am more than happy with the order and response of support team of Biker Outfit. I had some special request and they did everything to help me. Thank you

Nette prijs voor een redelijke broek . Had op heupen betere protectie gemogen

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam