Superschnelle Lieferung

RP

Snelle levering en goede producten

Snelle levering enige is dat ze niet als service hebben boor gratis retourneren Als.ieys te klein is wat se broeken vallen klein moet je zelf se retour kosten betalen

Na een belletje over de bestelling de volgende dag in huis. Zeer vriendelijk te woord gestaan.

Order was smooth and item received in perfect condition

It is a thrust worthy company. Item came very well packed and in perfect condition. Delivery was in a week with a basic courier.

Excellent

Excellent

Seeehr schnelle Lieferung

Mein Paket kam innerhalb 3 Tagen an. Danke

Good Product/Price, Fast Delivery

Good Product/Price, Fast Delivery to Germany

Prettig

Netjes en bekwaam geholpen in de winkel

HJC sena 50D

Great service, very fast delivery, best price!

Correct geleverd maar pas 2 dagen nadien in plaats van de dag nadien zoals geadverteerd wordt. Goed verpakt. Optie om een leverpunt in Nederland te selecteren terwijl je adres op België staat zou leuk zijn

5-sterren!

Voor de eerste keer besteld bij Biker Outfits. De site is duidelijk en overzichtelijk, een product bestellen gaat dan ook soepel en snel. Tevens de communicatie/bevestiging via mail en de (snelle) levering zijn tiptop in orde!

Snelle levering en goede service

Mijn Jack keurig op tijd geleverd. Helaas was de jas op de kraag voorzien van een pennestreep (waarschijnlijk veroorzaakt tijdens het inpakken of van een andere klant die deze jas al had terug gestuurd). Ik heb er een foto van gemaakt en gemaild wat ik moest doen. Kreeg direct een mail terug met de mededeling dat ik de jas kon terug sturen. Toch maar geprobeerd om zelf de pennenstreep te verwijderen wat gelukt is. Ik ben zeer tevreden.

No fuss ordering.

Simple no fuss ordering. Though shipping costs to my country were priced much higher than others, the final price of the item still turned out to be lower than that found on other websites. Received in just over a week. Will definitely use again.

Tevreden

Zeer tevreden met de aankoop van motorhandschoenen en laarzen.

Niks op aan te merken, snelle bezorging en duidelijke communicatie omtrent de bezorging. Items ook in orde!

Meedenkend en vriendelijk

Er waren wat problemen bij mijn bestelling, maar iemand van Biker outfit belde mij om het op te lossen. Hij dacht goed mee in oplossingen en was erg vriendelijk. Fijne ervaring!

Snelle levering, concurrende prijs

Mijn bestelling bij Biker Outfit werd snel geleverd. De prijs was concurrend/scherp.

Great

Happy customer, would buy again…

Alles top!

Schnelle Lieferung, gutes Produkt.

Hele prettige winkel met heel behulpzame en relaxte medewerkers

Bij aankomst in de winkel denk je, oh wat een kleine knusse winkel. Tot je verder kijkt. Ruime keuze aan spullen. Heel fijn! Ik kwam blanco binnen (vandaag eerste rijles) en wist niks. Ze nemen ruim de tijd om je het ea uit te leggen en met je mee te denken. Na één bezoek is voor mij duidelijk dat dit mijn winkel wordt als ik wat nodig heb. Top!!

Good we shop service

Easy shopping experience.

Lange levertijd en hoge retour kosten

Na de bestelling duurde het bijna nog 3 weken voor ik mijn product binnen kreeg. Helaas was de hoes te klein wat niet aan jullie ligt. Hierdoor moesten hem terugsturen en moest hiervoor bijna €8 betalen. Heb hem nu elders besteld waar de levering sneller is, binnen drie dagen, de hoes goedkoper is en geen retourkosten betaald hoeven te worden.

Item not received in time

Order not arrived in time Tracking # 288437I263289

• Would you recommend us? No

Had een vraag over een bepaald motorpak, keurig beantwoord, snelle levering. En alles was goed verpakt. Blij met mijn motorpak.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam