Prima al gaat het alleen om het verzenden

Online een helm gekocht. Prima communicatie rondom verzending en ook verzending in orde.

Snelle service, uitstekende kwaliteit

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Service kan niet beter!!!

Alles tot in de puntjes verzorgd, kan niet beter!!!

Medewerkers zijn erg vriendelijk een mee denkend in de winkel. Ik had ook niks anders verwacht van mijn bestelling.

Uitstekende service en snelle levering!

Onlangs wat kleren besteld. Allemaal super snel geleverd. Ook telefonisch advies gehad waar ik zeer tevreden over ben. Retourneren van artikelen ook geen probleem en ook heel snel afgehandeld. Kortom zeer tevreden!

Simpelweg TOP !!

Soms, heel soms kom je, wanneer je op zoek bent naar een product, een website tegen waarop alles lijkt te kloppen ! Zo ook in dit geval. Na een mindere ervaring met een andere online aan bieder, schijnbaar een Kampioen in lage prijzen, ben ik opzoek gegaan naar meer aanbieders van Shoei jet helmen. Ik kwam Biker Outfit tegen. Een fantastische, ingetogen en uitgebreide website waarop alles duidelijk is en goed wordt gecommuniceerd. Welk product is het, wat kost het, is het op voorraad, eventuele levertijd en het mooiste, als verrassing een prijs die beter was dan bij bovengenoemde online aanbieder. Ik was en ben aangenaam verrast en heb inmiddels ook maar een mooie vertical jas van Revit aangeschaft en de laarzen komen er ook wel, maar die wil ik eigenlijk even gaan passen. Ik hoop dat de fysieke winkel net zo voelt als de website, Dank aan de mensen die Biker outfit maken, dikke duim.

Goede kwaliteit en prijs

Kleed voor de scootmobiel en regenjas besteld. snelle levering en goede kwaliteit voor goede prijs.

Voltreffelijk

Gelijk geholpen en meegenomen in de mooie winkel, zeker als beginnende motor rijder had ik geen idee waar ik moest beginnen en ben door de vriendelijke medewerkers tot op de puntjes vooruit geholpen top winkel met mooie aanbiedingen ;)

Makkelijk besteld, snel bezorgd en goede prijs

Had een nieuwe Kriega rugzak nodig, en natuurlijk is Biker Outfit een van de standaard sites die ik bezoek. Heb hier al meerdere grote aankopen gedaan, en altijd weten ze snel te leveren in een goede verpakking voor een leuke prijs.

Fijne site Goede en snelle service Genoeg info over de producten Tja eigenlijk niets op aan te merken

Snel geleverd en goed binnengekomen

Professionaliteit

Altijd bereid om je vragen te beantwoorden en je te helpen waar nodig, daar naast zijn de prijzen ook nog eens erg laag.

Handschoenen gekocht , toch te groot gekocht, even bij de winkel omgeruild. Meteen geregeld en binnen een aantal dagen alweer mijn geld retour.

Goede service en goed product

Motor broek besteld, was helaas te groot, maar zonder probleem terug kunnen sturen en de goede maat terug ontvangen. Snelle verzending en goede kwaliteit!

Perfect!

Ik heb een nieuwe helm aangeschaft. De informatie op de site is zeer duidelijk. De levering is netjes en snel.

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Prima product en levering

Zeer snel bezorg, prima product voor de juiste prijs en snel bezorgd. Wat wil je nog meer.

Best quality

I had a very good contact with this company. When I had problems with transport they helped me very quickly. The best company and the best quality of products.

besteld en vlg dag geleverd

snelle levering, mooie helm met gratis extra vizier.....vlg dag geleverd., netjes verpakt, per mail op de hoogte gehouden van levermoment.

2 Motorbroeken besteld. Super snel geleverd. 1 heb ik retour gebracht bij de winkel. Binnen 5 minuten was de retour verwerkt en bevestiging via de mail. Zeer vriendelijk personeel dus een hele fijne winkel met mooie spullen.

super

ik heb een klittenband bretels besteld en snel gekregen het is een supergoed ding dat ik gebruik voor mijn skibroek past perfect

Vlotte bezorging

Twee nekwarmers besteld van Booster, die bevallen uitstekend. Helaas was de jas te klein, wel mooi.... Hoe het retourneren bevalt bij Biker Outfit ga ik nog meemaken, komt vast goed!

Helemaal top!

De spullen kwamen goed verpakt in de doos. De schoenen die ik in de uitverkoop in een bepaalde kleur combo had besteld bleken toch niet meer aanwezig te zijn. Hier was ik over gebeld er werd meteen gevraagd of ik een andere kleur combo wilde of geld terug. Ik koos voor de andere kleur combo. De man die ik sprak was ook erg vriendelijk. Ik zou hier zeker weer bestellen wanneer dat nodig is ☺️.

Snel, goede kwaliteit en service

Ik heb een aantal keren wat besteld via Biker Outfit. Ze zijn vaak concurrerend met de prijs, maar kwaliteit en snelheid zijn ook goed en niet minder belangrijk. Ik beveel Biker Outfit zeker aan.

Een goede prijs kwaliteit verhouding

Alles op tijd geleverd

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!